A One Directionnek jót tesz a fűbotrány?
2014. május 29. 18:06
Ez mondjuk igaz!! Jól mondja, így legalább mi is láthatjuk, hoyg nem létezik tökéletes ember.
2014. május 29. 18:08
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1432 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline |
Idézet (caturday @ 2014.05.29. 17:20)
Lehet a karrierjüknek jót tesz az ilyesmi, de a sok befolyásolható rajongó meg csak annyit lát/fog látni, hogy a füvezés menő, meg "felnőttes" dolog (pedig nem).
ha valamelyik híresség kipróbálja, akkor az felháborító és szánalmas. ha ők, akkor nincs baj, mert az ő dolguk. szépek vagyunk.
2014. május 29. 18:16
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
@Lili0120: Nem tudom neked ez jött-e le abból amit írtam, vagy csak úgy mellékesen megjegyezted, de én egyáltalán nem erre céloztam. Sosem neveztem szánalmasnak vagy felháborítónak se a füvezést, de még az 1D-t se. Csupán arra céloztam hogy ez nem a legjobb példa, amit a fiatalkorú és befolyásolható rajongóknak mutathat egy híresség.
"Ez egy nagyszerű húzás volt a One Directiontől karrierjük szempontjából" ezt a cikkben írták, gyakorlatilag erre reagáltam.
"Ez egy nagyszerű húzás volt a One Directiontől karrierjük szempontjából" ezt a cikkben írták, gyakorlatilag erre reagáltam.
2014. május 29. 18:24
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Mindenki változik, egy van. nem volt olyan sztár, aki nem változott volna meg. Sajnos ezt el kell fogadnunk, hogy a One Direction tagjai felnőttek, és ezen mit sem tudunk változtatni.
2014. május 29. 18:24
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline |
Végülis xDD Ha pedig bevallják, hogy melegek egyenesen rajongók ezrei fogják imádni őket Na ne vicceljünk már. Attól még nem lesz jobb a zenéjük mert fűveznek pfff
2014. május 29. 18:26
HenyLove1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 225894 offline |
attól mert h ők füveztek, nem hiszem h a rajongóik is elkezdik majd...legalábbis én nem
2014. május 29. 18:40
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
lovaserik:
"Szerintem ez a cikk kamu, csak egy rajongó írta, hogy bevédje őket. -.-""
Kikérem magamnak, nem szoktam kamu cikkeket írni, megbízható forrásból fordítottam az egészet. Szerinted még külön kitalálnék xy nevű szakértőket is hozzá? Ugyan már...
"Szerintem ez a cikk kamu, csak egy rajongó írta, hogy bevédje őket. -.-""
Kikérem magamnak, nem szoktam kamu cikkeket írni, megbízható forrásból fordítottam az egészet. Szerinted még külön kitalálnék xy nevű szakértőket is hozzá? Ugyan már...
2014. május 29. 18:41
És akkor már minden meg van oldva? Akit csak az érdekel, hogy ez most jót tesz-e a karrierjüknek vagy sem, az kamu/divatfan. Az egészségük sokkal fontosabb. Az ilyen naiv gondolkodásmódot meg el lehetne hagyni, hogy "á, ilyet mindenki csinál, egy szál füves cigi még nem a világ vége, blabla". Aha. Először csak egy szál, mert próbáljuk ki, miért ne, hisz mindenki más is kipróbálja, meg menő meg minden. Aztán mégegy, mert az első is jó volt. Aztán a füves cigi használata rendszeressé válik. Aztán erősebb szer kell. És végül már azt vesszük észre, hogy a kedvencünk drogfüggő lett, pedig az egész csak egy szál cigivel kezdődött. Ez az igazság, így megy ez. Aki ezt nem veszi észre, az túlságosan naiv és hiszékeny, de neki lesz rossz, ha egy nap majd pofáraesés lesz a dolgok vége, met hatalmasat csalódik.
A srácok rajongója vagyok, de nagyon féltem Őket. A hírnév és a sok pénz már alapjában véve megártott Nekik, hát még a többi... persze, nem maradhatnak örökké az ártatlan, cuki fiúcskák, de ezt más úton-módon is meg lehetett volna oldani, például ha unják a pop imidzset, akkor csinálnak valami másféle hangzású zenét, vagy nem tudom. Tényleg az Ő dolguk, de egy rajongó akkor sem veheti ezt félvállról. Akik meg most megutálták a 1D-t emiatt, nem voltak igazi fanok, nagyon nem. Éppen most kellene kiállni a fiúk mellett, és támogatni Őket, nem hőbörögni és hasonlók.
A srácok rajongója vagyok, de nagyon féltem Őket. A hírnév és a sok pénz már alapjában véve megártott Nekik, hát még a többi... persze, nem maradhatnak örökké az ártatlan, cuki fiúcskák, de ezt más úton-módon is meg lehetett volna oldani, például ha unják a pop imidzset, akkor csinálnak valami másféle hangzású zenét, vagy nem tudom. Tényleg az Ő dolguk, de egy rajongó akkor sem veheti ezt félvállról. Akik meg most megutálták a 1D-t emiatt, nem voltak igazi fanok, nagyon nem. Éppen most kellene kiállni a fiúk mellett, és támogatni Őket, nem hőbörögni és hasonlók.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. május 29. 18:55
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
olyan mondjanak amit nem tudunk. undorító, undorító, undorító. bár nagyon várom az albumot, pláne, ha rap is lesz benne amit imádok, mégis a tagok nagy része egyre többször kiábrándítóan és szörnyen viselkedik
2014. május 29. 18:56
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Hath igen #Justin mar csak ilyen szerencses mint a #OneDirection
En tudom , hogy egy rajongo meg a rossz dolgok mellett is kiall !
Igy voltam #JB-vel is es lam csak jo hir van mostansag rola !
Az #1D igy jo ahogy van , az igaz rajongok a tetteik ellenere is szeretik !
En tudom , hogy egy rajongo meg a rossz dolgok mellett is kiall !
Igy voltam #JB-vel is es lam csak jo hir van mostansag rola !
Az #1D igy jo ahogy van , az igaz rajongok a tetteik ellenere is szeretik !
2014. május 29. 18:56
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
itsblake:
"...Aztán a füves cigi használata rendszeressé válik. Aztán erősebb szer kell. És végül már azt vesszük észre, hogy a kedvencünk drogfüggő lett..."
Ezt a baromságot most fejezd be. A fű fogyasztókból nem feltétlenül lesznek keményebb drogosok, ez baromság. Persze, általában a kemény drogosok is fűvel kezdik, mert valahol el kell kezdeni, de 10 füvesből talán 1 fog keményebb cucchoz nyúlni. Hollandiában, Jamaicán, stb legális a fű, úgy szívják, mint a sima cigit, náluk ez már a kultúra része (inkább Jamaica) mégsem kokainozik például az egész ország. Ez a "füvezel, akkor drogos leszel" dolog annyira nevetséges.
"...Aztán a füves cigi használata rendszeressé válik. Aztán erősebb szer kell. És végül már azt vesszük észre, hogy a kedvencünk drogfüggő lett..."
Ezt a baromságot most fejezd be. A fű fogyasztókból nem feltétlenül lesznek keményebb drogosok, ez baromság. Persze, általában a kemény drogosok is fűvel kezdik, mert valahol el kell kezdeni, de 10 füvesből talán 1 fog keményebb cucchoz nyúlni. Hollandiában, Jamaicán, stb legális a fű, úgy szívják, mint a sima cigit, náluk ez már a kultúra része (inkább Jamaica) mégsem kokainozik például az egész ország. Ez a "füvezel, akkor drogos leszel" dolog annyira nevetséges.
2014. május 29. 18:59
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Igaza van, hogy változnak, de sokan nem gondolták volna ezt róluk. Jobban mondva Louis-ról és Zayn-ről. Az albumot már nagyon várom, főleg azzal a tudattal, hogy Zayn rappelni fog.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.