Figyeld folyamatosan bővülő listánkat, hogy képben légy az ABC, a CBS, a The CW, a Fox és az NBC sorozatainak sorsáról, valamint megtudd, hogy milyen új műsorok kerülnek a helyükre!
A teljes cikkhez kattints ide!
Elbukott és visszatérő sorozatok 2014-ben
2014. május 10. 17:01
Ezek közül a sorozatok közül nem nézek sokat. Régebben ugyan többet is szerettem közülük, mára már elkaszáltam őket. Annak viszont nagyon örülök, hogy a Criminal Minds és a Reign visszatér. Előbbit már régóta ismerem, utóbbit csak pár napja nézem, de imádom. Szóval, örülök, hogy jövőre folytatódnak. Jaj, és a Big Bang Theory, de abban biztosak lehettünk már egy ideje.
2014. május 10. 17:17
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Hát én még kb 10 sorozatot szépen elkaszálnék, és az elkaszáltak közül talán 2-őt még tovább néznék. Ezek az újak se lesznek szerintem olyan hosszú életűek mert már nem tudnak mit kitalálni. Egyre unalmasabbak és kiszámíthatóak ezeknek a sorozatoknak a nagy része, de lehet csak én vagyok ezzel így.
2014. május 10. 17:19
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
Az én kedvenceim szerencsére folytatódnak, így nincs miért aggódnom Remélem, hogy az új sorozatok között is lesz élvezhető
2014. május 10. 17:19
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8821 Csatolások: 219639 Azonosító: 59785 offline |
Ez az, az NCIS: LA folytatódik. Valamiért nagyon féltem, hogy azt kaszálni fogják. De nagyon-nagyon örülök még a Castle-nek és a Gyilkos elméknek is. Akkor már csak a Bitten sorsára kell várnom.
Azért a We Are Men-t még mindig nagyon sajnálom.
Azért a We Are Men-t még mindig nagyon sajnálom.
2014. május 10. 17:20
A Star Crossedért még mindig nagyon fáj a szívem. Annak viszont nagyon örülök, hogy a Zöld Íjász, Once Upon A Time, Reign és a Szépség és a szörnyeteg kap folytatást. A Vámpírnaplókat, The Originals-t és a Gleet pedig már hagyhatnák a fenébe. Vontatott és gagyi mindhárom.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
SophieC
2014. május 10. 17:27
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
ezek a sorozatoknak a javát nem is ismerem
2014. május 10. 17:27
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
TVD, Once Upon a Time, The Originals, Odaát, The 100, Reign. Ezeknek nagyon örülök, viszont a Szépség és a szörnyeteget nem értem. Nekem a második évad már nagyon vontatottnak tûnt, pedig az elsõt imádtam.
2014. május 10. 17:30
evipontötvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 199233 offline |
Meglepődtem, hogy nem lesz több Revolution... Csak az első évadot láttam, de nekem tetszett.
Az Így jártam anyátokkal-nak minden tiszteletem, csodálatos volt ez a 9 évad!
Az Így jártam anyátokkal-nak minden tiszteletem, csodálatos volt ez a 9 évad!
2014. május 10. 17:35
A vámpírnaplókat már nem tudom megérteni,hogy mért tér vissza,már kezd egy kicsit unalmas lenni én már hónap óta nem nézem.Az eljén még nagyon szerettem,de már valahogy nem bírom megnézni.A szépség és a szönyetegnek örülök,hogy visszatér,ugyan ennek is van egy-két része ami vontatott,de nekem jobban tetszik,mint a vámpírnaplók,de kinek mi az ízlése.A két pasi meg egy kicsinek is örülök,hogy vissza tér,általában szoktam nézni.A castle-t meg a gyilkos elméket nem szeretem a többit meg sajnos nem ismerem,nem néztem még őket egyszer se.
2014. május 10. 17:37
Szoszke8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164629 offline |
Nagyon sajnálom a TTP..( nagyon jó sorozat volt.. és a Revolution is mehetett volna még tovább.. amik visszatérnek nagyon örülök, bár egyvalamit nem értek, mi a fenének kell még több Grace Klinika évad?? kifulladt sorozat..
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Új elmélet terjed a haláláról.
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Nagyon megható dolgot tett.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.