Taylor Swift vékonysága lassacskán már beteges
2014. április 22. 22:28
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
attól hogy valaki magas és vékony még nem anorexiás. örülnék ha ezt végre felfognák az emberek, mert rohadt bántó amikor ilyen betegséggel viccelődnek..
2014. április 22. 22:32
"Taylor még az egészséges súlytartományban van, azonban határozottan az alsó mércét súrolja"
Tehát ideális a testalkata, akkor meg mi a panaszuk? Mindenképp bele kell kötni valamibe, ha épp nincs mibe, hát ki kell találni valamit :S
Tehát ideális a testalkata, akkor meg mi a panaszuk? Mindenképp bele kell kötni valamibe, ha épp nincs mibe, hát ki kell találni valamit :S
2014. április 22. 22:51
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline |
Mi az hogy anorexiás?! Vékony, magas és ennyi. 60 perc nem sok, az 1000 kcal pedig nem kevés. Oké van mire irigykedni nála, de az hogy valaki vékony nem egyenlő azzal, hogy anorexiás is. Az értelmezőszótárt néha nem ártana használni...
2014. április 23. 08:28
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline |
Rossz példa, rossz példa! De neki ilyen az alkata. Nekem úgy tűnik, hogy egyenlőre még csak soványka, de nem anorexiás.Azért jó lenne, ha picivel többet enne, de a lényeg megint az, hogy a semmiből csinálnak cikket. Elvileg ,,egészséges súlytartományban van",nem??
2014. április 23. 10:08
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Azt kellene példának venni, hogy Taylor mindennap mozog, ami dícséretes. Amúgy én nem emlékszem, hogy valamikor is vastagabb lett volna, mint ezeken a képeken, de remélem azért nem lesz semmi egészségügyi baja ebből.
2014. április 23. 11:09
Ennek sincs nagy melle >< Egyébként nem olyan sovány bár ha így folytatja tényleg elég érdekes kis alakja lesz
2014. április 23. 11:41
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Sokkal csinosabb lenne, ha lenne rajta plusz 5-6 kiló. Ettől még nem lenne duci, csak lenne végre egy NŐIES alakja...
2014. április 23. 12:09
Tény hogy eléggé vékony, de ha ez tényleg azért van mert edzeni is elkezdett akkor nem kéne emiatt megszólni.
2014. április 23. 13:28
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 794 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline |
Hülyeség. Ez nem beteges, csak nem valami előnyös. Neki ilyen az alkata. Kész.
Na meg a sok idiótaság a Mc Donald'sos kajáról...úristen. Nem attól éri el az ember az egészséges testsúlyt, ha egészségtelen kajával hízlalja magát. Nem ez a megoldás. Taylor nagy valószínűséggel egészséges életmódot folytat. Ő mindig így fog kinézni.
És az is egy nagy baromság, hogy az edzéstől lesz valaki sovány. Nem. Az edzéstől izmos leszel. Nem sovány. Hanem izmos. Érteni? Sovány az éhezéstől leszel.
"most azonban még többet fogyott, ugyanis elkezdett edzeni is"
Egy eleve vékony ember nem fog az edzéstől lesoványodni!
(ezt a cikkírónak szántam, nem sértésből, csak nem tudtam szó nélkül hagyni)
Na meg a sok idiótaság a Mc Donald'sos kajáról...úristen. Nem attól éri el az ember az egészséges testsúlyt, ha egészségtelen kajával hízlalja magát. Nem ez a megoldás. Taylor nagy valószínűséggel egészséges életmódot folytat. Ő mindig így fog kinézni.
És az is egy nagy baromság, hogy az edzéstől lesz valaki sovány. Nem. Az edzéstől izmos leszel. Nem sovány. Hanem izmos. Érteni? Sovány az éhezéstől leszel.
"most azonban még többet fogyott, ugyanis elkezdett edzeni is"
Egy eleve vékony ember nem fog az edzéstől lesoványodni!
(ezt a cikkírónak szántam, nem sértésből, csak nem tudtam szó nélkül hagyni)
2014. április 23. 14:01
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline |
Szerintem szép nem kell neki többet fogynia, így is gyönyörű : )
2014. április 23. 14:45
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline |
Nem hiszem, hogy éhezteti magát, én is nagyon vékony vagyok (37 kiló:DDDD) de nem azért, mert éheztetem magam (sőt, néha annyit egy konténernyi kaját eszem), hanem mert ilyen a testalkatom:) Szóval nem hiszem, hogy Tay ilyet csinálna.
2014. április 23. 15:05
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline |
Remelem minden rendben lesz vele!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.