Több mint 100.000 forintot fizettek Avril Lavigne rajongói a semmiért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szívás Avril Lavigne rajongójának lenni
2014. május 04. 18:06
2014. május 04. 18:09
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Valahol azt olvastam, hogy azért mert félt az ápolatlan/büdös emberektől. wtf? Azok az emberek akik majdnem száz ezer forintnak megfelelő összeget adnak ilyenekért, azoknak valószínűleg már pont dezodorra, vagy parfümre nem telik. Annyira logikus.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. május 04. 18:12
Ez szánalmas, eddig se szerettem Avrilt, ezek után még kevesebb a szememben Sajnálom szegény embereket, akik ennyi pénzt kiadtak, hisz erről nem ők tehetnek
2014. május 04. 18:13
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem egyszer volt az, hogy esetleg koncert közben valaki felszökött hozzá csupán, hogy megölelje, és teljesen megértem, hogy fél, bár mondjuk ide csak normális emberek (legalábbis szerintem) jutnak be, mert hát azért nem kis összeg. De az is lehet, Avril producere tiltotta meg, mert már ilyenről is hallottam. Egyébként Avril nagyon sokszor csinálta azt, hogy egy-egy koncert elején a kint várakozó rajongókhoz odament, hogy képeket készítsenek vele, illetve, hogy pár szót váltsanak. Láttam egy pár videót, és ott nem érdekelte, hogy mit csinálnak vele. Szóval lehet, hogy nem az ő hibája, de mindenesetre aláírom, hogy ezt lehet, hogy nem így kellett volna :/
(nyugodtan le lehet hurrogni!)
(nyugodtan le lehet hurrogni!)
2 felhasználónak tetszik:
laura23pl,
AvrilFanxxx
2014. május 04. 18:16
Pantyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 203354 offline |
Én sajnálom a rajongóit. Képesek voltak ilyen nagy összeget fizetni azért, hogy találkozhassanak a kedvencükkel, aki meg úgy bánik velük, mint valami fertőző betegséggel.
2014. május 04. 18:17
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
A második kép még photoshoppolva is van, látszik, meg bizonyítékok vannak rá.
Már szerintem sokan észre vették, hogy Avrilnek a fejébe szállt kissé a hírnév, de ez már magasan túlreagálás.
Rengeteget fizettek, hogy találkozhassanak vele, erre meg közel se mehetnek hozzá, meg meg se ölelhetik. Szánalmas. Ha tényleg büdösek lennének, megérteném (Vicc) de Ők nem tűnnek nekem szutykosnak.
Megjegyezném, 30 éves, és a klipjében Hello Kittynek énekel, rózsaszín muffinos tütü szoknyában. Én ezen valamiért elgondolkodtam.
Már szerintem sokan észre vették, hogy Avrilnek a fejébe szállt kissé a hírnév, de ez már magasan túlreagálás.
Rengeteget fizettek, hogy találkozhassanak vele, erre meg közel se mehetnek hozzá, meg meg se ölelhetik. Szánalmas. Ha tényleg büdösek lennének, megérteném (Vicc) de Ők nem tűnnek nekem szutykosnak.
Megjegyezném, 30 éves, és a klipjében Hello Kittynek énekel, rózsaszín muffinos tütü szoknyában. Én ezen valamiért elgondolkodtam.
2014. május 04. 18:17
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline |
Na de könyörgöm! Ha félt az ilyen-olyan emberektől, akkor mi a sz*rnk tesz ilyen ajánlatot? Szerintem senki sem szorított pisztolyt a fejéhez, értem én, hogy egyes menedzserek erőszakosak, de ha ilyen mértékben erőt vesz rajta a szociális fóbia meg az akármilyen komplexus, szerintem mindenki megérti, nem akar.
2014. május 04. 18:22
Akkor ne legyen meet & greet opció és kész. Megjegyzem, hogy néhány értelmesebb híresség önként és tökingyen elmegy beteg és szegény emberekhez, és nem csak fél percet tölt velük. Mégsem aggódnak, hogy tetvesek lesznek, vagy nem tudom, Avrilnek épp mi a baja.
2014. május 04. 18:23
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline |
"Kinek kellenek kínos családi fotók, amikor több tízezret fizethetsz egy ultraciki avrilesért?"
ez fájt xdd
De amúgy most komolyan, mi a francnak kell ennyit fizetni? És csak egy méterre állhatsz tőle... A rajongók is ugyanúgy emberek....
ez fájt xdd
De amúgy most komolyan, mi a francnak kell ennyit fizetni? És csak egy méterre állhatsz tőle... A rajongók is ugyanúgy emberek....
2014. május 04. 18:23
omg xDDD ennek minek kellett akkor megrendezniük a meet&greet-et? szegény rajongók :/
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.