A VIVA TV már 14. alkalommal rendezi meg június 11-én nagyszabású díjátadóját, a Comet-gálát, amelyen a legnagyobb hazai kedvencek mellett fellép a világhírű pop dance énekesnő Inna, és a svéd Ola. Most újabb sztár csatlakozik hozzájuk: David Correy, aki Tóth Gabival együtt adja elő a Papp László Budapest Sportarénában a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra készült slágert, a The World Is Ours - Miénk a világ című dalt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Világsztárral duettezik Tóth Gabi a VIVA Cometen!
2014. május 21. 16:15
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Húú tuti,hogy nagy show lesz
2014. május 21. 16:21
Az összes fellépőtől rosszul vagyok, Innát leszámítva. Jó, hogy meghívták, neki legalább vannak jó dalai és élőben is jól énekel.
2014. május 21. 16:41
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
David Corry az egyik kedvencem volt az X-faktorban szerencsés Gabi hogy egy ilyen nagyszerű tehetséges jóképű pasival állhat egy színpadra.
Szeretném látni élőben Davidet lehet elmegyek a cometre miatta!!??
Caramelt hiányolom a fellépők közül és Horváth Tamást is.
Szeretném látni élőben Davidet lehet elmegyek a cometre miatta!!??
Caramelt hiányolom a fellépők közül és Horváth Tamást is.
2014. május 21. 16:41
Ez egy negatív hozzászólás lesz, előre is bocs. Nem tudom, h ki hogy van vele, de én a magyar hírességektől agyvízlobbot kapok... Nem szeretem azt a hozzáállást, h a legnagyobb majmokból is sztárokat csinálnak nálunk, jó, nem az, pl az USA-ban is van pár baklövés, amit már elkövettek, de ami itthon van, hát.. pff.. katasztrófa, nekem ez katasztrófa, ennyi. Sorry!
2014. május 21. 17:51
Biztosan nézni fogom a Comete úgyhogy kiváncsi leszek rá
2014. május 21. 18:33
Egyre inkább hányingerem van a Comettől. 2010 volt az utolsó normális év, azóta lefelé... Viszont amilyen sebességgel zuhan a magyar előadók színvonala az utóbbi időkben, úgy emelkedik a külföldieké. Különösen Pixie Lottnak örültem, meg idén Innának örülök, hogy végre sikerült elhívni
Viszont a magyar felhozatal évről évre gázabb. A mélypont talán az volt, amikor Young G, alias VV Béci nyert tavaly. Remélem idén nem megyünk még lejjebb mondjuk egy Halott Pénz-győzelemmel...
Viszont a magyar felhozatal évről évre gázabb. A mélypont talán az volt, amikor Young G, alias VV Béci nyert tavaly. Remélem idén nem megyünk még lejjebb mondjuk egy Halott Pénz-győzelemmel...
2014. május 21. 19:11
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
oh Innára de elmennék:+3
2014. május 21. 19:25
Én úgy néz ki megyek,de már nem is sok kedvem van hozzá :/
2014. május 21. 23:09
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
ha csak egyszer irja le hogy Inna, Ola és David, azt is megértettük volna. Minek kellett háromszor megismételni?
D
2014. május 22. 10:08
hááát attól nem kell majd tartania, hogy a tóth lány leénekli
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: