Az elhunyt sztár lánya számára hivatalos profilokat hoztak létre a közösségi oldalakon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Paul Walker lánya is csatlakozott a közösségi oldalakhoz
2014. április 25. 13:59
nekem személy szeritn ez annyira nem tetszik,mármint oké nyomatni kell róla a híreket és bizyonyára a lánya nem csak pénz forrásból csinálja ,de akkor is
2014. április 25. 14:07
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Egyrészt értem, másrészt viszont zaklatásoknak teheti ki magát. Nagyon sok hülyeséget olvastam a nevében, pedig az apja hivatalos oldalán leírták már december elején, hogy a kislánynak nincs közösségi oldala.
Mélységesen elszomorít, ami Paul Walkerrel történt. A lányát Meadow Rain-nek hívják Zs00.
Mélységesen elszomorít, ami Paul Walkerrel történt. A lányát Meadow Rain-nek hívják Zs00.
2014. április 25. 14:49
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline |
Nem akarok érzéketlennek tűnni, de amíg élt, nem volt ennyit foglalkozva vele, mint most a halála után. Mért nem lehet hagyni, hogy békében nyugodjon végre szegény?!
2014. április 25. 15:16
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
miért is kell minden második nap cikk Paul képével? láne hogy a cikkek már lassan nem is róla, hanem az öccséről meg az ilyen olyan rokonairól slnak, de azért mindig kell a főcímhez a neve, nemde?
2014. április 25. 15:37
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Mindjart elsirom magamat Annyira szomoru ez az egesz. aj
Egyebkent tenyleg nem lehetett hallani lanyarol, meg kepek se nagyon voltak. Aztan mikor elhunyt Paul akkor tok sok hamis profil jott letre..undoritoak az emberek :/
Egyebkent tenyleg nem lehetett hallani lanyarol, meg kepek se nagyon voltak. Aztan mikor elhunyt Paul akkor tok sok hamis profil jott letre..undoritoak az emberek :/
2014. április 25. 16:01
Nem azért, de ez engem pont hidegen hagy. Paulnak ezekhez a cikkekhez már szinte nincs is köze, annyi hogy megemlítik a nevét. Az pedig, hogy a lánya facebook oldalt készített az ő dolga, ha ezt akarja, csinálja
2014. április 25. 18:03
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline |
Komolyan azért rinyáltok mert vannak cikkek Paul-ról? Én sem kezdek el fröcsögni a napi Katy Perry, Miley Cyrus, Justin Bieber mocsoktól ami ömlik az oldalról az "autizmussal" együtt.
2014. április 25. 18:26
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Nagyon szép lánya van!
2014. április 25. 18:37
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2470 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Ha nekem nem tetszik valami, vagy egyszerűen csak nem érdekel, akkor nem foglalkozom vele, és máris megoldottam a nagy keleti kérdést.
A témánál maradva, nagyon sajnálom szegény kislányt, pokolian nehéz időszakon megy keresztül. Ez egy olyan dolog, amit egyetlen gyermeknek sem lenne szabad átélnie.
A témánál maradva, nagyon sajnálom szegény kislányt, pokolian nehéz időszakon megy keresztül. Ez egy olyan dolog, amit egyetlen gyermeknek sem lenne szabad átélnie.
2 felhasználónak tetszik:
Jody,
Grace Benning
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.