Én ezen már nem lepődök meg!
KI az az eszetlen nemnormális ember aki ráadásul egy sztár és egy fellépésre nem vesz fel BUGYIT!!!
Könyörgök akkor a mindennapokban sem vesz fel!
Következő már lehetne az mivel már mindenét látta mindenki hogy megy nudlizni!
Bugyi nélkül tangózott Tóth Gabi
2014. április 29. 19:38
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
Már nem azért de vagy didekt csinálta amit nm nézek ki belőle vagy nem tudom de meik sztárnak nem láttuk még azokat a testrészeit is amikre nm voltunk kiváncsiak???
2014. április 29. 19:42
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8901 Csatolások: 237461 Azonosító: 59785 offline
|
Bárcsak többet hallanánk Gabi zenei karrierjéről, mint arról, hogy éppen melyik testrészét mutogatta.
Nő létére hogy lehet valaki ennyire igénytelen?
2014. április 29. 19:51
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Itt nem arról van szó,hogy elfelejtette...Egyszerűen fogyóban a pénze és kell valami figyelemfelkeltő,amivel bekerülhet újságokba és ezért pénzt kap ilyen egyszerű,ő nem hülye,senki nem felejt el bugyit felvenni illetve de, velem is előfordult... 4 évesen de az azt hiszem teljesen más...
2014. április 29. 20:19
És arról mikor fog majd valaki cikket írni hogy ő énekli a futball világbajnokság himnuszát? Én sokkal szívesebben olvastam volna egy ilyen cikket mint egy olyat amiben lejártják. A mutogatás meg már nem új. Mindig is szerette a testét, és büszke volt rá. És igen sajnos néha vesz magára olyan ruhát amiből kiesik néha... (és gőzöm sincs mit gondolt amikor ezt felvette, de azért minimum lehetett volna egy tanga
)
2014. április 29. 20:27
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
OMG -.-"
Ha legalább először történne meg! Ez a nő nem tanul a hibáiból?
chapse: teljesen igazad van, ezt csak azért csinálja, hogy felkeltse mások figyelmét. Kísértetiesen kezd hasonlítani Mileyra! Remélem, odáig nem fajul a dolog....
Ha legalább először történne meg! Ez a nő nem tanul a hibáiból?
chapse: teljesen igazad van, ezt csak azért csinálja, hogy felkeltse mások figyelmét. Kísértetiesen kezd hasonlítani Mileyra! Remélem, odáig nem fajul a dolog....
2014. április 30. 14:13
Idézet (Beyla @ 2014.04.29. 17:21)
Borzasztó, hogy ennek a nőnek milyen szinten van feltűnési viszketettsége. Úgy gondolom, hogyha az ember elmegy otthonról, akkor azért felvesz valamilyen alsóneműt. Egyrészről ez a természetes, másodrészről megelőzhetjük a felfázást (ugye 4-5 centis húgycsövünk van), harmadrészről pedig elkerülhetjük a hüvelyi fertőzéseket. Nincs azaz Isten, hogy én bugyi nélkül menjek el otthonról, mert egyszerűen nem higiénikus. Ez is arról szólt szerintem, hogy gyorsan lekapta a showtime előtt, had csámcsogjon a p*nciján a nép. Aztán már csak az jut az eszembe, hogy komolyan ennek a nőnek a nemzőszervéről kell olvasgatnom és képet nézegetnem? Primitív, az biztos. Büszke lehet magára, hogy ilyen szinte is képes volt lesüllyedni. A meztelenkedése egyébként még csak egy dolog, de hogy ehhez hozzátársul az irritáló viselkedése...
Tóth Gabinak annyira mindegy, hogy felfázik, vagy elkap valamilyen fertőzést, mert csak a lukmutogatás érdekli, az nem, hogy a nézők között nem csak potenciális kuncsaftok vannak. Közben a jónépnek meg felfordul a gyomra.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.