Összegyűjtöttünk nektek néhány praktikát, melyekkel felvehetitek a harcot a makacs, sötét táskákkal és puffadtsággal!
A teljes cikkhez kattints ide!
Le a szem alatti karikákkal!
2014. május 31. 13:17
jó cikk lett, mostmár mindekép megfogadom, nem kell majd annyi szempúder
2014. május 31. 13:26
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
én pont hogy szem alatti karikákat szeretnék, nekem tetszenek, meg a fotókon is minden ismerősömnek ilyen normális enyhén táskás szeme van nekem meg így teljesen egybe olvad a szemem alatti rész az arcbőrömmel >< pedig elég sok koffeint iszok és max 4-5 órát ha alszok egy nap, nem mintha a karikákra hajtanék de nekem mésgem ilyen a szemem xdd
2014. május 31. 13:33
|
|
Pelargonieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 202684 offline
|
Ezzel csak az a baj, hogyha valaki egyetemista, akkor bármit csinál is, azok a karikák ott maradnak az egész vizsgaidőszakban. Jogásznak tanulok, így tapasztalatból mondom, hogy ha az ember napi 20 órát tanul (római jogot, polgárjogot, büntetőjogot ilyen nagy óraszámokban kell), akkor a karika mondhatni kiegészítővé válik. Egyébként a cikk maga jó lett, a barátnőim köszönik a tippeket!
2014. május 31. 13:52
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Genetikai eredetű apukám részéről.Szóval bukta.Ráadásul elég ha kicsit stresszesebb vagyok és nem alszok megfelelően (ami 99%-ban előfordul) rögtön lilul be.Próbáltam én már mindenféle praktikát.
2014. május 31. 13:58
Nekem minden bizonnyal csak a kialvatlanság lehet az oka.
2014. május 31. 14:31
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
köszi a cikket, szerintem nekem az alvatlanság lehet az oka, sajnos mostanában nagyon keveset tudok aludni...:/
2014. május 31. 16:09
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
nekem az állandó kialvatlanságtól és a vesebetegségemtől karikás állandóan a szemem... de megszoktam, nem nagyon zavar már, kis alapozóval el lehet tűntetni. jó cikk lett
2014. május 31. 19:35
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Én már nagyon sok praktikát olvastam efelől,mert nálam aktuális a probléma sajnos!
A korrektor nekem nem nagyon segít rajta... Olvastam,hogy jó az uborka a szem alá,burgonyás pakolás,vagy élesztő...
De a kanalasat is ki fogom próbálni!!
Köszönet a cikkért!!
A korrektor nekem nem nagyon segít rajta... Olvastam,hogy jó az uborka a szem alá,burgonyás pakolás,vagy élesztő...
De a kanalasat is ki fogom próbálni!!
Köszönet a cikkért!!
2014. május 31. 20:51
Szerencsére nálam nem nagy probléma, pici karikáim vannak csak. A kanalas módszer nekem tetszik, ki is próbálom
2014. május 31. 22:10
Szerencsére nálam sincs ilyen probléma
De jó cikk lett,hasznos
2014. május 31. 23:14
Hasznos cikk lett! Az a jó, hogy nekem nincs hasznomra!
2014. június 01. 09:56
Hasznos cikk lett,de szerencsére nekem nem szükséges.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.

0 felhasználónak tetszik: