Miután kiszivárgott egy videó, melyen a One Direction tagjai füveznek, Liam Payne a Twitteren kért elnézést a felelőtlen viselkedésükért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Payne bocsánatot kért rajongóitól
2014. június 01. 17:39
2014. június 01. 17:43
Csupán az az irónikus az egészben, hogy ezt nem Liamnek kellett volna megtenni, hanem a videóban szereplő két jómadárnak, akik továbbra is csak lapítanak az ügyben...
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Jolie_77
2014. június 01. 17:43
NormanManga44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 226587 offline |
Sztem ez aranyos volt tőle
2014. június 01. 17:52
Szerintem jó,hogy megtudtuk ezt mivel végre rájönnek az emberek ki-be szerelmesek.
2014. június 01. 18:01
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
jajj Liam,nincs mit köszönni.egy igazi rajongó kiáll a kedvencei mellett,még akkor is,ha drogoztak.de ez aranyos volt,h megpróbálta lecsillapítani a kedélyeket imádlak Liam!!! :3
ami pedig azokat a rajongókat illeti,akik elégették a jegyüket,ADTÁK VOLNA NEKEM!!!NEM IS IGAZI RAJONGÓK!!!!
ami pedig azokat a rajongókat illeti,akik elégették a jegyüket,ADTÁK VOLNA NEKEM!!!NEM IS IGAZI RAJONGÓK!!!!
2014. június 01. 18:12
Rebarb.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 350 Csatolások: 17 Azonosító: 206869 offline |
Ez tök hülyeség. Nagy directioner vagyok, de minek kell a bolhából elefántot csinálni. Füveztek, na és.
Senkinek nem kell bocsánatot kérnie.
Azok a hülye rajongók pedig, akik széttépték/elégették a jegyeket, és vagdosták a kezüket EMIATT, azok megérdemlik. Szánalmasak vagytok emberek, vegyétek észre.
Azok a hülye rajongók pedig, akik széttépték/elégették a jegyeket, és vagdosták a kezüket EMIATT, azok megérdemlik. Szánalmasak vagytok emberek, vegyétek észre.
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
ez engem nem érdekel
nem az ő dolga bocsánatot kérni ennek ellenére kedves gesztus.
2014. június 01. 18:16
Nem nagy dolog ez az ügy szerintem, persze nem is szép dolog.....de nem is Liam csinált hülyeséget!
2014. június 01. 18:33
fdboris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 653 Csatolások: 79 Azonosító: 204384 offline |
Idézet (Rebarb. @ 2014.06.01. 18:12)
Ez tök hülyeség. Nagy directioner vagyok, de minek kell a bolhából elefántot csinálni. Füveztek, na és.
IGAZAD VAN
2014. június 01. 18:43
Nem neki kéne bocsánatot kérnie,hanem Zayn-nek és Louis-nak. Liam-nek ehhez nincs köze. Legalábbis gondolom. Egyébként Zayn és Louis így nagyon jó példát mutatnak,pfff....
2014. június 01. 18:46
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline |
Zaynnek is volt egy twitteres bejegyzése.Egy csaj azt írta neki,hogy csalódott bennük és hogy ő úgy gondolta,hogy nem ilyenek.Erre Zayn írta neki,hogy ne hibáztassa a banda többi tagját azért amit ők tettek,hanem csak Zaynt és Louist.
Ami a cikket illeti,látszik,hogy "Liam a Daddy Direction".Mikor valami történik a srácokkal,mindig ő kér bocsánatot a nevükben.Vagy csak nekem tűnik így?
Ami a cikket illeti,látszik,hogy "Liam a Daddy Direction".Mikor valami történik a srácokkal,mindig ő kér bocsánatot a nevükben.Vagy csak nekem tűnik így?
2014. június 01. 18:50
Igaza van és kedves,figyelmes dolog tőle,hogy bocsánatot kér a rajongóktól,de tudjuk mind jól,hogy ezt nem neki kellene.
Másrészt pedig Louis-nak és Zayn-nek sem lenne ez kötelező,csak ugye az elvárás..
Az az ő döntésük volt,hogy kipróbálják és az is az ő döntésük lesz,hogy bocsánatot kérnek-e.
Másrészt pedig Louis-nak és Zayn-nek sem lenne ez kötelező,csak ugye az elvárás..
Az az ő döntésük volt,hogy kipróbálják és az is az ő döntésük lesz,hogy bocsánatot kérnek-e.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.