15 percesre fogta a koncertet Macaulay Culkin és zenekara, mert kipfujolták őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lekergették Macaulay Culkinékat a színpadról
2014. május 27. 15:34
2014. május 27. 15:40
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline |
komolyxdd és égő.
2014. május 27. 15:43
sajnálom őket,eléggé kellemtelen ha a saját rajongóid fütyülnek ki
2014. május 27. 15:44
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
ez tényleg elég gáz, de kérdezem én, hogy akkor minek mennek oda az emberek? Ha szeretik, vagy kedvelik, akkor mennek oda egy színpadhoz, ahol egy előadő vagy együttes épp fellép.... és miért nem lehet szépen csendben elpárologni? Miért kell még szegényeket szégyenbe is hozni?! Az emberek egy része tényleg elég nagy marhaként viselkedik.....(akinek nem inge nem veszi magára) Ez a személyes véleményem, biztos mindenki máshogy látja...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. május 27. 17:54
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Ilyen végtelen ellenszenvvel még sosem találkoztam... hogy jött ehhez a közönség, hogy még csak meg sem hallgatták őket? Mégis mi a francot képzeltek magukról? Ha egy előadó eljön, akkor illik megtisztelni azzal, hogy meghallgatjuk, hiszen erőt, energiát nem spórolva gyakoroltak a fellépésre hosszú időn át azért, hogy szórakoztassák az embereket... Ez tényleg szégyen és nem a zenekar, hanem a közönség szégyene, hogy ilyen szerény értelmi képességekkel és intelligenciával rendelkeznek...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. május 27. 18:15
Kicsit cink. De egyetértek az előttem hozzászólókkal.
2014. május 27. 18:42
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Akkor minek mennek az ilyen emberek koncertre? Hálátlanok.. De mit is vártam, már elvesztettem az hitemet az emberekben.
Amúgy szerintem én Mac nyakába ugrottam volna és kiabáltam volna hogy: "Mac, vegyél feleségül!!", de hát ez is csak én vagyok.
Amúgy szerintem én Mac nyakába ugrottam volna és kiabáltam volna hogy: "Mac, vegyél feleségül!!", de hát ez is csak én vagyok.
2014. május 27. 19:08
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline |
Parasztok... IQ betyárok... Nagyon meglátszik rajtuk a nyolc általános... Hogy lehet valaki ennyire bunkó??? A nézőkről beszélek! Egyet kell hogy értsek veled LexiCobain (remélem jól írtam a neved) Valóban, itt most a közönség volt a minősíthetetlen.
2014. május 28. 14:24
"az incidens óriási szégyen volt": az eset a közönséget minősíti, nem a bandát. Biztos sok szabadidejük volt, hogy ilyet kitaláljanak. Arra meg nem gondolnak, hogy volt olyan (vagy voltak többen) a közönségben, akik örültek nekik, és szívesen végignézték volna a koncertet. Nem beszélve a szemetelésről, amit aztán másoknak kell összeszedni. Na ez a mentalitás az "óriási szégyen", gratulálni tudok a kreténségükhöz.
2014. május 28. 14:29
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Pipi teljesen egyetertek!
2014. május 28. 14:42
Nem nagyon kedvelenm Macaulay Culkint,de ez eléggé égő!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.