A gyönyörű énekesnő a Maxim magazinnak mesélt arról, hogy mit tekint a legjobb tulajdonságainak, de különleges képességéről is lehullt a lepel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi: „A szexiség egyenlő a magabiztossággal”
2014. május 24. 12:04
2014. május 24. 12:09
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Egyetértek vele.A magabiztosság nagyon fontos.Demiii*
2014. május 24. 12:16
LM Fan_Csajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 225919 offline |
Imádom Demit továbbra is <3
2014. május 24. 12:23
Idézet
Képes vagyok magamból emberi perecet hajtogatni.
Bolond. Bár már nem egyszer bizonyította hajlékonyságát, szóval simán kinézem belőle.
Az American Idolos kinézetén és fellépésén pedig még így 3 nap elteltével sem tudtam magam túltenni. Annyira csodaszép volt, és a fellépése alatt végre megint azt az energikus Demit láttam, akit annyira imádok. Jót tett neki ez a néhány nap pihenő. Az pedig külön büszkeséggel tölt el, hogy Jennifer Lopez, Keith Urban és Harry Connick végig tombolták a produkciót. A többi lány - Jenna kivételével - viszont szerintem katasztrófális volt. Először nem akartam hinni a fülemnek, hogy komolyan őket válogatták be a legjobb 13-ba? Ha őket jónak tartották, akkor elképzelni sem tudom milyen lehetett a többi induló.
2014. május 24. 12:43
Nagyon intelligens és kedves lány. Örülök neki, hogy felkerült erre a listára, mert tényleg gyönyörű. Én biztos nem a negyvenedik helyre tettem volna, hanem sokkal előrébb.
2014. május 24. 13:07
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline |
magabiztosság az ami nekem nincs:D
2014. május 24. 13:13
Nagyon szeretem Demit, élőben is jól nyomja. A címben szereplő mondatával pedig teljesen egyet tudok érteni.
1 felhasználónak tetszik:
AndiSalvatore
2014. május 24. 13:36
„A szexiség egyenlő a magabiztossággal”
Ez valóban így igaz.
Bárcsak nekem is lenne egy ilyen titkos képességem.
Ez valóban így igaz.
Idézet
Képes vagyok magamból emberi perecet hajtogatni.
Bárcsak nekem is lenne egy ilyen titkos képességem.
2014. május 24. 13:44
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline |
Példakép ♥♥♥ Imááádom mindig kedves és őszinte ♥
2014. május 24. 14:17
Nem tudom, miért divat őt utálni a Starityn. A sok 30 éves megmondóember úgy tesz itt, mintha ők művészfilmeken nőttek volna fel, nem pedig gyermekműsorokon. Kíváncsi vagyok, az ő kölykeik min fognak majd felcseperedni, ha ilyen értelmiségi szülők mellett lesz egyáltalán gyerekkoruk. xD Szerintem Demi a legnormálisabb és az egyik legtehetségesebb a mai disney-s porontyok közül.
Ezt a fellépést egyébként élőben láttam. Vagy 20 streamen végigmentem hajnali kettőkor, mire találtam egy rendesen működőt. Tetszett, bár ezek a csajszikák nagyon gyengécskék voltak. A 2.48-as jelenet meg kész röhej. Demi körülbelül mindet leénekelte.
Ezt a fellépést egyébként élőben láttam. Vagy 20 streamen végigmentem hajnali kettőkor, mire találtam egy rendesen működőt. Tetszett, bár ezek a csajszikák nagyon gyengécskék voltak. A 2.48-as jelenet meg kész röhej. Demi körülbelül mindet leénekelte.
2014. május 24. 14:35
Számomra is példakép!! ♥♥♥♥ Birom hogy mindig őszinte és kimondja a véleményét. És nagyon várom azt a "hatalmas bejelentést"!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.