A színésznő kidobta a taccsot az oscaros afterpartin – Miley Cyrus szeme láttára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley előtt rókázott Jennifer Lawrence
2014. május 22. 20:25
2014. május 22. 20:33
Azt hittem Mileytól dobta ki a taccsot. Elég nagy botrány lett volna ha így fejezi ki a véleményét.
2014. május 22. 20:34
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
XD Szegényke...
2014. május 22. 20:34
Hihetetlen történetei vannak ennek a csajszinak! Néha az a gyanúm, hogy csak kitalálja őket, hogy viccesebbnek és menőbbnek tűnjön.
2014. május 22. 20:35
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
Idézet (smile3 @ 2014.05.22. 20:33)
Azt hittem Mileytól dobta ki a taccsot. Elég nagy botrány lett volna ha így fejezi ki a véleményét.
Nos, az inkább oltári bunkóság lett volna.
2014. május 22. 20:42
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Valami miatt sosem volt szimpi nekem J-Law, bár el kell ismernem, hogy tetszik a szabadszájúsága és kedvehető a személyisége is Lassan ideje lesz megnéznem egy filmben is
2014. május 22. 20:42
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
„Hátranéztem közben, és Miley Cyrus ott áll; »Szedd össze magad!«”
És ki a kukim az a Miley Cyrus? -.- Ő ennél jóval durvább dolgokat csinált már.
És ki a kukim az a Miley Cyrus? -.- Ő ennél jóval durvább dolgokat csinált már.
2014. május 22. 20:44
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Első gondolatom: Miley miatt, rókázott Jennifer?
Aztán elolvastam, és mégsem Ahogy néztem a videót, és ahogy mesélte, szinte az egészet végig mosolyogtam annyira jó volt ahogy mesélte. Azok a fejek Imádom ezt a nőt!
Aztán elolvastam, és mégsem Ahogy néztem a videót, és ahogy mesélte, szinte az egészet végig mosolyogtam annyira jó volt ahogy mesélte. Azok a fejek Imádom ezt a nőt!
2014. május 22. 20:54
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Ahahah rohogogorcs !
Ezt jol megkaptad Miley !
Yep yep yep megerdemelte , azok utan amiket tett a rajongoival ! Koszonom Jennifer
Ezt jol megkaptad Miley !
Yep yep yep megerdemelte , azok utan amiket tett a rajongoival ! Koszonom Jennifer
2014. május 22. 21:03
Van ilyen
Nem semmi egy nő, főleg azt imádom, hogy van humora ilyet felvállalni vagy csak kijelenteni egy show-ban. Meg úgy általában imdádom a humorát. Nem tudom elégszer mondani, de szerintem gyönyörű ezzel a picit hosszabb hajjal. A rövid is jó állt meg a hosszú is, de ez kifejezetten tetszik. Látni rajta, hogy bár a forgatások miatt kicsit fáradt, jól érzi magát a bőrében és végig mosolyog.
Nem semmi egy nő, főleg azt imádom, hogy van humora ilyet felvállalni vagy csak kijelenteni egy show-ban. Meg úgy általában imdádom a humorát. Nem tudom elégszer mondani, de szerintem gyönyörű ezzel a picit hosszabb hajjal. A rövid is jó állt meg a hosszú is, de ez kifejezetten tetszik. Látni rajta, hogy bár a forgatások miatt kicsit fáradt, jól érzi magát a bőrében és végig mosolyog.
1 felhasználónak tetszik:
elin.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.