Hitted volna, hogy polgármesterré választottak egy macskát, a CIA pedig kiképzett egy cica-kémet?
A teljes cikkhez kattints ide!
79 őrületes dolog, amit nem tudtál a macskákról
2014. május 13. 21:42
2014. május 13. 21:51
Annyira aranyosak a képeken. A legtöbb dologról már tudtam, viszont arról fogalmam sem volt, hogy ennyit alszanak, jó érzés volt elolvasni. Éljenek a macskák!
2014. május 13. 21:52
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Okosak ezek a kis dögök, imádom őket, de akkor is kutyás maradok A cicusok nekem túl öntörvényűek, az van, amit ők akarnak és simi is csak akkor van, ha ők akarják
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. május 13. 21:54
Azta! Mennyi mindent megtudtam most a macskákról! Nagyon jó cikk! A legtöbbet nem is gondoltam volna...
2014. május 13. 21:57
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet
16. Az 1960-as években a CIA kémkedésre használt egy cicát, apró mikrofont és rádió-adóvevőt helyeztek el benne – túlélte a műtétet, de elütötte egy taxi az első küldetésén.
Ez de beteg!XD Tehát igaz. Anno olvastam valahol, hogy a CIA-nál bevett trükk háziállatokat bepoloskázni, de azt hittem, hogy ez legfeljebb amolyan Alias-féle kamu. Sürgősen átnézem a macskáimat, hogy a súlyos sorozat mániámért, nem e hallgat le a hírszerzés.XD
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 13. 21:58
Néhány szó szerint ugyanaz, mint az Aztadom-on... Erre máskor figyelnék cikkírás közben, főleg ha olyan forrást (is) használunk, ami elég ismert. Egyébként vicces és érdekes tények
2014. május 13. 22:02
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 897 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 offline |
Agyuk 90%-ban hasonlít a miénkhez? Huha...
Ez annyira hülyeség hogy a fekete macskák balszerencsét okoznak ez babona Nekem is fekete cicám van.Nagyon jó cikk lett egy egy dolog azért le döbbentett. Istenem miért kell meg enni szegényeket? Nem elégednek meg azokkal a halakkal és a többi állattal amit naponta megülnek?!! De azt is meg kell említsem hogy azért a Kutyák is nagyon okosak és hűségesek.
Ez annyira hülyeség hogy a fekete macskák balszerencsét okoznak ez babona Nekem is fekete cicám van.Nagyon jó cikk lett egy egy dolog azért le döbbentett. Istenem miért kell meg enni szegényeket? Nem elégednek meg azokkal a halakkal és a többi állattal amit naponta megülnek?!! De azt is meg kell említsem hogy azért a Kutyák is nagyon okosak és hűségesek.
2014. május 13. 22:09
Idézet (LexiCobain @ 2014.05.13. 21:52)
Okosak ezek a kis dögök, imádom őket, de akkor is kutyás maradok A cicusok nekem túl öntörvényűek, az van, amit ők akarnak és simi is csak akkor van, ha ők akarják
" A cicusok nekem túl öntörvényűek, az van, amit ők akarnak és simi is csak akkor van, ha ők akarják" Az a jó bennük Nincsenek semmihez sem kötve, szabadon élnek.
2014. május 13. 22:10
az igen. És még egy érdekes tény. Napóleon félt a kiscicáktól Ha ezt a cikket olvasná, már szerintem az ágy alatt reszketne
2014. május 13. 22:12
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Nagyon jó cikk lett, imádom a macskákat, nekem is van 5 darab. ^.^
2014. május 13. 22:20
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
"Felismerik a hangod, de rendszerint nem törődnek vele." Haha, ez milyen igaz, kivéve, ha kajára hívod őket.
"Hosszabb időszakokra, régebbi emlékekre képesek visszagondolni, mint a kutyák, mivel sokkal nagyobb kapacitású a hosszútávú memóriájuk." - Mert kis bosszúállók!!! Sosem felejtenek! Ha egyszer kiröhögtem, piszkáltam, vagy csupán akarata ellenére csináltam valamit, azt egy héttel, hónappal később úgy visszakapom, hogy csak na.
"Változtatnak a hangszínükön, hogy manipulálják az embert. Ha kaját akarnak, imitálhatnak egy csecsemőt is." És tényleg. Az é kis bubukám hangját 1000 közül is megismerném, az tuti. Hihetetlen makacs, büszke és önző jószágok, de ha egy falat párizsiról van szó, kb. az életüket feláldoznák.
Annyira jó ez a cikk, rengeteg dolgot nem is tudtam!! Kicsit elfogult is vagyok velük amúgy, hihetetlen mennyire meg tudják magukat szerettetni az emberrel.
"Hosszabb időszakokra, régebbi emlékekre képesek visszagondolni, mint a kutyák, mivel sokkal nagyobb kapacitású a hosszútávú memóriájuk." - Mert kis bosszúállók!!! Sosem felejtenek! Ha egyszer kiröhögtem, piszkáltam, vagy csupán akarata ellenére csináltam valamit, azt egy héttel, hónappal később úgy visszakapom, hogy csak na.
"Változtatnak a hangszínükön, hogy manipulálják az embert. Ha kaját akarnak, imitálhatnak egy csecsemőt is." És tényleg. Az é kis bubukám hangját 1000 közül is megismerném, az tuti. Hihetetlen makacs, büszke és önző jószágok, de ha egy falat párizsiról van szó, kb. az életüket feláldoznák.
Annyira jó ez a cikk, rengeteg dolgot nem is tudtam!! Kicsit elfogult is vagyok velük amúgy, hihetetlen mennyire meg tudják magukat szerettetni az emberrel.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
LexiCobain
2014. május 13. 22:32
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline |
"Mikor döglött állatot hoznak neked, azt akarják mondani: nesze, te szerencsétlen, pocsék vadász vagy.”
ezen kifekszek
am ezen az utolsó képen ez a kis fekete dög tök cuki... ahogy feni a kis karmocskáit
ezen kifekszek
am ezen az utolsó képen ez a kis fekete dög tök cuki... ahogy feni a kis karmocskáit
2014. május 13. 22:41
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Nagyon érdekes cikk lett!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.