Alig több mint egy hete debütált Courtney You Know My Name címre keresztelt dala, az énekesnő máris megfilmesítette a szerzeményt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Courtney Love - You Know My Name
2014. május 06. 21:28
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
1 felhasználónak tetszik:
vida.veronika
2014. május 07. 14:01
Ijesztően szét van csúszva az arca, és a smink rátesz egy lapáttal. Kicsit olyan, mintha a klipforgatáson unatkozott volna, és nem tudott volna kreatívabbat kitalálni az ágyon hempergésnél. Vannak jobb klipjei, még ha ez látványosabb is.
2014. május 07. 14:51
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
Nekem tetszik, kifejezi Court-ot! Egyébként meg nem értem mért azt várjátok el egy majdnem 50 éves !rock! énekesnőtől, hogy kis csini pofija meg kis csini hangocskája legyen. No comment..
janet7
2014. május 07. 18:47
Végre kezd észheztérni.Oké,én is nagyon-nagyon sajnálom(jobban mint hinnétek),hogy Kurt meghalt.De az már 20 éve volt.Nem szabad otthon sírni és bámulni a falat.Ez az élet körforgása.Az élet megy tovább.Egy haláleset miatt nem lehet feladni mindent.
vida.veronika
2014. május 08. 14:42
Idézet (vida.veronika @ 2014.05.07. 14:51)
Nekem tetszik, kifejezi Court-ot! Egyébként meg nem értem mért azt várjátok el egy majdnem 50 éves !rock! énekesnőtől, hogy kis csini pofija meg kis csini hangocskája legyen. No comment..
Nem kell belekezdeni a szőrszálhasogatásba, tisztában vagyok vele, hogy idén nyáron lesz 50 éves (az a 2 hónap különben már nem "majdnem"), és egyáltalán NEM várom el, hogy "kis csini pofija" legyen. A szétcsúszott arc alatt azt értettem, hogy marhára látszik hogy plasztikáztatva volt és szétdrogozta a (majdnem egész) életét (arcát). Persze könnyebb becsukni a szemet és ismeretlenbe támadni, kiforgatni más szavait. Marha könnyű, még gondolkodni sem kell
2014. május 08. 16:23
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
Idézet (Pipi @ 2014.05.08. 14:42)
Nem kell belekezdeni a szőrszálhasogatásba, tisztában vagyok vele, hogy idén nyáron lesz 50 éves (az a 2 hónap különben már nem "majdnem"), és egyáltalán NEM várom el, hogy "kis csini pofija" legyen. A szétcsúszott arc alatt azt értettem, hogy marhára látszik hogy plasztikáztatva volt és szétdrogozta a (majdnem egész) életét (arcát). Persze könnyebb becsukni a szemet és ismeretlenbe támadni, kiforgatni más szavait. Marha könnyű, még gondolkodni sem kell
Már ne haragudj, de te láttad valahol, hogy név szerint neked írtam? Mert én nem igazán Tudom, hogy drogozott és plasztikáztatva volt, de pont ezért mondtam, hogy ne várja el senki a csini pofit tőle (egyébként a korához képest szerintem jól néz ki). Kioktatnod meg rohadtul nem kéne! Tudom, hogy 2 hónap múlva lesz 50, és nem értem mért ne lehetne 'majdnem'. Nem kéne mindent magadra venned. "Persze könnyebb becsukni a szemet és ismeretlenbe támadni, kiforgatni más szavait. Marha könnyű, még gondolkodni sem kell" Jézusom, mintha csak te léteznél egyedül a világon..
janet7
2014. május 09. 13:23
Idézet (vida.veronika @ 2014.05.08. 16:23)
Már ne haragudj, de te láttad valahol, hogy név szerint neked írtam? Mert én nem igazán Tudom, hogy drogozott és plasztikáztatva volt, de pont ezért mondtam, hogy ne várja el senki a csini pofit tőle (egyébként a korához képest szerintem jól néz ki). Kioktatnod meg rohadtul nem kéne! Tudom, hogy 2 hónap múlva lesz 50, és nem értem mért ne lehetne 'majdnem'. Nem kéne mindent magadra venned. "Persze könnyebb becsukni a szemet és ismeretlenbe támadni, kiforgatni más szavait. Marha könnyű, még gondolkodni sem kell" Jézusom, mintha csak te léteznél egyedül a világon..
Név szerint nem, de könnyű ezzel burkolózni utólag
Idézet (vida.veronika @ 2014.05.07. 14:51)
Egyébként meg nem értem mért azt várjátok el (...) hogy kis csini pofija (...) legyen.
Egyedül én említettem meg a "pofikáját", nézz utána a hozzászólások között. Ezek után ne csodálkozz, ha magamra vettem. A megfogalmazás megszólítás (helyesebben: kérdőmondat) is volt egyben, ne csodálkozz, ha reagálltam. Főleg mert egyáltalán NEM VÁROM EL tőle, hogy "kis csini pofija legyen", de kár is a szót csépelni és offolni.
KiwyLavigne
2014. május 09. 18:50
Idézet (Pipi @ 2014.05.09. 13:23)
Név szerint nem, de könnyű ezzel burkolózni utólag
Egyedül én említettem meg a "pofikáját", nézz utána a hozzászólások között. Ezek után ne csodálkozz, ha magamra vettem. A megfogalmazás megszólítás (helyesebben: kérdőmondat) is volt egyben, ne csodálkozz, ha reagálltam. Főleg mert egyáltalán NEM VÁROM EL tőle, hogy "kis csini pofija legyen", de kár is a szót csépelni és offolni.
Hát.. sajnálom, ha rossz a felfogásod! Erre már nem tudok mit mondani, de látom te se.. Fölösleges vitatkozni, biztos neked van igazad!
2014. május 11. 12:50
KiwyLavigneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 225898 offline |
Úgy énekel mint egy rossz alkoholista,komolyan félelmetes ez a nő ahogy nyavalyog-károg. Ha nem Kurt Cobain özvegye lenne, még 200,000-en sem látták volna ezt a klipet.
2014. május 11. 12:52
KiwyLavigneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 225898 offline |
vida.veronika szerintem nincs igazad
Egy ilyen lotyó nem ér annyit, hogy összevesszetek.
2014. május 11. 18:07
Idézet (KiwyLavigne @ 2014.05.11. 12:52)
vida.veronika szerintem nincs igazad
Egyáltalán nem lotyó! Ha úgy vesszük Kurt is csak egy drogos volt akinek azért volt rekedt hangja, mert szétdohányozta. Bár nekem semmi bajom nincs vele, de nagyon tudnak irritálni az olyanok akik csak azért szeretik mert sajnálják amiért fejbelőtte magát (bár van aki képes ezt is Court-ra kenni). A Nirvana rajongók 90%-a csak a Nevermind-ot ismeri.. Courtney-nak nélküle is van/volt elég hírneve, rengeteg filmben szerepelt, szólóalbuma volt és a Hole is elég nagy sikereket ért el akkoriban. Viszont mindenki csak a gyilkost meg a botrányhőst látja benne. Nem is értelek titeket.. Bezzeg a Miley Cyrus-nak meg a Bíbör-nek mindent elnéznek?! De te csak nevezd nyugodtan lotyónak!
2014. május 20. 16:55
KiwyLavigneúj tag |
Idézet (vida.veronika @ 2014.05.11. 18:07)
Egyáltalán nem lotyó! Ha úgy vesszük Kurt is csak egy drogos volt akinek azért volt rekedt hangja, mert szétdohányozta. Bár nekem semmi bajom nincs vele, de nagyon tudnak irritálni az olyanok akik csak azért szeretik mert sajnálják amiért fejbelőtte magát (bár van aki képes ezt is Court-ra kenni). A Nirvana rajongók 90%-a csak a Nevermind-ot ismeri.. Courtney-nak nélküle is van/volt elég hírneve, rengeteg filmben szerepelt, szólóalbuma volt és a Hole is elég nagy sikereket ért el akkoriban. Viszont mindenki csak a gyilkost meg a botrányhőst látja benne. Nem is értelek titeket.. Bezzeg a Miley Cyrus-nak meg a Bíbör-nek mindent elnéznek?! De te csak nevezd nyugodtan lotyónak!
Te aztán csak tudod hogy más kit miért szeret, vagy mit gondol róla... Azt meg végképp nem értem, hogy jön ide a két díszpinty (talán azért mert ők a te titkos kedvenceid? ) De mindegy is,mert magadat minősíted a hsz-eiddel, már rég nem téma amit művelsz és felőlem pattoghatsz itt mint a bolha, csak jót röhögök rajtad És ha majd tudni szeretném, hogy kiről mit gondolok, akkor megkérdezlek téged, mert te azt olyan jól tudod
2014. május 23. 20:40
Idézet (KiwyLavigne @ 2014.05.20. 16:55)
Te aztán csak tudod hogy más kit miért szeret, vagy mit gondol róla... Azt meg végképp nem értem, hogy jön ide a két díszpinty (talán azért mert ők a te titkos kedvenceid? ) De mindegy is,mert magadat minősíted a hsz-eiddel, már rég nem téma amit művelsz és felőlem pattoghatsz itt mint a bolha, csak jót röhögök rajtad És ha majd tudni szeretném, hogy kiről mit gondolok, akkor megkérdezlek téged, mert te azt olyan jól tudod
Mondhatsz amit akarsz, én őszintén leírtam a véleményem, ha nem tetszik így jártál. Különben is te kezdted el, hogy: "Úgy énekel mint egy rossz alkoholista,komolyan félelmetes ez a nő ahogy nyavalyog-károg. Ha nem Kurt Cobain özvegye lenne, még 200,000-en sem látták volna ezt a klipet." Én csak erre válaszoltam. Tulajdonképpen most olyan mintha a saját szavaid ellenkezőjét mondanád, de te tudod! Nem akarok vitatkozni.
2014. május 24. 15:53
KiwyLavigneúj tag |
Idézet (vida.veronika @ 2014.05.23. 20:40)
Mondhatsz amit akarsz, én őszintén leírtam a véleményem, ha nem tetszik így jártál. Különben is te kezdted el, hogy: "Úgy énekel mint egy rossz alkoholista,komolyan félelmetes ez a nő ahogy nyavalyog-károg. Ha nem Kurt Cobain özvegye lenne, még 200,000-en sem látták volna ezt a klipet." Én csak erre válaszoltam. Tulajdonképpen most olyan mintha a saját szavaid ellenkezőjét mondanád, de te tudod! Nem akarok vitatkozni.
"Különben is te kezdted el" - ezt utoljára az oviban hallottam. Azt hiszem, nem vagyunk egy korcsoport, szóval nem ereszkedem le hozzád, szóval itt a vége, fuss el véle. Már amúgy is kezdesz fárasztó lenni. Cséped a szót magadban, innentől kezdve nem foglalkozom veled, és lef.som, mit írsz
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.