Miután kiszivárgott egy videó, melyen a One Direction tagjai füveznek, Liam Payne a Twitteren kért elnézést a felelőtlen viselkedésükért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Payne bocsánatot kért rajongóitól
2014. június 01. 17:39
2014. június 01. 17:43
Csupán az az irónikus az egészben, hogy ezt nem Liamnek kellett volna megtenni, hanem a videóban szereplő két jómadárnak, akik továbbra is csak lapítanak az ügyben...
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Jolie_77
2014. június 01. 17:43
NormanManga44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 226587 offline |
Sztem ez aranyos volt tőle
2014. június 01. 17:52
Szerintem jó,hogy megtudtuk ezt mivel végre rájönnek az emberek ki-be szerelmesek.
2014. június 01. 18:01
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
jajj Liam,nincs mit köszönni.egy igazi rajongó kiáll a kedvencei mellett,még akkor is,ha drogoztak.de ez aranyos volt,h megpróbálta lecsillapítani a kedélyeket imádlak Liam!!! :3
ami pedig azokat a rajongókat illeti,akik elégették a jegyüket,ADTÁK VOLNA NEKEM!!!NEM IS IGAZI RAJONGÓK!!!!
ami pedig azokat a rajongókat illeti,akik elégették a jegyüket,ADTÁK VOLNA NEKEM!!!NEM IS IGAZI RAJONGÓK!!!!
2014. június 01. 18:12
Rebarb.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 350 Csatolások: 17 Azonosító: 206869 offline |
Ez tök hülyeség. Nagy directioner vagyok, de minek kell a bolhából elefántot csinálni. Füveztek, na és.
Senkinek nem kell bocsánatot kérnie.
Azok a hülye rajongók pedig, akik széttépték/elégették a jegyeket, és vagdosták a kezüket EMIATT, azok megérdemlik. Szánalmasak vagytok emberek, vegyétek észre.
Azok a hülye rajongók pedig, akik széttépték/elégették a jegyeket, és vagdosták a kezüket EMIATT, azok megérdemlik. Szánalmasak vagytok emberek, vegyétek észre.
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
ez engem nem érdekel
nem az ő dolga bocsánatot kérni ennek ellenére kedves gesztus.
2014. június 01. 18:16
Nem nagy dolog ez az ügy szerintem, persze nem is szép dolog.....de nem is Liam csinált hülyeséget!
2014. június 01. 18:33
fdboris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 653 Csatolások: 79 Azonosító: 204384 offline |
Idézet (Rebarb. @ 2014.06.01. 18:12)
Ez tök hülyeség. Nagy directioner vagyok, de minek kell a bolhából elefántot csinálni. Füveztek, na és.
IGAZAD VAN
2014. június 01. 18:43
Nem neki kéne bocsánatot kérnie,hanem Zayn-nek és Louis-nak. Liam-nek ehhez nincs köze. Legalábbis gondolom. Egyébként Zayn és Louis így nagyon jó példát mutatnak,pfff....
2014. június 01. 18:46
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline |
Zaynnek is volt egy twitteres bejegyzése.Egy csaj azt írta neki,hogy csalódott bennük és hogy ő úgy gondolta,hogy nem ilyenek.Erre Zayn írta neki,hogy ne hibáztassa a banda többi tagját azért amit ők tettek,hanem csak Zaynt és Louist.
Ami a cikket illeti,látszik,hogy "Liam a Daddy Direction".Mikor valami történik a srácokkal,mindig ő kér bocsánatot a nevükben.Vagy csak nekem tűnik így?
Ami a cikket illeti,látszik,hogy "Liam a Daddy Direction".Mikor valami történik a srácokkal,mindig ő kér bocsánatot a nevükben.Vagy csak nekem tűnik így?
2014. június 01. 18:50
Igaza van és kedves,figyelmes dolog tőle,hogy bocsánatot kér a rajongóktól,de tudjuk mind jól,hogy ezt nem neki kellene.
Másrészt pedig Louis-nak és Zayn-nek sem lenne ez kötelező,csak ugye az elvárás..
Az az ő döntésük volt,hogy kipróbálják és az is az ő döntésük lesz,hogy bocsánatot kérnek-e.
Másrészt pedig Louis-nak és Zayn-nek sem lenne ez kötelező,csak ugye az elvárás..
Az az ő döntésük volt,hogy kipróbálják és az is az ő döntésük lesz,hogy bocsánatot kérnek-e.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.