Klippremier: Cher Lloyd - Sirens
2014. április 30. 11:07
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nekem nagyon tetszik a szám, egészen fülbemászó. A klip terén egy kicsit mást képzeltem el, de ez is teljesen megfelel, Cher nagyon felnőttes benne.
2014. április 30. 14:12
Színésznőnek csapnivaló lenne, mert annyira túljátszotta a (mű)sírást, hogy már a fejem csapkodtam. A klip maga ötletes és hordoz fontos felhívást, de eseményszegény. Valamint egy 30-as éveiben járó nőnek jobban állna ez a fajta videoklip. Nem is az a baj, hogy ezt megfilmesítette, és nem is túl fiatal hozzá - mivel már a tini anyukák száma is úgy nő mint a birkáké - de picikét éretlennek találom ehhez a témához. Most mindenki itt dicséri, de én átlátok a szitán. Ez csak amolyan egyszeri alkalom mikor mutatni akart valami felnőttesebb témát a tini pop helyett.. Biztos vagyok benne, hogy nem ezt a vonalat fogja továbbvinni, képviselni. A dal mérsékelten pozitívan értékelhető. Nem lett olyan hallgathatatlan, de nem is olyan szívbemarkoló, mint amilyennek kellene lennie..
2014. április 30. 23:09
A szám annyira nem tetszik, a klip ötletes, de az se nagyon lopta be magát a szívembe..
2014. május 01. 08:59
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Szerintem akárki akármit mond nagyon jó lett a klip és a dal is. én a sírást nem látom műnek igaz ez az én véleményem szerintem ez a klip Cher életének egy új kezdetét mutatja nem hiszem h vissza fog térni a rágógumi Pop-hoz de ha igen az sem érdekel szeretem Cher Lloydot mindegy milyen stílusú a dala vagy a klipje mindenhogy a példaképem és ezzel a klippel csak nagyobbat nőtt a szememben <3 #BRAT4EVER
2014. május 01. 12:21
|
|
Lilikee01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 212512 offline
|
Műsírás-nem műsírás; nem tök mindegy? Tudtommal nem színésznő, majd akkor mondjátok rá, hogy borzalmasan színészkedik, ha ez változik. De nem hinném, hogy foglalkozna ezzel, ugyanis még énekesnő, és abból kiváló. A klip szerintem passzol a számhoz, és nagyon ötletes.
Imádom ezt a számot, ahogy most már a klipet is. Ja, és persze Chert is.
Imádom ezt a számot, ahogy most már a klipet is. Ja, és persze Chert is.
2014. május 01. 14:52
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
A klip jó lett!
2014. május 01. 15:18
nincs semmi bajom Cherrel,sőt.. de ezt ő se gondolhatta komolyan.a sirenshez pont nem egy ilyen klipp illet,ehhez a számhoz ez túl sok.
2014. május 01. 23:00
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Tökéletes dal
a klip is jó lett
imádom Cher hangját
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.

0 felhasználónak tetszik: