Megdöbbentő felvétel látott napvilágot a Daily Mailnek hála a hatalmas népszerűségnek örvendő fiúcsapat tagjairól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó
2014. május 28. 16:56
2014. május 28. 17:03
Hát, megvan a saját életük, azt csinálnak amit akarnak. Azért mert 1-2 alkalommal kipróbálták, az nem azt jelenti, hogy drogfüggők.
2014. május 28. 17:05
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Manapság az a furcsa, ha valaki nem él valamilyen kábítószerrel. Sokan azt mondják, hogy az csak fű és nem lesz tőle semmi baja. Az csak egy dolog, hogy a marihuána a könnyebb drogok kategóriájába sorolható, de simán lehet alapköve a drogozásnak, amit követhet a kokain vagy a heroin is akár. Nem lepett meg túlzottan ez a tény, de gondolom a napellenzős rajongókon kívül mást sem. Valahol sejtettem, hogy Tomlinson talán drogozhat, mert igazán sz*r bőrben van hónapok óta. Nyilvánosságra került a videó (mert biztos ez is csak véletlen volt), csapnak nekik egy hatalmas műbalhét, kaszálnak belőle egy valagnyi pénzt és kimossák a sz*rból őket. Félig-meddig már ez az öt csodabogár engem hidegen hagy. Drogozni akarnak? Drogozzák szét magukat, de, ha mást hűvösre tesznek drogfogyasztásért és drogbirtoklásért, akkor velük se tegyenek kivételt. A törvény az törvény.
2 felhasználónak tetszik:
LittleLillaDreamer,
Szandi0820
2014. május 28. 17:07
HellowKittyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.23. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 224800 offline |
Érdekes minden híresség el kezd drogozni...( biztos nem tudják elhinni hogy híresek)
2014. május 28. 17:09
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Most ez miért is megdöbbentő? Nem mintha az amúgy is dohányzó huszonévesek 90%-a nem próbálta volna még ki a füvet és legalább a fele ne fogyasztaná rendszeresen... -.-"
Semmivel sem károsabb mint mondjuk az alkohol, sőt... Szerintem ez tök természetes dolog ennyi idős emberek körében, nem értem, miért is van belőle botrány.
(((Mielőtt még azzal jönnétek, hogy rossz példát mutatnak, szerintem mindenkinek van annyi esze, hogy saját döntést hozzon, akinek meg nincs, annak úgy kell... Különben is, mióta a sztároknak kell példát mutatniuk a szüleink helyett?)))
Semmivel sem károsabb mint mondjuk az alkohol, sőt... Szerintem ez tök természetes dolog ennyi idős emberek körében, nem értem, miért is van belőle botrány.
(((Mielőtt még azzal jönnétek, hogy rossz példát mutatnak, szerintem mindenkinek van annyi esze, hogy saját döntést hozzon, akinek meg nincs, annak úgy kell... Különben is, mióta a sztároknak kell példát mutatniuk a szüleink helyett?)))
2014. május 28. 17:10
Nem örülök hogy napvilágot látott ez a felvétel. Szerintem manapság mindenki csinált már ilyet, és szerintem mindenki sejtette hogy a fiúk is szívtak már. Bár odavagyok értük, azért nem nagyon örülök neki..mondhatni szép példát mutatnak...
( Candynek is igaza van hogy nem nekik kéne példát mutatni...de valljuk be...mindenki róluk vesz példát.)
( Candynek is igaza van hogy nem nekik kéne példát mutatni...de valljuk be...mindenki róluk vesz példát.)
2014. május 28. 17:14
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Hát, mostanában mindenkinek füveznie kell...
2014. május 28. 17:15
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline |
Már bocs de a sztárok fele csináltmár ennél roszabat!
2014. május 28. 17:17
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
erről beszélek és hasonló megnyilvánulóknak üzenem: most örültök,hogy meg van a nagy pillanat? (mi van ha egy viccből készült videó, most gondolj bele! ha te füveznél akkor videóra is vennéd?) én akkor is a srácaim mellett állok! és a véleményemen SENKI KEDVVÉRT NEM VÁLTOZTATOK (akkor idézgess ha szellem lettem :* )
2014. május 28. 17:17
Nitta2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 217741 offline |
Ennek azert nem orulok...szerintem gaz barmennyire is szeretem oket akkor sem mutatnak jo peldat egy ilyen videoval...es szerintem nincs olyan sztar aki ne probalta volna ki de a legtobb igenis drogfuggo lett ugyhogy ha igy folytatjak ok is mehetnek intezetekbe meg orvosokhoz.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.