14 nyitva hagyott Disney-kérdés
2014. május 18. 22:09
|
|
AvrilandTaylorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225459 offline
|
én ezeken a kérdéseken sohasem gondolkodtam el..Nekem úgy jó ahogy van ezért szeretem a Disney-t:D
2014. május 19. 12:48
|
|
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline
|
A Pocahontasban úgy van, hogy John Smith megkérdezi, hogy hívják, és pont akkor hallhatjuk, hogy "hozzád szól a szél, érthető beszéd", tehát ahogy írta is vki, a szellemek segítettek neki.
2014. május 19. 17:23
|
|
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline
|
Az élet nagy kérdései..
2014. május 19. 18:44
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Én mindegyikre tudom a választ : Ezek mesék és a mesékben sok a kitaláció, itt bármi lehetséges !
2014. május 19. 18:59
|
|
Vircsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 189270 offline
|
Elgondolkodtató, de mindegyikre van logikus válasz. Néhányat meg is tudok magyarázni.Pl: Szerintem a Szörny Rt.- ben amikor napokig náluk volt a csajszi, az az embereknél csak egy éjszaka lehetett, és mivel a szülők aludtak, nem vették észre, hogy Boo nincs is ott.
2014. május 20. 19:38
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Vannak ilyen balesetek...Egyébként, ezek engem is érdekelnének. Jó kis cikk lett, elgondoltatott az élet nagy dolgairól. Példának okáért: Körömfestés a víz alatt...
MIT?
MIT?
2014. június 03. 15:56
|
Laura19980826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 208730 offline
|
A meséknek ez a lényege..
2014. június 05. 20:33
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Nagyon jó cikk lett. Viszont a legtöbbjére az a válasz, hogy "azért, mert ez egy mese"
2014. június 24. 17:30
Nos jó cikk lett és vannak kérdések melyek elgondolkodtatóak,de valamennyire tudom a választ...
Meghát ezek kitalált történet alapján csinált mesék....
Csipkerózsika hogy bírta annyi éven át élelem és víz nélkül? Gondolom a varázslat úy működött mint a hibernálás a sci-fi filmekben, amikor lefayaztják az embereket...úgymond "leáll a szervezet.." De hát ez varázslat vol így bármi lehetséges..
Meghát ezek kitalált történet alapján csinált mesék....
Csipkerózsika hogy bírta annyi éven át élelem és víz nélkül? Gondolom a varázslat úy működött mint a hibernálás a sci-fi filmekben, amikor lefayaztják az embereket...úgymond "leáll a szervezet.." De hát ez varázslat vol így bármi lehetséges..
2014. augusztus 01. 18:01
Csipkerózsika, ha jól emlékszem, nem sokáig aludt... Az egyik jótündér kiszabadította a herceget, aki megölte a fogvatartóját, Demónát, majd felébresztette Aurorát. A Disney eltért az eredeti 100-éves-álom-történettől. Kövezzetek meg, ha rosszul rémlik.
Illetve gondolom Hamupipőke azért tűrt, mert a nagynénje tartotta el, és nem tudott volna megélni, senkije nem volt hármójukon kívül.
A többi viszont tényleg elgondolkodtató...
Illetve gondolom Hamupipőke azért tűrt, mert a nagynénje tartotta el, és nem tudott volna megélni, senkije nem volt hármójukon kívül.
A többi viszont tényleg elgondolkodtató...
2014. szeptember 08. 10:06
|
elyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 198961 offline
|
- Pocahontas na jogos (tardis meg a fordító
)...
- Aladdin attól, hogy rangot kap még nem kell, hogy igazi földje legyen, mármint sose mentünk el oda, nem is biztos, hogy létezett.
- A szörnyeteg elszokott az asztaltól, meg az evőeszköztől, meg nem is állt az kéz... izé mancsra elsőre gondolom.
- Csipkerózsika max egy napot aludt itt, nem 100 évet különben a hercegnek csak a dédunokája mentette volna meg
- Mert hova ment volna Hamupipőke, árva lány, se pénze se semmije, a mostohája a gyámja, élni meg hát jó esetben beszegődik valahova cselédnek, ugyanott van, rosszabb esetben meg, nem részletezem a nyomorultakat kb. ismeri mindenki...
- Szörnyella meg Anita hát, ez nekem nem volt kérdéses (bár lehet, hogy bele keverem a filmet) de amolyan egyetemi ismerős/és-vagy/főnök keverék nekem az ő kapcsolatuk
- Varázshaj. egyéb kérdés?
- Olaf na ez tényleg jogos.
- Aladdin attól, hogy rangot kap még nem kell, hogy igazi földje legyen, mármint sose mentünk el oda, nem is biztos, hogy létezett.
- A szörnyeteg elszokott az asztaltól, meg az evőeszköztől, meg nem is állt az kéz... izé mancsra elsőre gondolom.
- Csipkerózsika max egy napot aludt itt, nem 100 évet különben a hercegnek csak a dédunokája mentette volna meg
- Mert hova ment volna Hamupipőke, árva lány, se pénze se semmije, a mostohája a gyámja, élni meg hát jó esetben beszegődik valahova cselédnek, ugyanott van, rosszabb esetben meg, nem részletezem a nyomorultakat kb. ismeri mindenki...
- Szörnyella meg Anita hát, ez nekem nem volt kérdéses (bár lehet, hogy bele keverem a filmet) de amolyan egyetemi ismerős/és-vagy/főnök keverék nekem az ő kapcsolatuk
- Varázshaj. egyéb kérdés?
- Olaf na ez tényleg jogos.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: