Úgy tűnik, nem mindenkinek van kedve hóembert építeni: egy japán nő beadta a válókeresetet a Jégvarázs miatt. S hogy miért?
A teljes cikkhez kattints ide!
WTF! A Jégvarázs miatt válik egy házaspár
2014. június 03. 11:52
2014. június 03. 11:58
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Mindig meglepődök az emberi hülyeség határtalanságán. Én úgy gondolom, hogy egy harmonikus kapcsolat alapja, hogy toleráljuk a másikat, ha esetleg más az ízlése. Egyébként lett volna más megoldás is a válási kereset helyett. Nézze egyedül, vagy a barátnőivel...
2014. június 03. 12:01
Szerintem meg a nővel van gond, nem a pasival. Úgy értem, a Jégvarázs nagyon ari film meg minden, de miért kell azon csodálkozni -pláne válni- ha egy 31 éves pasast már nem érdeklik a mesék?
2014. június 03. 12:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mivel nem vagyunk egyformák, s mindenkinek más tetszik és mindenkinek más a jó, akkor hogyan várhatja el mégis bárki egy másik embertől, hogy ugyanazt szeresse, mint amit ő? Egy párkapcsolat azonban a kompromisszumokon alapul. Tény, a nő sem százas, hogy emiatt akar elválni elvileg attól a férfitól, akit addig szeret amíg a halál el nem választ, de ettől függetlenül a férj is bólinthatott volna legalább egyszer, hogy elmegy megnézni vele és akkor mindenki jól jár. Mi a párommal mindig próbálunk olyan filmeket és sorozatokat keresni, amiket mind a ketten szívesen megnéznénk. Én nem erőltetem rá az ezerféle - szerinte gagyi - sorozataimat, míg ő sem pl. a kedvenc animéit, mivel nem kedvelem őket. Ha két ember nem bír egyről a kettőre jutni egy párkapcsolatban ezt illetően, akkor ott nem csak ez a probléma áll fent. Hogyha egy ilyenben nem tudnak kiegyezni, akkor hogyan oldanak meg egy ennél sokkal nagyobb problémát?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 03. 12:05
|
|
BigbangTopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.07. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 211394 offline
|
Jaj.. Hogy lehet egy ilyen film miatt ennek véget vetni?! -,- Az a nő (már bocsánat) teljesen megőrült hülye!!! ...
2014. június 03. 12:08
Ez mekkora hülyeség. A nőnek meg kell értenie, hogy nem mindenki van oda a mesékért, meg ha szereti is valaki, egy idő után megunja, ha számos alkalommal nézik meg ugyanazt a moziban. És miért a moziban nézi meg? Mindig költ, ahelyett, hogy letöltené, vagy mi? Remélem, meg tudják beszélni, vagy valami....
2014. június 03. 12:10
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8902 Csatolások: 237647 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
Ha nem fogja fel, mitől lesz ez a film nagyszerű, akkor valami komoly gond van vele.
Szerintem meg a nő nem százas, amiért egy mese miatt válni akar a férjétől. Nekem is tetszik a mese, viszont ez a nő már nem enyhén megszállott. Egyrészt nem várhatja el mindenkitől, hogy ugyanazt szeresse, mint ő, másrészt eddig hogy oldották meg a problémáikat? Mert úgy látom, hogy a problémamegoldás nem az erősségük...
2014. június 03. 12:20
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Tényleg jó film.Ha a nő ezt szeretné akkor tegye.Szerintem más baja is van a férjével
2014. június 03. 12:22
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Nekem tetszik. De ezért elválni? röhelyes
2014. június 03. 12:23
Jezusisten:D Ez elég vicces,hogy valaki ilyen fanatikus tud lenni:D
2014. június 03. 12:33
MIndenki tudja, hogy a Japánok elég furák
Na de ennyire?!
2014. június 03. 12:56
|
|
Csak Audreyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.07. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 225653 offline
|
ezért ... ezért szakítani
Hát az a nő hogy is mondjam, kattant?
2014. június 03. 13:06
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
ohhh... ez furi.
1 felhasználónak tetszik:
kristanna18
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.