Met Gála 2014: a vörös szőnyegről
2014. május 06. 23:04
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Emma és Selena ruhája tetszik a legjobban.
2014. május 06. 23:49
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Emma Stone tényleg nagyon eltalálta! De hol van Taylor Swift??? Olyan szép volt, mint Hamupipőke.
Am Kristen szerintem egyáltalán nem gáz. Oké, nem a legjobb, de láttuk már rosszabban is.
2014. május 07. 07:19
Kristen szerintem mesésen fest ! Esetleg a cikk írójának nincs sítusérzéke . -.-
( már ha nem sértek meg ezzel valakit
)
( már ha nem sértek meg ezzel valakit
2014. május 07. 07:30
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
A rossz ruhák tényleg borzalmasak, de a jó ruhák közül is van amit odasorolnék.
Mondhatni Emma Stone és Gisele Bündchen volt a két egyedüli ember akiknek a ruhái tetszettek, ők nagyon eltalálták, azonban a többi...
Karolina Kurkova: hogy tudott ebben a förtelemben egyáltalán mozogni ? Bár tény hogy a visszafogott haj és smink ennél a "szerelésnél" nyerők voltak. A nyaklánc pedig csinos.
Selena Gomez: nem volt olyan nagy probléma a ruha választás de az egész olyan semmilyennek hat. Csinos meg minden de a ruhát mintha csak rádobták volna. Volt már ő ettől sokkal szebb ruhákban is.
Kim Kardashian és Kanye West: Hát Kim ruhájában az egész ami tetszik az a lábvillantós megoldás, de a ruha színe és teljes szabása valahogy nagyon nem nyerő. Kanye jól öltözött fel kekszet neki !
Beyonce: Az ő ruhája valamennyire tetszik mégis az öreges hatást kelti és az amúgy sem karcsú testére még rádob +5-6 kilót.
Sajnos ebből a cikkből kimaradtak az igazán szép ruhák az estéről: Blake Lively és Ryan Reynolds, tényleg nem értem miért maradt ki Taylor Swift mikor ő volt az egyik leggyönyörűbb az egész gálán, és nem vagyok "rajongója" de ez tény. De ott szerintem igazán jól öltözött volt még Charlize Theron , Kendall Jenner , Johnny Depp és Amber Heard még ha nem is lesznek a kedvenc párosom, jól néztek ki ezekben a ruhákban. Lake Bell gömbölyödő pocakkal, és még sorolhatnám !!
Mondhatni Emma Stone és Gisele Bündchen volt a két egyedüli ember akiknek a ruhái tetszettek, ők nagyon eltalálták, azonban a többi...
Karolina Kurkova: hogy tudott ebben a förtelemben egyáltalán mozogni ? Bár tény hogy a visszafogott haj és smink ennél a "szerelésnél" nyerők voltak. A nyaklánc pedig csinos.
Selena Gomez: nem volt olyan nagy probléma a ruha választás de az egész olyan semmilyennek hat. Csinos meg minden de a ruhát mintha csak rádobták volna. Volt már ő ettől sokkal szebb ruhákban is.
Kim Kardashian és Kanye West: Hát Kim ruhájában az egész ami tetszik az a lábvillantós megoldás, de a ruha színe és teljes szabása valahogy nagyon nem nyerő. Kanye jól öltözött fel kekszet neki !
Beyonce: Az ő ruhája valamennyire tetszik mégis az öreges hatást kelti és az amúgy sem karcsú testére még rádob +5-6 kilót.
Sajnos ebből a cikkből kimaradtak az igazán szép ruhák az estéről: Blake Lively és Ryan Reynolds, tényleg nem értem miért maradt ki Taylor Swift mikor ő volt az egyik leggyönyörűbb az egész gálán, és nem vagyok "rajongója" de ez tény. De ott szerintem igazán jól öltözött volt még Charlize Theron , Kendall Jenner , Johnny Depp és Amber Heard még ha nem is lesznek a kedvenc párosom, jól néztek ki ezekben a ruhákban. Lake Bell gömbölyödő pocakkal, és még sorolhatnám !!
2014. május 07. 09:05
mindenki a gagyit és a semmilyent élteti, talán csak azért mert a kedvenc sztár viseli, a legfigyelemfelkeltőbb darabok meg szót sem érdemelnek? nekem bejön karolina kurkova ruhája, sjp-é se rossz, lupitáét viszont nincs összhangban.
2014. május 07. 09:30
Emma Stone ruhája nagyon tetszik. Karolináé meg érdekes.
2014. május 07. 09:50
Beyoncé szép,de ennél már volt szebb ruhája is
Gisele ruhája tettszik
Selena ruhája jó csak épp rajta nem mutat jól
És amúgy Thalia volt a legszebb és legjobban öltözött a Met Galán,nem is értem miért hagyták ki a felsorolásból.
Gisele ruhája tettszik
Selena ruhája jó csak épp rajta nem mutat jól
És amúgy Thalia volt a legszebb és legjobban öltözött a Met Galán,nem is értem miért hagyták ki a felsorolásból.
2014. május 07. 10:00
Emma Stone ruhája tetszik legjobban. Nincs túlbonyolítva, mégis gyönyörű.
2014. május 07. 10:48
|
|
danielkataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 206340 offline
|
Selena ruhája volt a legjobb.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

0 felhasználónak tetszik: