Zac Efron bizonytalan kapcsolati státuszában, Miley ismét twerköl, Cheryl pedig parfümöt dob piacra. Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hét sztori, amiről lemaradhattál
2014. május 07. 22:27
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Az a gáz, hogy Ariana úgy néz ki, mint egy 12 éves, és ha egy 12 éves elkezd így táncolni, az eléggé röhejes látvány. Megértem, hogy Rihanna kinevette, szerintem is vicces volt inkább, mint szexi.
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2014. május 07. 22:28
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
szerintem Ariana nagyon szépen énekel:))) Willow és Mosies elég durvaa:OO nem gondoltam volna:// Vanessa filmjét még nem láttam, de meg akarom nézni, eddig csak pozitív véleményt hallottam róla.
2014. május 07. 22:35
Ariana táncán én inkább sírtam volna. Kabaré az a csaj. Olyan, mint egy 10 éves, eljátssza a cukiságot, aztán itt próbál szexi (vagy valami olyasmi) lenni. Szánalmas úgy, ahogy van.
A Willow - Moises dolog pedig fel sem háborít lassan. Amiket manapság az emberek megengednek maguknak (vagy a gyerekeiknek ugyebár)...
A Willow - Moises dolog pedig fel sem háborít lassan. Amiket manapság az emberek megengednek maguknak (vagy a gyerekeiknek ugyebár)...
2014. május 07. 22:37
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
szerintem Rihannának semmi baja nincs Arianával, a kiscsaj egyszerűen csak cukin táncolt, és tapasztalatból mondom, ha az ember valami cukit lát, akkor el kezd nevetni. ez van.
2014. május 07. 22:40
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline |
Ariana ahogy táncol hát az tényleg gáz én biztos jobban kiröhögtem volna mint RiRi
2014. május 07. 22:43
Aaa... a mutánsok a legjobbak Hugh, Michael, James!!! LOVELOVELOVE!!
2014. május 07. 23:04
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Rihanna Ja, hát azon én is nevettem egy kicsit. Fura, hogy így táncol az a csaj, akiről nekem általában egy kiskutya jut eszembe.
2014. május 07. 23:06
Kiváncsi leszek Cheryl parfümére.
Szerintem Ariana fellépése jó volt, nem hinném hogy RiRi nevetése rosszindulatú lett volna.
Miley megint formában van.
Zac új filmjét valószínűleg meg fogom nézni, ha már mindig szóba kerül valahogy.
Moisesról is már jó régen hallottam.. de ezen a képen eléggé meglepődtem.
Szerintem Ariana fellépése jó volt, nem hinném hogy RiRi nevetése rosszindulatú lett volna.
Miley megint formában van.
Zac új filmjét valószínűleg meg fogom nézni, ha már mindig szóba kerül valahogy.
Moisesról is már jó régen hallottam.. de ezen a képen eléggé meglepődtem.
2014. május 08. 00:54
Ariana tánca egyáltalán nem gáz, inkább ez a fehér csizma + rövid fekete ruci ciki...
X-Men cast <3
X-Men cast <3
2014. május 08. 06:00
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline |
szerintem én már éneklés közben kinevettem volna Arianat
régebben szerettem de benan táncol és úgy vinnyog a problemba.(persze ez az en véleményem:) )
régebben szerettem de benan táncol és úgy vinnyog a problemba.(persze ez az en véleményem:) )
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.