A rajongók aggódnak az énekesnőért és orvosok szerint is féllábbal a veszélyzónában áll már.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift vékonysága lassacskán már beteges
2014. április 22. 15:38
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
szegeny remelem nm lesz ilyen sovány
2014. április 22. 15:41
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline |
Nagyon vékony!!!remélem nem lesz semmi baja.:/
2014. április 22. 15:46
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Taylor remek alkattal van megáldva és így is gyönyörű! De a diéta az beteges!
2014. április 22. 15:47
Az edzést még megértem, de nagyon taccsra vágja az anyagcseréjét ezzel.
2014. április 22. 15:48
Remélem, hogy nincsen semmi baja. Rendben van, hogy szép alakot akar, de ez már tényleg túlságosan vékony, ráadásul ennyi energiabevitelhez ennyit mozogni... remélem, nem vesznek róla példát a rajongói, nem lenne jó.
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nem vagyok Taylor Swift rajongó, de egy kérdés merült fel bennem miután elolvastam a cikket - Honnan tudja egyáltalán bárki is azt, hogy azért néz ki így, mert neki ez tetszik? Sehonnan sem tudhatja ezt senki sem. Én is randomban lefogytam 39 kilóra, és a tizenkettedik orvos tudott velem valamit kezdeni. Számtalan oka lehet annak, hogy ennyire sovány. Ránézésre a BMI-je tényleg elég alacsony lehet, pedig a 20-21 az ideális mindenki számára. Nem ítélem el emiatt, mert egyrészről lehet, hogy a testalkata ilyen, másrészről még arról is lehet szó, hogy eddig egy fel nem fedezett betegség miatt ennyire gebe. Ha pedig erről van szó, akkor nem tehet róla. Hízni is ugyanolyan nehéz, mint fogyni, akár hiszitek akár nem. Az egy dolog, hogy te például egy tábla csokitól hízol egy kilót, míg aki problémákkal küzd, annak három tábla sem elég egy dekához. Sokan mondták nekem is, hogy milyen jó nekem - tömöm magamba a hizlaló kajákat (pizza, péksüti, gyümölcslevek, kóla, üdítők etc.) és jó ha egy hónap alatt hízok egy árva kilót, de sokszor még annyi sem jön fel. Mindenkinek azt kezd a saját testével amit csak akar. Ha ő így akar élni, legyen, bár Talyor alapból sem tud felhízni 60 kilóra testalkatából kifolyólag.
Hát úgy egyforma súlyunk lehet pedig van köztünk már év. Az utolsó képen viszont tényleg nagyon vékony. Remélem nem betegedik bele.
2014. április 22. 15:49
noncsikababa20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 209632 offline |
Én nem szeretem Taylor-t, de tényleg gyönyörű, és remélem leáll a diétával!
2014. április 22. 15:53
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline |
Imádom tay-t egyszerűen gyönyörű,de ezzel kezd a betegesen gyönyörűekhez tartozni!szedd össze magad csajszi,mi itt vagyunk neked,segítünk ha kell,és nekünk az a legnagyobb öröm ha te jól vagy!
2014. április 22. 15:55
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline |
Neki nem diétára van szüksége, hanem hízókúrára! Ez a lány olyan vékony, hogy ha oldalra fordul, nem látom! Ezt nem bántásból mondom, de ez nem egészséges. Ráadásul ő nagyon magas is, és valóban szerencsés, hogy vékony testalkattal rendelkezik, de akkor sem kéne fogynia, mert akkor neki is komoly egészségi bajai lehetnek, és ezzel a nagy fogyásával rossz példát mutat a mai tiniknek is, akik szörnyen befolyásolhatók. Ha azt látják, hogy ez a jó, akkor ők is betegesen soványak lesznek. S Taylornak, vékony alkata is van, de a legtöbb tininek nem.
Remélem minél előbb kigyógyul ebből, különben még eggyel több anorexiás sztár lesz, s ezt nála, senki nem akarja.
Remélem minél előbb kigyógyul ebből, különben még eggyel több anorexiás sztár lesz, s ezt nála, senki nem akarja.
2014. április 22. 16:02
Azért remélem nicnsen semmi baja sem! ♥ Nem kell neki fogyni hiszen így is gyönyörű ♥ #Swifite ! ♥
2014. április 22. 16:03
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Az utolsó képen nagyon durván vékony... Nagyon remélem, hogy semmi baja nincsen.
2014. április 22. 16:04
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline |
Aha...Ki a fenét érdekel ez????????????
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.