Pucér hátsóját mutogatja Cody Simpson
2014. május 19. 18:32
Most ezzel azt akarta elérni, hogy lányok milliói nedvesedjenek be, vagy csak szimplán figyelemre vágyik?? Elhányom magam. Szeretem, ha egy pasinak jó segge van, de ennek a majomnak még az sincs.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 19. 18:36
Ez undorító. A celebek semmi mást nem csinálnak, csak a feneküket mutogatják, és zabálnak, meg felvonulnak a gálákon? Komolyan? A mai világban már csak néhány sztár maradt, akit valóban csillagnak lehet nevezni. Gondolom, ők azért nem olyan népszerűek, mert nem tesznek ilyen butaságokat, és nem lógnak állandóan azon a hülye, retardált facebookon, és az idióta instagrammon. Miért nem tudnak normális kapcsolatban élni? Miért nem hajlandóak kulturáltan megosztani valamit a külvilággal? Ez gusztustalan, undorító, romlott, rusnya hülyeség!!! Kicsit már felnőhetnének ezek a sztárokcskák.
Egy sztárnak, filmrendezőnek stb.- nek az embereket arra kéne ösztönözni, hogy legyenek jók. Nem pedig az ellenkezőjére! És csodálkoznak az idősek, hogy ilyenek a 'mai fiatalok'.
Egy sztárnak, filmrendezőnek stb.- nek az embereket arra kéne ösztönözni, hogy legyenek jók. Nem pedig az ellenkezőjére! És csodálkoznak az idősek, hogy ilyenek a 'mai fiatalok'.
2014. május 19. 19:55
Mindig is ellenszenves volt nekem ez a csávó. Meg se lepődök rajta, sőt már vártam, mikor kezd el botrányosan viselkedni. Biztosan lesznek ennél durvább dolgai is.
2014. május 19. 19:56
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
feltűnési viszketegsége van, de ettől senki nem fog elájulni, mert tehetsége az nincs! :/
2014. május 19. 20:44
Hát nekem nem jön be, egyébként meg minek teszi fel, ha utána pár órával törli?
2014. május 19. 20:48
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Jesszus
na ilyet se latni mindennap
2014. május 19. 20:54
Szánalmasak az ilyen sztárok!"
Èn erről az emberől most hallok elsőnek... de már is megutáltam
Tök gáz az a sztár aki ilyen képet készít magáról...
Èn erről az emberől most hallok elsőnek... de már is megutáltam
Tök gáz az a sztár aki ilyen képet készít magáról...
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.