2014. június 30-án végleg lekapcsolják az egykoron legkedveltebb hazai közösségi oldalt, mely a Facebook egyre népszerűbbé válásával azonos ütemben kezdte elveszíteni a felhasználói bázisát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egy korszak lezárult - búcsúzik az IWIW
2014. május 15. 11:11
Wow, vagy négy éve nem használom. (És senki sem.) Vajon a myvipet mikor kapcsolják le?
2014. május 15. 11:16
Idézet (Courtneyy @ 2014.05.15. 11:11)
Wow, vagy négy éve nem használom. (És senki sem.) Vajon a myvipet mikor kapcsolják le?
Miért, az is van még?
Már vagy 4-5 éve nem léptem be, de a cikk hatására kényszert éreztem rá. Szinte semmi nem változott rajta azóta, hogy utoljára használtam.
Egyébként várható volt, miután a Facebook már évekkel ezelőtt átvette a helyét.
2014. május 15. 11:19
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Sajnálom, hogy ez lett belőle, pedig sokkal jobb volt, mint a FB. Csak mindenki átszivárgott oda, így én sem nagyon használtam már évek óta, csak be-bejelentkeztem néha körülnézni. De ettől függetlenül jobban szerettem és szeretem a mai napig. Bár az iWiW-et a fejlesztésekkel szerintem rontották, mint javították volna. A 2006-os volt számomra az ideális verziója.
2014. május 15. 11:22
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Myvip után tényleg az iwiw volt a második kedvenc közösségi oldalam Azért sajnálom, mert ott tényleg sok ismit találtam meg, olyanokat, akik nincsenek fent a fészen.
2014. május 15. 11:23
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Hmmm, nagyon furcsa érzésekkel olvastam ezt a levelet, engem kicsit meg is hatott. Természetesen annak idején én is regisztráltam, imádtam, rengeteg ismeretséget kötöttem az iwiw-en - bár ezek jó része már feledésbe merült, tekintve, hogy amint beköszöntött a Facebook-korszakom (2009-ben), azóta nem is használtam az iwiw-et, töröltem magam. Szerintem nagyon korrket és stílusos volt, hogy az oldal ezzel a szívhez szóló üzenettel búcsúzik, hatalmas respect érte
2014. május 15. 11:46
Vivien_Borsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 225987 offline |
Nem tudom ki hogy van vele, de én felmentem és könnyesre nevettem magam a régi képeimen
2014. május 15. 12:22
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Amikor divatba jött a MyVip és az IWIW még szerettem ezeket a közösségi oldalakat,és ezekre még be is regisztráltam.Ott beszélgettem azokkal az ismerőseimmel,akikkel személyesen csak ritkán tudtam találkozni.Majd elkezdődött a Facebook-őrület,és az ismerőseim nagy része "áttelepült" oda.És ezután szinte már semmi nem volt az Iwiw-en és a MyVipen. Az ismerőseim is alig jelentkeztek már be,sokan le is törölték magukat.Ennek hatására valahogy én is egyre ritkábban mentem fel,végül letöröltem magam,mert már egyáltalán nem használtam.A Facebookra egyszer beregisztráltam,de két hónap után töröltem magam.Lehet,hogy ezzel egyedül vagyok,de engem inkább taszít,ami a FB-n megy.Az Iwiw megszüntetése engem már nem érint,mivel már évek óta letöröltem magam,de azért sajnálom,hogy a Facebook ennyire "tönkretette" ,egy biztos,a FB-nál értelmesebbnek találtam.
2014. május 15. 12:34
Ott rontották el, hogy nem váltottak hamarabb nyílt regisztrációra. Most már persze mindegy.
2014. május 15. 13:09
Akkor mindjárt regisztrálok gyorsan Azért szimpatikus, hogy így felvállalták, hogy a facebook elnyomta őket nekem nem tetszik a facebook, túlságosan azt hiszi mindenki hogy érdekfeszítő minden egyes megmozdulásuk... de a chat ott kézenfekvő
2014. május 15. 13:11
evipontötvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 199233 offline |
Szomorú, de egy korszak lezárul. Jó volt, szép volt, ennyi volt. Most a Fb-ot használja mindenki, 10 év múlva meg biztos, hogy valami más lesz. Ez így megy.
2014. május 15. 13:12
Vagy 6-7 éve töröltem a MyVIP-et aztán az IWIW-et, most meg szívok a FACEBOOK-kal (tele szemetelte az email fiókomat, aztán többet nem is használtam többé azt a fiókomat), egyik sem jó semmire.
2014. május 15. 13:16
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Most elfogott a nosztalgiázás érzése. Kb. 11 éves voltam, amikor először regisztráltam az Iwiw-re (aztán jött a sok törlés-újraregisztrálás) és rögtön magába szippantott az a világ, ami ott alakult-alakulgatott. Tény és való, mostanában nagyon ritkán vagyok fent rajta, talán csak azért nézek fel, hogy lássam, van-e egyáltalán élet rajta, de azért fura lesz, hogy már ez sem lesz.
2014. május 15. 13:23
Nikréciavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 224473 offline |
Én nagyon szerettem az Iwiw - et, de mivel minden ismerősöm elhagyta és rácsatlakozott a Facebook - ra, úgy voltam vele, kapcsolattartás szempontjából nekem is át kell térnem, aztán szépen lassan átszoktam. Évente egyszer - kétszer felnéztem, letöröltem a gáz képeket, amiket évekkel ezelőtt készítettem és kész. Jó volt elolvasni a levelet, mármint teljesen elkapott a nosztalgia. Még emlékszem, az általános iskolai technika tanárom küldött nekem meghívót, mert mindennél jobban szerettem volna regisztrálni, de épp senki se tudott meghívni...
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.