Tízéves a Paramore: 11+1 dolog, amit nem tudtál róluk
2014. május 03. 11:28
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Nagyon király cikk lett
És imádom a Paramore-t
2014. május 03. 11:29
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Elég sok sikert elértek, ahhoz képest, hogy szinte a semmiből indultak. Az utóbbi években kicsit műanyagok lettek így a Farroék kilépése után, de azért tavaly sikerült ütős koncertet adniuk BP-n.
A Miracle 2005-ös verziója nagyon üt, örülnék, ha még most is azzal nyitnának koncerteket.
A Miracle 2005-ös verziója nagyon üt, örülnék, ha még most is azzal nyitnának koncerteket.
2014. május 03. 11:39
|
|
elin.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 19 Azonosító: 211858 offline
|
Hihetetlen, hogy 10 éves az együttes! Igaz, hogy nem vagyok a kezdetektől fogva rajongójuk, de igazán sokat jelentenek számomra. A Farro testvérek kiválását a mai napig sajnálom, de én az új albumon is megtaláltam a magam kedvenceit, a hangulatomhoz legjobban illő számokat, mert hangzás világ ide vagy oda, a dalszövegeik még mindig hihetetlenek és végső soron ezért is szerettem meg őket annak idején.
Egyedül azt sajnálom, hogy sokan csak a mostanság egyre nagyobb sikereket elérő slágereiket ismerik és szeretik és az olyan dalok, mint a Let the flames begin, a Part II vagy a Misguided Ghost (persze sorolhatnám még) nem is mondanak semmit az ilyen "rajongóknak".
Cikkre visszatérve a 11. pontról nem tudtam egyedül, de egyébként tényleg nagyon érdekes volt így is olvasni.
Egyedül azt sajnálom, hogy sokan csak a mostanság egyre nagyobb sikereket elérő slágereiket ismerik és szeretik és az olyan dalok, mint a Let the flames begin, a Part II vagy a Misguided Ghost (persze sorolhatnám még) nem is mondanak semmit az ilyen "rajongóknak".
Cikkre visszatérve a 11. pontról nem tudtam egyedül, de egyébként tényleg nagyon érdekes volt így is olvasni.
1 felhasználónak tetszik:
hayley4
2014. május 03. 11:46
én nem nagyon követem a Paramore-t, de szeretem a zenéjüket.
nagyon-nagyon meglepődtem, mikor ezt elolvastam, hogy már 10 évesek!!! kívánom, hogy legyen mégegyszer tíz!
<3
2014. május 03. 11:54
Paramore <3 el nem tudom hinni 10 éves az együttes hihetettlen rajongó vagyok pelenkás korom óta!!! hihetettlen min mentek keressztül!! <3 paramore <3
2014. május 03. 12:26
Nagyon jó cikk!
A Paramore az egyik kedvenc bandám, boldogat nekik!
:3
2014. május 03. 12:41
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Mindről tudtam,ennek ellenére nagyon fasza kis cikk lett
Még 20x ennyi évet
Még 20x ennyi évet
2014. május 03. 13:35
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Hihetetlenül büszke vagyok rájuk, hogy már 10 éve a pályán vannak, és még mindig ugyanolyan szenvedéllyel játszanak, mint régen. Látszik rajtuk, hogy tényleg imádják azt, amit csinálnak. Legalább még kétszer ennyi évet kívánok nekik!
A cikk olvasása közben elkapott egy kicsit a nosztalgia, igaz, hogy nem a kezdetektől fogva ismerem őket, de így is már jó pár éve az életem részei. Nélkülük most biztos nem olyan ember lennék, amilyen. A dalszövegeik rengeteget jelentenek, és minden hangulatomra vagy egy számuk, amit elhallgathatok akár egész nap. Igaz, hogy a Farro tesók kiválása után egy kicsit poposabb irányba fordultak, de szerintem azért még mindig megvan bennük az a paramore-osság, amit imádok. Aki pedig tényleg meg akarja ismerni a bandát, az nézzen végig egy koncertet, nem fogja megbánni. Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy rengetegen csak a felkapott számokat (pl: Still Into You, Ain't It Fun, Decode) ismerik (és az alapján kritizálnak...), mikor rengeteg ezeknél százszor jobb, mélyebb mondanivalójú dalaik is vannak. Na, de nem akarom tovább ragozni a szót, és egy kisregényt írni. Még egyszer gratulálok a Paramore-nak a 10 évéhez!
A cikk előtt pedig le a kalappal, nagyon szuper lett!
A cikk olvasása közben elkapott egy kicsit a nosztalgia, igaz, hogy nem a kezdetektől fogva ismerem őket, de így is már jó pár éve az életem részei. Nélkülük most biztos nem olyan ember lennék, amilyen. A dalszövegeik rengeteget jelentenek, és minden hangulatomra vagy egy számuk, amit elhallgathatok akár egész nap. Igaz, hogy a Farro tesók kiválása után egy kicsit poposabb irányba fordultak, de szerintem azért még mindig megvan bennük az a paramore-osság, amit imádok. Aki pedig tényleg meg akarja ismerni a bandát, az nézzen végig egy koncertet, nem fogja megbánni. Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy rengetegen csak a felkapott számokat (pl: Still Into You, Ain't It Fun, Decode) ismerik (és az alapján kritizálnak...), mikor rengeteg ezeknél százszor jobb, mélyebb mondanivalójú dalaik is vannak. Na, de nem akarom tovább ragozni a szót, és egy kisregényt írni. Még egyszer gratulálok a Paramore-nak a 10 évéhez!
A cikk előtt pedig le a kalappal, nagyon szuper lett!
1 felhasználónak tetszik:
elin.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.