Sokszorozódnak a One Direction tagjai
2014. május 03. 17:28
Én értem hogy nem lehet könnyű nekik, de szerintem akkor sem kéne előállni ezekkel a hasonmásokkal.
2014. május 03. 17:29
Nekomimi82 egyetértek! Meg nem arról volt szó, hogy mennyire odaadóak, és mennyire szeretik a rajongójukat? Most meg már hasonmásokat bérelnek, hogy nehogy a rajongókkal találkozzanak. Ok, vannak köztük őrültek is, akik felmásznak az ablakba azért, hogy hátha meglássák őket pucéran, de szerintem az olyan embereket már kórházba kéne zárni. Nem igaz, hogy nem értik meg, hogy rohadtul mindenkinek van magánélete, és magánszférája. -.- :/
2014. május 03. 17:35
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Nos, meg kell mondjam a véleményemet, hogy szerintem ez egy abszurd borzalmas ötlet, főleg, hogy még ki is kotyogták. Mi értelme ennek? Vannak rajongók, akik nem is találkoztak velük, erre szegény meg erre vár egy-két éve, és lám egy utánzat. Szegényt sajnálnám. Bár szerintem, aki ezt kitalálta az egy nagy mafla. Jó azt én még megértem, hogy idegesítőek néhányszor a Directionerek, meg hogy túlzásokba is szokunk esni, de ez milyen érzés lenne egy rajongónak, aki erre várt már két-három éve. És, én Directioner vagyok, és kérlek ne utáljatok, ha valamiben nem értetek egyet. Köszönöm.
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Fúúújjj így 5 is eléggé elbassszák a világot de még így miért ebben a generácioban élnem ,ahol ok is jelen vannak?
tök jó, hogy ezt most bemondták a médiába -.- kicsit sem lesz majd feltűnő xd
2014. május 03. 18:00
Nikréciavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 224473 offline |
Egy gondolat fogalmazódott csak meg a fejemben: a rajongók, akik képesek magukban és kedvenceikben is kárt tenni, mit fognak tenni a hasonmásokkal dühükben? Biztosan nem fognak örömtáncot járni, hogy hurrá, ma sem láttam a kedvencemet, pedig annyit küzdöttem...
2014. május 03. 18:04
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Meg sem lepődöm ezen, én ezt a trükköt már rég bevetettem volna ha az ő helyzetükbe lennék. Itt nem arról van szó, hogy nem akarnak találkozni a rajongókkal, hanem hogy egy kis pihenésre van szükségük, mert 0 alvással nem lehet végigcsinálni a turnét, ha ott sikítozik 1000 rajongó az ablak alatt. Szóval érthető számomra ez az egész.
2014. május 03. 18:30
Lilikee01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 212512 offline |
Ez most ugye csak egy vicc? Még ha nem is lenne, miért kellett világgá kürtölni? Ennek nem az lenne a lényege, hogy titokban tartják? De végül is, ők tudják.
Megértem őket, vannak már elég beteges rajongók, csak azt nem értem, ez nekik miért jó? Mármint a rajongóknak, hogy még lélegezni se hagyják kedvenceiket. Most azt hiszik, hogy ezzel magukra vonják a 1D (vagy bárkiről is legyen szó) figyelmét? Lehet, hogy sikerül nekik, de ezzel csak magukat minősítik, vagy esetleg elijesztik őket. Minden hírességet akik hasonló problémával küzdenek nap, mint nap, hogy nem tudnak aludni, vagy bármit csinálni miattuk, nagyon sajnálok. De az, hogy hasonmásokat keresnek, nem megoldás. Pár előttem szólóval is egyetértek, hogyha a rajongók, akik már erre vártak xy éve, rádöbbennek, hogy a hasonmásokkal csináltak közös képet, kiborulnának. Mert azért nincsenek teljesen egyforma emberek, valakinek biztosan feltűnne, hogy nem ők azok.
Meg ha már a hasonmásokról van szó; azért nekik se lenne jó érzés, hogy az őrült rajongók őket tépik szét.
De én úgy gondolom, hogyha a 'vándájreksön' szereti a rajongóit, akkor ilyenbe nem egyezne bele. Hogy bármikor érheti miattuk őket csalódás, vagy esetleg meg is utálnák emiatt a fiúkat.
Én tényleg megértem őket, milyen rossz lehet nekik, meg csak pihenni akarnak, de ha ezt szeretnék, menjenek olyan helyre, ahol ki tudnak kapcsolódni, esetleg titokban tarthatnák, hogy hol tartózkodnak.
Természetesen én nem értem az ilyen dolgokat, nem tudom milyen érzés ilyen 'hatalmas' sztárnak lenni, csak leírtam, amit gondolok.
Megértem őket, vannak már elég beteges rajongók, csak azt nem értem, ez nekik miért jó? Mármint a rajongóknak, hogy még lélegezni se hagyják kedvenceiket. Most azt hiszik, hogy ezzel magukra vonják a 1D (vagy bárkiről is legyen szó) figyelmét? Lehet, hogy sikerül nekik, de ezzel csak magukat minősítik, vagy esetleg elijesztik őket. Minden hírességet akik hasonló problémával küzdenek nap, mint nap, hogy nem tudnak aludni, vagy bármit csinálni miattuk, nagyon sajnálok. De az, hogy hasonmásokat keresnek, nem megoldás. Pár előttem szólóval is egyetértek, hogyha a rajongók, akik már erre vártak xy éve, rádöbbennek, hogy a hasonmásokkal csináltak közös képet, kiborulnának. Mert azért nincsenek teljesen egyforma emberek, valakinek biztosan feltűnne, hogy nem ők azok.
Meg ha már a hasonmásokról van szó; azért nekik se lenne jó érzés, hogy az őrült rajongók őket tépik szét.
De én úgy gondolom, hogyha a 'vándájreksön' szereti a rajongóit, akkor ilyenbe nem egyezne bele. Hogy bármikor érheti miattuk őket csalódás, vagy esetleg meg is utálnák emiatt a fiúkat.
Én tényleg megértem őket, milyen rossz lehet nekik, meg csak pihenni akarnak, de ha ezt szeretnék, menjenek olyan helyre, ahol ki tudnak kapcsolódni, esetleg titokban tarthatnák, hogy hol tartózkodnak.
Természetesen én nem értem az ilyen dolgokat, nem tudom milyen érzés ilyen 'hatalmas' sztárnak lenni, csak leírtam, amit gondolok.
2014. május 03. 18:31
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
Ez az! Tegyük tönkre a hasonmásokat is!
2014. május 03. 18:33
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline |
Ez akkora hülyeség nen értem erre mért van szükség
2014. május 03. 18:37
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Remélem ezt még átgondolják. Ez ugyanis hatalmas hülyeség! Csak még több bonyodalom lenne ebből. Akkor ez most igazi vagy sem. A média is több kamut gyártana, a rajongók pedig be lennének csapva. Tény, hogy a mostani állapotok nem normálisak (a non stop üvöltözésre célzok), de ez nem megoldás!
2014. május 03. 18:42
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline |
úristen
most akkor tegyük tönkre másik 5 srác életét is?? és csapjuk be a rajongókat??
fiúk, nem ezt vártam tőletek
most akkor tegyük tönkre másik 5 srác életét is?? és csapjuk be a rajongókat??
fiúk, nem ezt vártam tőletek
2014. május 03. 18:43
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
A hasonmások testi épségét merik kockáztatni, de a sajátjukat már nem...
2014. május 03. 19:05
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline |
Dorina1024 egyetértek. De egyébként kétlem, hogy találnának olyan fiúkat, akik olyan mértékben hasoníltanak rájuk, hogy ténylegesen össze lehessen őket étveszteni közelről (!) is...
2014. május 03. 19:15
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline |
Jó.Én megértem,hogy vannak idegbeteg rajongóik.De azért ezt nem néztem volna ki belőlük.Ha sztárok vállalják fel!És ha egy kép készülne amin mondjuk rajta vagyok az egyik bandataggal,és otthon rájövök hogy nem is ő az én nem tudom hogy mit csinálnék...Honnan tudják h a Directionerek hogyan reagálnának erre???Ehhez csak gratulálni tudok nekik.:'(
2014. május 03. 19:15
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Úgy érzem, ennek semmi haszna nem lenne. A rajongók vannak annyira okosak, hogy nem fognak minden pl. barna, bongyor hajú sráchoz odarohanni sikítozva. Messziről is meg lehet ezeket a srácokat különböztetni. Persze megértem hogy a srácoknak akarnak jót, de ezzel csak bonyolítanák a helyzetet.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.