Férgek, dohányzás, pamutcsomók — mi mindenre vagyunk képesek a vékonyságért?
A teljes cikkhez kattints ide!
Az elmúlt 200 év legveszélyesebb diétahóbortjai
2014. május 06. 14:33
2014. május 06. 14:50
Ezek szörnyűek. Bevallom én nem vagyok egy nádszálvékony egyén, de dagadt sem vagyok. /úgy 47 kiló/ Régebben én is szívesen lefogytam volna úgy hogy csak csont és bőr legyek, de ilyenekhez nem folyamodtam. Ma már nem nagyon vágyok erre, esetleg egy pár felülés belefér. A férges például betegesen undorító. Nem tudom hogy lehettek olyan hülyék az emberek, hogy élő állatokat juttassanak a szervezetükbe. Én inkább magam leszek öngyilkos, mint hogy ezt megtegyem. A vattás hozzáhasonlóan iszonyatos. Komolyan azt hogyan lehet kibírni? Ugyanilyen a rágd meg és köpd ki című is. Tényleg beteges. Igazából régebben én néha úgy is voltam, hogy reggeltől három óráig egy falatot sem ettem és egy kortyot sem ittam, de csupán ájuldoztam meg a fejem fájt súlyként ugyanannyi maradtam. Alapból ezzel nem a fogyás volt a célom, de manapság sokan ezt gondolják. A cigarettás pedig tényleg hatalmas hülyeség.
2014. május 06. 14:54
|
|
Nemmindegykivagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 372 Csatolások: 96 Azonosító: 171444 offline
|
Ez már beteges.
2014. május 06. 15:18
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
És akik ezekhez folyamodnak, a legtöbb részük még csak nem is igazán túlsúlyos, csak simán agybeteg, és katemoss alkatot akar
De amúgy tényleg nem tudom mi vehet rá egy embert erre, hogy férgeket zabáljon, amik aztán őt zabálják föl
De amúgy tényleg nem tudom mi vehet rá egy embert erre, hogy férgeket zabáljon, amik aztán őt zabálják föl
2014. május 06. 15:31
|
luc2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 191478 offline
|
A legjobb fogyókúra ha nem eszel lisztet csak ritkán nem eszel vacsorát és szinte csak salátát eszel ...ja és a legfontosabb hogy sportolj és ezzel sokat változtam!!!
2014. május 06. 15:43
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Nagyon jó cikk lett
Én a vattás diétáról már hallottam,de ez a férges eléggé megdöbbentett
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: