A színésznő kidobta a taccsot az oscaros afterpartin – Miley Cyrus szeme láttára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley előtt rókázott Jennifer Lawrence
2014. május 22. 20:25
2014. május 22. 20:33
Azt hittem Mileytól dobta ki a taccsot. Elég nagy botrány lett volna ha így fejezi ki a véleményét.
2014. május 22. 20:34
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
XD Szegényke...
2014. május 22. 20:34
Hihetetlen történetei vannak ennek a csajszinak! Néha az a gyanúm, hogy csak kitalálja őket, hogy viccesebbnek és menőbbnek tűnjön.
2014. május 22. 20:35
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
Idézet (smile3 @ 2014.05.22. 20:33)
Azt hittem Mileytól dobta ki a taccsot. Elég nagy botrány lett volna ha így fejezi ki a véleményét.
Nos, az inkább oltári bunkóság lett volna.
2014. május 22. 20:42
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Valami miatt sosem volt szimpi nekem J-Law, bár el kell ismernem, hogy tetszik a szabadszájúsága és kedvehető a személyisége is Lassan ideje lesz megnéznem egy filmben is
2014. május 22. 20:42
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
„Hátranéztem közben, és Miley Cyrus ott áll; »Szedd össze magad!«”
És ki a kukim az a Miley Cyrus? -.- Ő ennél jóval durvább dolgokat csinált már.
És ki a kukim az a Miley Cyrus? -.- Ő ennél jóval durvább dolgokat csinált már.
2014. május 22. 20:44
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Első gondolatom: Miley miatt, rókázott Jennifer?
Aztán elolvastam, és mégsem Ahogy néztem a videót, és ahogy mesélte, szinte az egészet végig mosolyogtam annyira jó volt ahogy mesélte. Azok a fejek Imádom ezt a nőt!
Aztán elolvastam, és mégsem Ahogy néztem a videót, és ahogy mesélte, szinte az egészet végig mosolyogtam annyira jó volt ahogy mesélte. Azok a fejek Imádom ezt a nőt!
2014. május 22. 20:54
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Ahahah rohogogorcs !
Ezt jol megkaptad Miley !
Yep yep yep megerdemelte , azok utan amiket tett a rajongoival ! Koszonom Jennifer
Ezt jol megkaptad Miley !
Yep yep yep megerdemelte , azok utan amiket tett a rajongoival ! Koszonom Jennifer
2014. május 22. 21:03
Van ilyen
Nem semmi egy nő, főleg azt imádom, hogy van humora ilyet felvállalni vagy csak kijelenteni egy show-ban. Meg úgy általában imdádom a humorát. Nem tudom elégszer mondani, de szerintem gyönyörű ezzel a picit hosszabb hajjal. A rövid is jó állt meg a hosszú is, de ez kifejezetten tetszik. Látni rajta, hogy bár a forgatások miatt kicsit fáradt, jól érzi magát a bőrében és végig mosolyog.
Nem semmi egy nő, főleg azt imádom, hogy van humora ilyet felvállalni vagy csak kijelenteni egy show-ban. Meg úgy általában imdádom a humorát. Nem tudom elégszer mondani, de szerintem gyönyörű ezzel a picit hosszabb hajjal. A rövid is jó állt meg a hosszú is, de ez kifejezetten tetszik. Látni rajta, hogy bár a forgatások miatt kicsit fáradt, jól érzi magát a bőrében és végig mosolyog.
1 felhasználónak tetszik:
elin.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!