Május 9-én érkezik a Viasat6 csatornára a sikeres CW tini sci-fi sorozat, melynek címe A kiválasztottak lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik a magyar adókra is a Tomorrow People
2014. április 27. 12:05
Tomorow peolple=a kiválasztottak
Nem hiszem,de attól még kiváncsi vagyok rá, alapjában mivel sorozatfüggővagyok ez is jól fog jönni
Nem hiszem,de attól még kiváncsi vagyok rá, alapjában mivel sorozatfüggővagyok ez is jól fog jönni
2014. április 27. 12:51
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
1 részről lemaradtam, de baromira érdekel mi lesz a vége. Egyébként félek, hogy kaszálják a Star-Crosseddal egyetemben.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2014. április 27. 13:59
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Imádom ezt a sorzatot, az egyik legnagyobb kedvencem Nagyon örülök, hogy nálunk is adni fogják, bár a magyar címén egy kicsit meglepődtem Én is félek, hogy a CW kaszálni fogja Pedig igazán megérdemelné a folytatást
2014. április 27. 15:36
Belekezdtem még akkor, amikor még csak vetíteni kezdték Amerikában is, de sosem jutottam tovább a második részre. Azt hittem, valami lehetetlenebb időpontra teszik, mondjuk vasárnap estére. Pénteken meg tulajdonképpen mindegy, szóval szerintem megnézem.
2014. április 27. 19:03
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Imádom a sorozatot, csak nincs időm nézni. De most erősen gondolkodom van-e Viasat6-om.
2014. április 27. 22:01
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline |
Ha nem este tizenegykor fogják játszani, biztos megnézem, mert imádom ezt a sorozatot. Én is abban reménykedem, hogy nem fogják elkaszálni, ugyanis nincs olyan nagy sikere kint sem.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.