Starity

Klippremier: Courtney Love - You Know My Name

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 06. 21:28 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Alig több mint egy hete debütált Courtney You Know My Name címre keresztelt dala, az énekesnő máris megfilmesítette a szerzeményt.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: vida.veronika
2014. május 06. 21:32 #2
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
A klip nagyon bejön!!! Ahogy a szám is, de valahogy a hangja még mindig nem tetszik. :/
2014. május 06. 21:36 #3
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
Hozzászólás: 1174
Csatolások: 0
Azonosító: 220435
Nekem nagyon nem tetszik ez az egész szörnyű......
A szám még nem lenne olyan rossz ha más énekelné!
2014. május 06. 21:41 #4
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3095
Azonosító: 123383
A szám továbbra is király, de ez a tündérkirálynős ökörséget elfelejthetné.
2014. május 06. 21:46 #5
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Kis Doll Parts, kis Mono, kis Samantha a klip. Annyira nekem sem jön be. A dal persze állat.
2014. május 07. 09:19 #6
KimMinTae
KimMinTae

Státusz309
Hozzászólás: 557
Csatolások: 65
Azonosító: 212688
Szerintem érdekes lett... :/
2014. május 07. 14:01 #7
- törölt felhasználó -    
Ijesztően szét van csúszva az arca, és a smink rátesz egy lapáttal. Kicsit olyan, mintha a klipforgatáson unatkozott volna, és nem tudott volna kreatívabbat kitalálni az ágyon hempergésnél. Vannak jobb klipjei, még ha ez látványosabb is.
2014. május 07. 14:51 #8
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Státusz"Grunge, isn't that some gross shade of greenish orange?"
Hozzászólás: 138
Azonosító: 195923
Nekem tetszik, kifejezi Court-ot! Egyébként meg nem értem mért azt várjátok el egy majdnem 50 éves !rock! énekesnőtől, hogy kis csini pofija meg kis csini hangocskája legyen. No comment..
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. május 07. 14:52 #9
- törölt felhasználó -    
Nekem nem tetszik..
2014. május 07. 18:47 #10
- törölt felhasználó -    
Végre kezd észheztérni.Oké,én is nagyon-nagyon sajnálom(jobban mint hinnétek),hogy Kurt meghalt.De az már 20 éve volt.Nem szabad otthon sírni és bámulni a falat.Ez az élet körforgása.Az élet megy tovább.Egy haláleset miatt nem lehet feladni mindent.
1 felhasználónak tetszik: vida.veronika
2014. május 08. 14:42 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (vida.veronika @ 2014.05.07. 14:51)
Nekem tetszik, kifejezi Court-ot! Egyébként meg nem értem mért azt várjátok el egy majdnem 50 éves !rock! énekesnőtől, hogy kis csini pofija meg kis csini hangocskája legyen. No comment..

Nem kell belekezdeni a szőrszálhasogatásba, tisztában vagyok vele, hogy idén nyáron lesz 50 éves (az a 2 hónap különben már nem "majdnem"), és egyáltalán NEM várom el, hogy "kis csini pofija" legyen. A szétcsúszott arc alatt azt értettem, hogy marhára látszik hogy plasztikáztatva volt és szétdrogozta a (majdnem egész) életét (arcát). Persze könnyebb becsukni a szemet és ismeretlenbe támadni, kiforgatni más szavait. Marha könnyű, még gondolkodni sem kell 110.gif
2014. május 08. 16:23 #12
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Idézet (Pipi @ 2014.05.08. 14:42)
Nem kell belekezdeni a szőrszálhasogatásba, tisztában vagyok vele, hogy idén nyáron lesz 50 éves (az a 2 hónap különben már nem "majdnem"), és egyáltalán NEM várom el, hogy "kis csini pofija" legyen. A szétcsúszott arc alatt azt értettem, hogy marhára látszik hogy plasztikáztatva volt és szétdrogozta a (majdnem egész) életét (arcát). Persze könnyebb becsukni a szemet és ismeretlenbe támadni, kiforgatni más szavait. Marha könnyű, még gondolkodni sem kell  110.gif

Már ne haragudj, de te láttad valahol, hogy név szerint neked írtam? Mert én nem igazán smileeee.gif Tudom, hogy drogozott és plasztikáztatva volt, de pont ezért mondtam, hogy ne várja el senki a csini pofit tőle (egyébként a korához képest szerintem jól néz ki). Kioktatnod meg rohadtul nem kéne! Tudom, hogy 2 hónap múlva lesz 50, és nem értem mért ne lehetne 'majdnem'. Nem kéne mindent magadra venned. "Persze könnyebb becsukni a szemet és ismeretlenbe támadni, kiforgatni más szavait. Marha könnyű, még gondolkodni sem kell" Jézusom, mintha csak te léteznél egyedül a világon..
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. május 09. 13:23 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (vida.veronika @ 2014.05.08. 16:23)
Már ne haragudj, de te láttad valahol, hogy név szerint neked írtam? Mert én nem igazán smileeee.gif Tudom, hogy drogozott és plasztikáztatva volt, de pont ezért mondtam, hogy ne várja el senki a csini pofit tőle (egyébként a korához képest szerintem jól néz ki). Kioktatnod meg rohadtul nem kéne! Tudom, hogy 2 hónap múlva lesz 50, és nem értem mért ne lehetne 'majdnem'. Nem kéne mindent magadra venned. "Persze könnyebb becsukni a szemet és ismeretlenbe támadni, kiforgatni más szavait. Marha könnyű, még gondolkodni sem kell" Jézusom, mintha csak te léteznél egyedül a világon..

Név szerint nem, de könnyű ezzel burkolózni utólag smileeee.gif

Idézet (vida.veronika @ 2014.05.07. 14:51)
Egyébként meg nem értem mért azt várjátok el (...) hogy kis csini pofija (...) legyen.

Egyedül én említettem meg a "pofikáját", nézz utána a hozzászólások között. Ezek után ne csodálkozz, ha magamra vettem. rohog.gif A megfogalmazás megszólítás (helyesebben: kérdőmondat) is volt egyben, ne csodálkozz, ha reagálltam. Főleg mert egyáltalán NEM VÁROM EL tőle, hogy "kis csini pofija legyen", de kár is a szót csépelni és offolni. wink.gif beer.gif
1 felhasználónak tetszik: KiwyLavigne
2014. május 09. 18:50 #14
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Idézet (Pipi @ 2014.05.09. 13:23)
Név szerint nem, de könnyű ezzel burkolózni utólag smileeee.gif
Egyedül én említettem meg a "pofikáját", nézz utána a hozzászólások között. Ezek után ne csodálkozz, ha magamra vettem.  rohog.gif A megfogalmazás megszólítás (helyesebben: kérdőmondat) is volt egyben, ne csodálkozz, ha reagálltam. Főleg mert egyáltalán NEM VÁROM EL tőle, hogy "kis csini pofija legyen", de kár is a szót csépelni és offolni.  wink.gif beer.gif

Hát.. sajnálom, ha rossz a felfogásod! Erre már nem tudok mit mondani, de látom te se.. Fölösleges vitatkozni, biztos neked van igazad! rolleyes.gif
2014. május 11. 12:50 #15
KiwyLavigne
KiwyLavigne
új tag

Státusz#1 Avril-fan!!!
Hozzászólás: 35
Azonosító: 225898
Úgy énekel mint egy rossz alkoholista,komolyan félelmetes ez a nő ahogy nyavalyog-károg. Ha nem Kurt Cobain özvegye lenne, még 200,000-en sem látták volna ezt a klipet.
2014. május 11. 12:52 #16
KiwyLavigne
KiwyLavigne
új tag

Státusz#1 Avril-fan!!!
vida.veronika szerintem nincs igazad
Egy ilyen lotyó nem ér annyit, hogy összevesszetek.
2014. május 11. 18:07 #17
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Idézet (KiwyLavigne @ 2014.05.11. 12:52)
vida.veronika szerintem nincs igazad
Egy ilyen lotyó nem ér annyit, hogy összevesszetek.

Egyáltalán nem lotyó! Ha úgy vesszük Kurt is csak egy drogos volt akinek azért volt rekedt hangja, mert szétdohányozta. Bár nekem semmi bajom nincs vele, de nagyon tudnak irritálni az olyanok akik csak azért szeretik mert sajnálják amiért fejbelőtte magát (bár van aki képes ezt is Court-ra kenni). A Nirvana rajongók 90%-a csak a Nevermind-ot ismeri.. Courtney-nak nélküle is van/volt elég hírneve, rengeteg filmben szerepelt, szólóalbuma volt és a Hole is elég nagy sikereket ért el akkoriban. Viszont mindenki csak a gyilkost meg a botrányhőst látja benne. Nem is értelek titeket.. Bezzeg a Miley Cyrus-nak meg a Bíbör-nek mindent elnéznek?! De te csak nevezd nyugodtan lotyónak! thumbup2.gif
2014. május 20. 16:55 #18
KiwyLavigne
KiwyLavigne
új tag

Státusz#1 Avril-fan!!!
Idézet (vida.veronika @ 2014.05.11. 18:07)
Egyáltalán nem lotyó! Ha úgy vesszük Kurt is csak egy drogos volt akinek azért volt rekedt hangja, mert szétdohányozta. Bár nekem semmi bajom nincs vele, de nagyon tudnak irritálni az olyanok akik csak azért szeretik mert sajnálják amiért fejbelőtte magát (bár van aki képes ezt is Court-ra kenni). A Nirvana rajongók 90%-a csak a Nevermind-ot ismeri.. Courtney-nak nélküle is van/volt elég hírneve, rengeteg filmben szerepelt, szólóalbuma volt és a Hole is elég nagy sikereket ért el akkoriban. Viszont mindenki csak a gyilkost meg a botrányhőst látja benne. Nem is értelek titeket.. Bezzeg a Miley Cyrus-nak meg a Bíbör-nek mindent elnéznek?! De te csak nevezd nyugodtan lotyónak! thumbup2.gif

Te aztán csak tudod hogy más kit miért szeret, vagy mit gondol róla... Azt meg végképp nem értem, hogy jön ide a két díszpinty (talán azért mert ők a te titkos kedvenceid? smileeee.gif ) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif De mindegy is,mert magadat minősíted a hsz-eiddel, már rég nem téma amit művelsz és felőlem pattoghatsz itt mint a bolha, csak jót röhögök rajtad biggrin.gif És ha majd tudni szeretném, hogy kiről mit gondolok, akkor megkérdezlek téged, mert te azt olyan jól tudod _nevet.gif
2014. május 23. 20:40 #19
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Idézet (KiwyLavigne @ 2014.05.20. 16:55)
Te aztán csak tudod hogy más kit miért szeret, vagy mit gondol róla... Azt meg végképp nem értem, hogy jön ide a két díszpinty (talán azért mert ők a te titkos kedvenceid? smileeee.gif ) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  De mindegy is,mert magadat minősíted a hsz-eiddel, már rég nem téma amit művelsz és felőlem pattoghatsz itt mint a bolha, csak jót röhögök rajtad  biggrin.gif És ha majd tudni szeretném, hogy kiről mit gondolok, akkor megkérdezlek téged, mert te azt olyan jól tudod  _nevet.gif

Mondhatsz amit akarsz, én őszintén leírtam a véleményem, ha nem tetszik így jártál. Különben is te kezdted el, hogy: "Úgy énekel mint egy rossz alkoholista,komolyan félelmetes ez a nő ahogy nyavalyog-károg. Ha nem Kurt Cobain özvegye lenne, még 200,000-en sem látták volna ezt a klipet." Én csak erre válaszoltam. Tulajdonképpen most olyan mintha a saját szavaid ellenkezőjét mondanád, de te tudod! Nem akarok vitatkozni. smileeee.gif
2014. május 24. 15:53 #20
KiwyLavigne
KiwyLavigne
új tag

Státusz#1 Avril-fan!!!
Idézet (vida.veronika @ 2014.05.23. 20:40)
Mondhatsz amit akarsz, én őszintén leírtam a véleményem, ha nem tetszik így jártál. Különben is te kezdted el, hogy: "Úgy énekel mint egy rossz alkoholista,komolyan félelmetes ez a nő ahogy nyavalyog-károg. Ha nem Kurt Cobain özvegye lenne, még 200,000-en sem látták volna ezt a klipet." Én csak erre válaszoltam. Tulajdonképpen most olyan mintha a saját szavaid ellenkezőjét mondanád, de te tudod! Nem akarok vitatkozni.  smileeee.gif

"Különben is te kezdted el" - ezt utoljára az oviban hallottam. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Azt hiszem, nem vagyunk egy korcsoport, szóval nem ereszkedem le hozzád, szóval itt a vége, fuss el véle. cool.gif Már amúgy is kezdesz fárasztó lenni. Cséped a szót magadban, innentől kezdve nem foglalkozom veled, és lef.som, mit írsz rohog.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok