Így fog kinézni London 2025-ben
2014. április 27. 14:35
Szerintem kész betondzsungel lenne az egész.Hol vannak már azok a régi szépidők,amikor minden családnak kertes háza volt és csupa fű és növény borított minden mezőt és erdőt stb.?
Ha mégis így fog kinézni nemcsak London ,hanem pl. Mo os akkor én fejbe lövöm magam.
Ha mégis így fog kinézni nemcsak London ,hanem pl. Mo os akkor én fejbe lövöm magam.
2014. április 27. 14:42
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Mi ez már??? Most komolyan? Ne, hogy már ilyen...Na, jó, oké. Mindenkinek megvan a saját véleménye, hogy mi lesz, vagy mi volt, de azért ennyire komolyan nem kellene elmenniük ilyen messzire. Így alig látni London valódi szépségét, ez olyan, mint valami puccos jövőbeli film képei lennének. Nem hinném, hogy London sokat fog változni pár év során, lehet, hogy kicsinyenként lesz valami, de hogy ennyire? Szép-szép, de ez nem London lenne.
2014. április 27. 17:39
Tini.Stoesselúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 221695 offline |
Lehetséges, hogy ilyen lesz, de én azt mondom, hogy semmi sem biztos.
2014. április 27. 17:50
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hajmeresztő a hozzászólások többsége. Nekem csak az a kérdésem, hogy egyáltalán közületek ki az, aki tényleg járt Londonban, és ki látta mindazt a saját környezetében. Én olyan 10-11 éve voltam arrafelé, és bár valóban volt akkoriban valami varázsa, ami állítólag most már teljesen eltűnt. Míg tíz évvel ezelőtt egy magyarral sem találkoztál (mindenhol angolul kellett az embernek megszólalnia), addig húgom öt éve volt (talán) és termérdeknyi magyarral, arabbal és négerrel találkozott. Egyik elkezdte az első pár oldalon, hogy "Jajj, de sz*r!", meghogy "Ez egy betonváros!" stb, ti meg ugyanezeket írogatjátok. Tényleg ennyire nincsen saját meglátásotok és saját véleményetek a dologgal kapcsolatban? Elszomorító olvasni, hogy a kommentek 60%-át egymásról másolgatjátok. Tudom, sokan le vagytok ragadva a dizni világba, de a legtöbb sci-fiben ilyennek képzelik el a jövőbeli városokat. Speciel ez az ötlet engem a Mass Effect 3 Londonjára emlékeztet - a sztori szerint Londonban akkor az 2150-2160-as években járunk. Totálisan futurisztikus, misztikus ábrázolása a jövőnek és senki sem mondta azt, hogy London tíz év múlva így fog kinézni. Úgy tűnik sokan nem néztek sci-fiket, és valószínűleg hallani sem hallottatok róla. A szövegértésről meg nem is teszek említést - le van írva a cikkben még a képek felett lévő pár sor betűhalmazban, hogy ezekkel a tervrajzokkal a The Machine sci-fi filmet népszerűsíti.
2014. április 27. 18:33
LiaFrancophreniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 222792 offline |
Erős túlzás, de pont ez kell egy sci-fi filmhez.
2014. április 28. 06:46
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Nagyon-nagyon remélem, hogy nem lesz ilyen, mert ez annyira...természetellenes. Mármint egy kicsit sem szép, ha előttünk van a mostani London képe.
2014. április 28. 13:55
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Nagyon vices véletlen, hogy tegnap jöttem haza Londonból és ma ezt a cikket olasom. London szerintem úgy jó ahogy van. Azoak a helyek ahol túristák járnak azok úgy is vannak kialakíta, hogy lásd a nevezetességeket. Ahol pedig a felhőkarcolók vannak, ott ugyan olyan klassz MA a város. Az ellen hogy olyanok épüljenek ellenkezni nem lehet, mert a világ fejlődik. A képek a fejlődő, modern jövő városait ábrázoljá. Ábrázolják! De nagyon kicsi rá az eséy hogy tényleg így fog kinézni.
2014. április 28. 16:41
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Remélem, hogy nem, mert én úgy szeretem, ahogy most van. Bár lehet, hogy 11 év múlva nem itt fogok élni, de akkor se szeretném, mert úgy néz ki, mint valami elgépesedett robotváros.
2014. április 28. 16:47
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Beyla, és először mindig megírom a saját kommentem, és után olvasom el a többiek hozzászólását, és ha van érdekes, arra válaszolok. Ezért is írok vissza neked most. Igaz, hogy 10 évvel ezelőtt nem jártam Londonban, viszont én 9 hónapja lakok itt. Igen, igaz, hogy tele van magyarral és a város több mint fele bevándorló, de Londonnak a mai napig van varázsa. Számomra van. Nem tudom megmagyarázni, hogy mi. Ez maga London, nem kell ide magyarázat, csak eljönni és érezni. Nekem a fenti képek nem barátságosak, és habár tudom, hogy nem így fog kinézni, azt is tudom, hogy azért rohamosan változik a város. Biztos vagyok benne, hogy lesznek felhőkarcolók és egyéb úgy építmények, csak nem szeretném, hogy ennyire úgy nézzen ki, mint egy zombitámadás utána kietlen város. Mert nekem ez jutott eszembe...
2014. április 28. 19:22
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline |
Az ugy kemény is
amikor ált sulis voltam, egyik rajzóránkon az volt a,hogy hogyan képzeljük el a világot sok évvel később.
És akkor a képzeletemben hasonló kép volt csak a repülő kocsik hiányoznak
amikor ált sulis voltam, egyik rajzóránkon az volt a,hogy hogyan képzeljük el a világot sok évvel később.
És akkor a képzeletemben hasonló kép volt csak a repülő kocsik hiányoznak
2014. április 28. 20:34
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Janie @ 2014.04.28. 16:47)
Beyla, és először mindig megírom a saját kommentem, és után olvasom el a többiek hozzászólását, és ha van érdekes, arra válaszolok. Ezért is írok vissza neked most. Igaz, hogy 10 évvel ezelőtt nem jártam Londonban, viszont én 9 hónapja lakok itt. Igen, igaz, hogy tele van magyarral és a város több mint fele bevándorló, de Londonnak a mai napig van varázsa. Számomra van. Nem tudom megmagyarázni, hogy mi. Ez maga London, nem kell ide magyarázat, csak eljönni és érezni. Nekem a fenti képek nem barátságosak, és habár tudom, hogy nem így fog kinézni, azt is tudom, hogy azért rohamosan változik a város. Biztos vagyok benne, hogy lesznek felhőkarcolók és egyéb úgy építmények, csak nem szeretném, hogy ennyire úgy nézzen ki, mint egy zombitámadás utána kietlen város. Mert nekem ez jutott eszembe...
Biztos, hogy van valami varázsa még mindig, nem azt mondom, de a húgom teljesen más élményekkel tért haza, mint például én, aki egy évtizeddel előbb töltött kint csupán csak pár napot. Persze, ez attól is függ szerintem, hogy Londonnak mely részén élsz. Én például egy tengerparti mobilehome kempingben laktam, és valami iszonyat gyönyörű volt reggel hétkor kimenni a lakókocsiból a hűvös idő ellenére az éppenhogy felkelt napot nézni. Pedig akkor csak olyan 11-12 lehettem, és még így felnőtt fejjel is borzasztóan szép emlékeket ébreszt bennem az amit láttam. A belvárosban mindenki angolul beszélt hozzám, az emberek figyelmesek voltak és szimplán csak maga az angolok stílusa ragadt magával. Lehet, hogy nem barátságosak a képek, de ez egy jóval fejlettebb technológiát tár a szemeink elé. Kicsi az esély arra, hogy egy év tized alatt ilyenekké váljunk - amelyik civilizációnak ilyen a városa, az minimum galaxisok utazására képes. Hol vagyunk mi még attól? Kell még egy jó pár év ahhoz, hogy Star Trekbeli űrhajós kalandokban legyen része a Föld lakóinak. Azért a Mass Effectben is 150-200 évvel későbbre tolták a hasonló kinézetű Londont. Ezek szimplán csak fantázia rajzok, amik egy sci-fi rajongó agyszüleményei. Az alkotó sok Star Treket, Battlestar galacticát és Star Warst nézett. Viszont egy zombitámadás után rohadtul nem így néz ki egy város... szerintem. Ez a London, mint ahogyan már számtalanszor leírtam, jövőbeli ábrázolása amelyet egy technológiailag fejlett civilizáció fog lakni. Összehasonlíthatjuk egy zombitámadással, de szerintem rohadtul nem így nézett ki Atlanta például a Walking dead első évadjában. Szóval számomra rejtély, hogy ezeket a képeket hogyan tudtad egy zombiapokalipszishez hasonlítani...
2014. április 28. 20:38
Vámpírotthonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 197459 offline |
Nem kellenek ezek a felhőkarcolók
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.