A Jégvarázs minden idők hatodik legsikeresebb filmje
2014. április 22. 14:24
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
nemcsodálkozom nagyon jó mese
2014. április 22. 14:25
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
hát nem biztos hogy ezek a legsikeresebbek, de ezek a legtöbbet emlegetetettebbek, a legfelkapottabbak...nekem annyira nem tetszett, elmegy, de nem kéne ennyire leragadni hogy "omg, jégvarázs ♥"
2014. április 22. 14:36
jó mese, tényleg jó a mondanivalója, ilyen szempontból megértem, de nálam nem győzi le sem a Karib-tenger kalózait, sem a Transformerst. Egyébként bámulatos, hogy egy gyerekeknek készített filmet mennyire szeretnek az emberek.
2014. április 22. 14:52
samteatimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 128 Csatolások: 63 Azonosító: 213364 offline |
Nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz ennek a mesének
2014. április 22. 14:58
Pár hete néztem meg ezt a mesét, mert annyit emlegették. Őszintén szólva nem volt rossz, de vannak ennél sokkal jobb Disney mesék is. Azt viszont túlzásnak tartom, hogy már a 6. helyen áll, ami a bevételt illeti.
2014. április 22. 15:01
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Idézet (myrita00 @ 2014.04.22. 14:31)
Én személy szerint a Titanic-ot raktam volna az 1. helyre!! )
Én is.
2014. április 22. 15:01
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Tényleg jóó mese és örülök,hogy egy sikeres animációs mese lett.
2014. április 22. 15:06
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Elkezdtem nézni a mesét de 5 perc után kivettem.
De ma rászánom magamat és megnézem.
A karibot is megelőzte ez szép.
Bár nem őrülök neki de ez van.
De ma rászánom magamat és megnézem.
A karibot is megelőzte ez szép.
Bár nem őrülök neki de ez van.
2014. április 22. 15:06
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 online |
Azt azért nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz. Bár nekem mondjuk annyira nagyon nem tetszett, olyan egyszer-nézős féle, de gondolom akkor mások nem így vannak. Mondjuk azt kétlem, hogy az Avengers-Titanic-Avatar triót megelőzi....
2014. április 22. 15:41
Nagyon örülök neki, hogy ilyen sikeres ez a mese, mert tényleg nagyon jó. Mondjuk számomra kicsit furcsa, hogy az Avatar megelőzte a Titanicot, de végülis mindegy.
2014. április 22. 15:45
Cheralvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 429 Csatolások: 24 Azonosító: 213214 offline |
Az Avatar tényleg gyönyörű film. Megérdemli.
A Titanic pedig "megsirató".
A Bosszúállók is nagyon jó,2 hónapig csak azt néztem a neten.
A Vasember 3 nagyon jó.Harcias,meg akciófilmhez hasonlítanám.
A Jégvarázs pedig egy vicces,csodaszép mese film.Mindenkinek ajánlom ezeket a filmeket.
A Titanic pedig "megsirató".
A Bosszúállók is nagyon jó,2 hónapig csak azt néztem a neten.
A Vasember 3 nagyon jó.Harcias,meg akciófilmhez hasonlítanám.
A Jégvarázs pedig egy vicces,csodaszép mese film.Mindenkinek ajánlom ezeket a filmeket.
2014. április 22. 16:02
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nem vágom, hogy miért van oda mindenki a Jégvarázsért. Nem kicsit túlértékelt nulla sztorival rendelkező hatalmas látvány világgal megspékelt animációs rajzfilm. Nincsen életfilozófiája és abban az ominózus két óra játékidőben sem történik túlzottan semmi sem. Bár azt nem vágom, hogy a cikk címe miért az lett ami. Általában az embereket az első hely érdekli, mert ugye az a legnézettebb, bár gondolom akkor kevesebben kattintottak volna a cikkre és még kevesebb komment érkezett volna. Akárki akármit mond, de iszonyatosan gyenge lett a Frozen, ennél vannak milliószor jobb és tartalmasabb rajzfilmek, animációs filmek, mégis ez van az egekig magasztalva. Persze, ízlések és pofonok, ám nekem nem igazán jött be. Egyedül a Olaf és a rénszarvas volt benne szórakoztató, de egyébként nulla. Kíváncsi vagyok, hogy akkor is ekkora sikert aratott volna, ha nem számítógépes grafikával, hanem kézzel rajzoltan készítik el.
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2014. április 22. 16:12
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline |
Kicsit OFF: Az ,hogy sokan megnézték nem egyenlő azzal ,hogy minőségi is (ebben benne van a történettől kezdve a látványig minden). Nem láttam de ha sejtésem lehet ez az a film aminek minden képkockáján látszik ,hogy normál befogadó képességű mondhatni "tömegeknek" szánt film. Könnyen értelmezhető látványos animáció. Most mondom ,hogy nem minden filmet szánnak tömegeknek és pont ezért nem jelent sokat film művészeti (!) szempontból ,hogy mennyit adtak ennek a filmnek. Kezdjük ott ,hogy mint minden művészeti ág a film is szubjektív (gyengébbek kedvéért ízlés kérdése). Te döntöd el ,hogy tetszik e vagy nem. A sikerét főleg annak tudnám be ,hogy nagyon szépen nyomják az arcomba mindenhol. Ezen látszik ,hogy tömeg film. Ez persze nem hiba hiszen színtiszta promócióról van szó. Látom az adatokat és Pistike mondja "Ugh ez hatodik akkor biztos jó...". Így lehet ez a film hatodik mert a normál befogadású néző ezekből leszűri ,hogy na akkor ezt most látni kell. (Félre ne értsen senki nem várom el ,hogy egy dizni vagy bármilyen animációs gyerek filmnek mélysége legyen és ,hogy bármilyen művészeti értékkel rendelkezzen)...
ON: Érdekes engem ezeknek az adatoknak a fényében sem nagyon érdekel a film. Egyre többször olvasom ,hogy "ja ja egyszer megnéztem nem haltam bele de azért inkább nem...". Nekem így eleve elég volt amit a trélerben levágtak. Egykaptafás nyávogós animációs film (mert NEM RAJZFILM HANEM ANIMÁCIÓS!) ami persze nagyon szép meg nagyon jó és gondolom az egészben az a nagyon megkapó ,hogy nagyon szépen tudták leanimálni a kis hercegnőket...Szóval számomra valami látványorgiára hajazó dolog amire egy kis promoval sikerült ráfogni ,hogy milyen egyedi története van. (javítson ki valaki ha nem így van de ez a személyes magánvéleményem)...
ON: Érdekes engem ezeknek az adatoknak a fényében sem nagyon érdekel a film. Egyre többször olvasom ,hogy "ja ja egyszer megnéztem nem haltam bele de azért inkább nem...". Nekem így eleve elég volt amit a trélerben levágtak. Egykaptafás nyávogós animációs film (mert NEM RAJZFILM HANEM ANIMÁCIÓS!) ami persze nagyon szép meg nagyon jó és gondolom az egészben az a nagyon megkapó ,hogy nagyon szépen tudták leanimálni a kis hercegnőket...Szóval számomra valami látványorgiára hajazó dolog amire egy kis promoval sikerült ráfogni ,hogy milyen egyedi története van. (javítson ki valaki ha nem így van de ez a személyes magánvéleményem)...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.