Roberto Cavalli cannes-i jachtpartiján mulatott együtt Barbi és Justin Bieber.
A teljes cikkhez kattints ide!
Együtt bulizott Bieber és Palvin Barbi — fotók
2014. május 22. 10:14
2014. május 22. 10:25
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Hmmm... látszik, hogy néz rá Barbi, szerintem több van köztük barátságnál, és bár nem az én tisztem eldönteni, hogy összeillenek-e, remélem, hogy Barbi észnél lesz, mert tudjuk, milyen srác Justin...
2014. május 22. 10:28
Jaj, én már nem is tudom eldönteni, melyik az idegesítőbb.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. május 22. 11:15
Jeckyll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 648 Csatolások: 5318 Azonosító: 137013 offline |
Nagyon sajnálom Barbit, mert igazán szép és jó modell, de úgy látom, hogy a fejébe szállt a dicsőség és már nem tudja hol tart. Kifejezetten ellenszenves mostanában a viselkedése. A cannes-i képeken is azt csinálja, mint egy idióta, állandóan grimaszol, mint egy hülye tinédzser. Borzalom.
2014. május 22. 11:20
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Justin alig több,mint egy hete mikor még nem volt Franciaországban még azzal a Yovanna nevű lánnyal múlatta az időt.Róluk talán volt is cikk.
Előtte megint mással töltötte az idejét.Most Barbival.Nem gonoszkodni akarok...de vele miért is lenne másképp?Ha az összes csaj kapna egy cikket az oldalon,akivel Justin így viselkedik az utóbbi időben...elég sok lenne Most Barbiról csak azért lett cikk,mert magyar.Különben senkit se érdekelne.Például tegnap vagy tegnapelőtt Adriana Lima társaságában kapták le,meg Paris Hilton is a közelben volt.De amikor nincs Európában,akkor is rengeteg emberrel össze lehet hozni,sok csajjal mutatkozik mostanában,bár gyakran váltogatja őket.Többségüket magával viszi "kirándulni",a többi meg a fantáziánkra bízható. Úgyhogy mindegy.
Előtte megint mással töltötte az idejét.Most Barbival.Nem gonoszkodni akarok...de vele miért is lenne másképp?Ha az összes csaj kapna egy cikket az oldalon,akivel Justin így viselkedik az utóbbi időben...elég sok lenne Most Barbiról csak azért lett cikk,mert magyar.Különben senkit se érdekelne.Például tegnap vagy tegnapelőtt Adriana Lima társaságában kapták le,meg Paris Hilton is a közelben volt.De amikor nincs Európában,akkor is rengeteg emberrel össze lehet hozni,sok csajjal mutatkozik mostanában,bár gyakran váltogatja őket.Többségüket magával viszi "kirándulni",a többi meg a fantáziánkra bízható. Úgyhogy mindegy.
2014. május 22. 12:08
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Ki nem állhatom őket...
2014. május 22. 12:48
Oh, come on!!! Nekem úgy tűnik, h csak dumáltak ... tök gáz ezen fennakadni, pfff, de sztem Selena ha már látta a képeket, tuti gondolja magában, h "tudtam, tudtam, h mégis van vmi".. Holott én nem látok kémiát a fiatal között... viszont ez a Justin gyerek ki a fenével nem kezd ki?
2014. május 22. 12:50
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Hath en azt se bannam ha vele jonne ossze !
Legalabb Barbi es Justin is boldog lesz es csak ez szamit !
Legalabb lenne Jalvin paros ! )))
Barbarella and Justin
Legalabb Barbi es Justin is boldog lesz es csak ez szamit !
Legalabb lenne Jalvin paros ! )))
Barbarella and Justin
2014. május 22. 13:08
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Hát Justin arcát nem látom, de Barbi arcáról nem azt olvasom le, mint akinek tetszik Justin. Teljesen normális arcot vág, mint aki beszélget egy régi ismerősével.
2014. május 22. 13:15
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Képeken de nem szép Barbi... am tök vicces, mert ugye Selenaval képet is osztottak még anno hogy szósincs kavarásról meg hasonlók haha most vajon selena mit szülhat... Bár szerintem nincs köztük túl sok. nem tudom elhinni.
Az barbika mindig ott van és az körül aki éppen körül forog a világ..
Az barbika mindig ott van és az körül aki éppen körül forog a világ..
2014. május 22. 13:41
Én Barbit is bírom,Justin is imádom Erre mit szóljak? Nem nagy durranás az,hogy együtt voltak,de én örülnék ha együtt lennének.
2014. május 22. 14:02
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline |
Huh!Ha magyarral lenne Justin!Nagyon jó lenne!
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!