A Jégvarázs minden idők hatodik legsikeresebb filmje
2014. április 22. 16:19
Szerintem akkor is a legjobb film A Jó, a Rossz és a Csúf és pont.
2014. április 22. 16:23
Nem hinném, hogy ezeket a filmeket meg tudná előzni.
2014. április 22. 16:30
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Az azért már túlzás, hogy olyan kultuszfilmet előzött le mint a Gyűrűk Ura. Megértem a nagy bevételt hozott, és nézettséget vonzott de szerintem a Jégvarázs közel sincs akkora alkotás mint a LOTR.
Mindenesetre Congratulations!
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2014. április 22. 17:15
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Láttam a mesét és tetszett nagyon, de szerintem már kezdik túlságosan is felkapni... Jó, de szerintem azért ennyire nem nagy durranás
2014. április 22. 17:18
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.04.22. 16:30)
Az azért már túlzás, hogy olyan kultuszfilmet előzött le mint a Gyűrűk Ura. Megértem a nagy bevételt hozott, és nézettséget vonzott de szerintem a Jégvarázs közel sincs akkora alkotás mint a LOTR.
Ezzel én is teljesen egyetértek, bennem is vmi hasonló fogalmazódott meg, amikor elolvastam a cikket.
2014. április 22. 18:11
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline |
Aranyos kis film,de nem értem én se ezt a nagy felhajtást körülötte,szerintem az Aranyhaj mind sztoriban,mind a szereplőkben sokkal jobb a Jégvarázsnál.Azért örülök mondjuk,hogy a listába bekerült a HP is
2014. április 22. 18:28
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Bosszúállok&Vasember <3
2014. április 22. 18:58
Nekem ez a film az "egyszernézős, elszenvedős" kategóriába tartozik, mindössze a kis hóember, Olaf miatt néztem meg, aki bármikor felbukkant, reményt adott, hogy túlélem azt a másfél órát, ameddig a film tart. Természetesen nagyon szép az animáció, de egy kiszámítható történetről beszélünk, ami csak a célközönségnek felelhet meg tökéletesen. A célközönség pedig nem elég idős még ahhoz, hogy egyedül elvonuljon a moziba, tehát rögtön hozzácsapódik a család többi tagja is, így máris nagyobb lesz a bevétel. A minősége alapján pedig valóban ez lehet az oka annak, hogy ilyen meg olyan "sikerfilmnek" kiáltják ki, miközben megelőzte a Gyűrűk Urát. Ez azért minőségben, látványban szinte lehetetlenség. Szóval mindössze bevételekről van szó, de ez a színvonalon nem dob feljebb semmit.
2014. április 22. 19:14
avatar?? mármint oksa, én a Titanic simán megértem , MARVEL az mindig jó, és HP is, na a jégvarázsnak meg gratulálok
2014. április 22. 19:33
Ha ezelőtt 10 éve jön ki nem lenne ekkora hátszele ! Mindenhol csak ennek a sikerét olvasom, én meg vágom a fejeket, hogy mitől olyan nagy szám, és nem tudok rájönni. A voksomat a régi rajzfilmekre teszem. Azok értek is sok mindent.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.