A zeneiparban talán a fiatal Grammy-díjas énekesnő az egyik legmegosztóbb személyiség, aki ismét okot adott, hogy az újságok címlapján legyen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lorde smink nélkül sokkolta rajongóit
2014. május 11. 13:44
Mi ezen a sokkoló? Pont úgy néz ki, mint egy átlagos 17 éves lány. Aranyos a Hello Kitty-s utazószettje.
2014. május 11. 13:47
Ez miért is sokkoló? Most üljön otthon egymagában egy egész sminkkészlettel a fején, vagy mi?
2014. május 11. 13:48
De nem sokkolo az biztos de minek sminkelne magat amikor nem ment sehova
2014. május 11. 13:52
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
átlagos. de egy mosoly mennyit dobott volna a kisugárzásán:)
2014. május 11. 13:55
Szerintem lényegtelen, hogy hogy néz ki, a zenéje a lényeg, mert ha énekesnő, akkor a zenéjére kell koncentrálni, nem arra, hogy hogyan fest. Tudom, sokan bőven átestek a ló túloldalára (pl. Rihanna, Lady Gaga, és még lehetne sorolni), de a zene akkor sem a magamóutogatásról és a minél nagybb botrányokról szól. Az pedig, hogy saját magát Gollumhoz hasonlította vicces, legalább van benne némi önirónia.
Más részt: otthon, a gép előtt ül, akkor kérdem én, miért is kellene úgy kinéznie, mintha épp fotósorozat készülne róla? Nem előnyös a kép, az tény, de nem nevezném semmiképp csúnyának...
Más részt: otthon, a gép előtt ül, akkor kérdem én, miért is kellene úgy kinéznie, mintha épp fotósorozat készülne róla? Nem előnyös a kép, az tény, de nem nevezném semmiképp csúnyának...
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
janet7
2014. május 11. 13:55
vikitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 218677 offline |
Huh,nem szeretem őt egyszerüen csak nem szimpi,de szerintem az lányok nagy részeígy néz ki smink nélkül,szóval szerintem nem olyan nsgy dolog.....szerintem!
2014. május 11. 13:59
Ő legalább felvállaja a naturális énjét Naggggggyon sokkoló mondhatom
2014. május 11. 14:07
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
ha rendes arcot vágna és a szemöldökét szebben kiszedné, teljesen szépen és jól nézne kis. talán fáradt, sápadt és túl átlagos - de a legtöbb híresség is így néz ki make up nélkül, vagy még így se.
2014. május 11. 14:10
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline |
Ha kiszedné a szemöldökét és nem a meredek a semmibe tekintet venné elő nem lenne olyan borzasztó.de inkább legyen feketére festve mint smink nélül
2014. május 11. 14:17
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
mint egy kaméleon....
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.