A tegnapi napon jelent meg a Little Mix legújabb kisfilmje a Salute című dalukhoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Little Mix — Salute
2014. május 02. 10:42
szerintem kissé átlagos, a többi is hasonló. de azért jó
x
2014. május 02. 11:01
OMG!! Nagyon tetszik .a csajok is nagyon szépek benne
(y)
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hát, engem a Little Mix alapból nem nyűgöz le, villantottak egyet a Wing-szel, aztán csá, de amúgy nrm olyan rossz. (Ugyanolyan, mint a többi klipjük)
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
A klipp elképesztő *-* a számot már szinte azóta hallgatom,amióta normális minőségben elérhető lett,így már kívülről fújom,de valahogy így a klippel együtt még mindig beleborzongtam ^-^ Fantasztikus
2014. május 02. 11:02
Nekem nagyon nagyon tetszik! A lányok gyönyörűek, a ruhák nagyon tetszenek, ahogy a tánc is. Minden elismerésem!
2014. május 02. 11:04
A dal eddig is nagy kedvenc volt, de ez a videó tényleg elképesztően jól sikerült hozzá.
2014. május 02. 11:22
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
A videó FANTASZTIKUS lett!!!! Gratulálok a lányoknak!
2014. május 02. 11:24
Hát ez eszméletlen jó lett! *-* Komolyan mondom. Már eleve a Salute volt a kedvenc gyors dalom az albumról, és a klip szerintem nagyon is illik a dalhoz. Nem tudom, sokaknak mi volt a baja Perrie hajával, mert szerintem nagyon jól áll neki! *-* Ez a klip maga a tökély, nagyon jó lett!
2014. május 02. 11:27
Végree!! Már egy ideje várom a klippet, és ma végre megjelent! Szerintem nagyon jó lett, csak nekem egy kicsit durva, vagy nem is tudom. Hiába kedvencem Perrie, a haja kicsit fura, de tetszik. <3 Így tovább lányok!!
2014. május 02. 11:28
kissé beyoncé-run the world girls,egyébként a szám nem rossz,a klipp is annak ellenére,hogy egyszerű egész jó lett...
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: