A színésznő a Annex magazin címlaplánya volt, ahol arról mesélt, hogy milyen a Disney-sztárok élete.
A teljes cikkhez kattints ide!
Debby Ryan: „Szívás Disney-sztárnak lenni”
2014. május 12. 17:02
Tényleg elég rossz lehet, de csak azt tudom mondani, hogy Ő választotta. A sok pénzért és elismerésért (?) bizony szenvedni is kell.
2014. május 12. 17:03
fanni099visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 214685 offline |
Nagyon jó képek lettek. Gyönyörű rajtuk, mint mindig.
És, hát igen Disney-sztárnak lenni szívás, ezt eddig is tudtuk. De nem feltétlenül amiatt, hogy vigyáznod kell milyen képeket raksz fel a netre, hanem mert egyszerűen az összes Disney sorozat egy kalap sz.r, így ha te is egy ilyen "szupi" műsorban szerepelsz, azzal magadat minősíted.
Én szeretem Debby-t, és jó színősznőnek is tartom, de szerintem nem a Disney-nél lenne a helye. Ahogy Zendaya-nak sem.
És, hát igen Disney-sztárnak lenni szívás, ezt eddig is tudtuk. De nem feltétlenül amiatt, hogy vigyáznod kell milyen képeket raksz fel a netre, hanem mert egyszerűen az összes Disney sorozat egy kalap sz.r, így ha te is egy ilyen "szupi" műsorban szerepelsz, azzal magadat minősíted.
Én szeretem Debby-t, és jó színősznőnek is tartom, de szerintem nem a Disney-nél lenne a helye. Ahogy Zendaya-nak sem.
2014. május 12. 17:05
Klotild12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 224639 offline |
Nagyon szeretem a Jessie-t. Remélem tényleg Happy End lesz a vége!
VISZONT ATTÓL, HOGY VALAKI DISNEY SZTÁRKÉNT KEZDI A PÁLYÁJÁT, NEM PEDIG HATALMAS FILMRENDEZŐK FILMJÉNEK FŐSZEREPLŐJEKÉNT, AZ SEMMIT SEM JELENT!
A régi nagy kedvencek sem a legjobbnál kezdték a csúcson.
Még hatalmas karrier áll mindedjik Disney sztár előtt, csak szeretniük kell, és jók lenni abban, amit csinálnak! <3
VISZONT ATTÓL, HOGY VALAKI DISNEY SZTÁRKÉNT KEZDI A PÁLYÁJÁT, NEM PEDIG HATALMAS FILMRENDEZŐK FILMJÉNEK FŐSZEREPLŐJEKÉNT, AZ SEMMIT SEM JELENT!
A régi nagy kedvencek sem a legjobbnál kezdték a csúcson.
Még hatalmas karrier áll mindedjik Disney sztár előtt, csak szeretniük kell, és jók lenni abban, amit csinálnak! <3
2014. május 12. 17:09
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline |
Nagyon szép a képeken
2014. május 12. 17:12
Szép a képeken,vagy inkább egyedi. És ha vége a sorozatnak,simán bekerülhet neves rendezők filmjeibe is.
2014. május 12. 17:14
Debby nagyon gyönyörű, de nem amiatt szívás Disney-sztárnak lenni, hogy mindig ügyelned kell az imidzsedre, hanem azért, mert senki nem veszi őket komolyan, miután kiöregedtek a gyerekcsatornából.
2014. május 12. 17:17
Nikréciavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 224473 offline |
Debby gyönyörű a képeken, de az interjús részlet alapján nem igazán értem meg a "problémáját". Biztosan tudta nagyjából, hogy mire számíthat egy gyerekcsatornánál, hiszen azért más gyerekeknek vagy felnőtteknek játszani. Ezen elgondolkodhatott volna, még mielőtt szerződést ír alá egy csatornánál, vagy legalább valakije (mondjuk a szülei vagy a menedzsere) felvilágosíthatta volna.
2014. május 12. 17:20
crazy06új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 194779 offline |
Én utálom a Disneyt, egyszerűen erőltetettek a "poénok" vagy mik, és előtte már 8 sorozatban bevetették ugyanazt. Szóval ha nagyon könyörögnének, akkor sem lennék Disney-sztár, de nem amiatt, hogy figyelnem kell az imidzsemre - mert ha sztár vagyok, így is, úgy is ügyelnem kell rá -, hanem emiatt.
2014. május 12. 17:22
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Nagyon szép csaj lett Debby-ből! Régen még ilyen pisis volt csak aztán már kész nő! Milyen gyorsan megy az idő...
2014. május 12. 17:27
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline |
Már várom a végér hogy tényleg férhez megy-e?
2014. május 12. 17:35
a képek nagyon jók lettek!! <3
amúgy ne aggódj crazy06 belőled úgyse lesz soha sztár!
amúgy ne aggódj crazy06 belőled úgyse lesz soha sztár!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni