Okosabbak a macskatartók!
2014. június 08. 10:37
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline |
Nekem négy cicusom van! :3
2014. június 08. 10:58
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Hát ebben tényleg hihetetlenül sok logika van...
Összeszedtek hatszáz embert, megállapították az intelligenciaszintjüket, és az alapján csoportosították őket, hogy kutyájuk vagy macskájuk van-e. Csoportosíthattak volna az alapján is akár, hogy reggelente kakaót vagy kávét isznak-e, vagy hogy bal- vagy jobbkezesek-e.
Összeszedtek hatszáz embert, megállapították az intelligenciaszintjüket, és az alapján csoportosították őket, hogy kutyájuk vagy macskájuk van-e. Csoportosíthattak volna az alapján is akár, hogy reggelente kakaót vagy kávét isznak-e, vagy hogy bal- vagy jobbkezesek-e.
2014. június 08. 13:02
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
A macskák nem tesznek magasról a gazdájukra. Ez akkora hülyeség. Csak mivel megmaradtak a vad ösztöneik is, ezért néha eljárnak ami teljesen természetes. Néha napokra is. De ez nem azt jelenti hogy elhagyják a gazdáikat vagy hogy magasról tesznek rájuk. Ez akkora nagy baromság :/
2014. június 09. 02:39
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát ez tényleg egy hatalmas hülyeség. Miért lenne annak magasabb az IQ-ja, akinek macskája van? Én speciel nem szeretem annyira a macskákat, mert a többségük hálátlan rusnya dög, aki csak akkor tud kedveskedni sokszor, hogyha éppen éhes. Nekem van macskám és kutyám is (több mind a kettőből). A cica alig igényel foglalkozást - elkezd kib*szottul virnyogni, ha éhes. Miután kap enni, eltűnik a retekbe és addig nem is látod amíg ismételten nem fog korogni a gyomra. A kutya ezzel szemben kiharcolja magának a játékot és az intenzív foglalkozást. Pluszban ez nagyobb kihívást, elszántságot jelent, hisz a kutyát nevelni is kell. Egy macskát hol nevelsz meg? A többségük tényleg olyan ostoba, hogy a saját tükörképét sem ismeri fel. Míg ezzel szemben a kutyák mozgást igényelnek, így például, ha panel lakásban laksz naponta 2x-3x le kell vinned sétálni, hogy elvégezze a dolgát. Erősen rácáfolnék erre. Az IQ meg szerintem még mindig nem attól függ, hogy az illető a kutyákat vagy a macskákat szereti jobban.
2014. június 09. 14:17
Ez nem tök mindegy ebben semmi logika nincsen vagy pl. Azzal mi van aki minkettőt tart ????.... Ez egy nagy hülyesèg szépszóval
2014. július 16. 20:50
Nekem macskáim vannak és tényleg velük igazán őszinte lehetek:-):-):-)!!!
2014. július 23. 11:36
,,Akiknek axolotl-juk van, azoknak kiejthetetlen a nevük."
Ez a kijelentés a cikk színvonalát súrolja.
Ez a kijelentés a cikk színvonalát súrolja.
2014. szeptember 21. 15:29
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Talán igaz, talán nem. Mindenesetre nekem két kutyusom van, de nemrég kaptam egy macskát is. Mindig is a cicusok álltak hozzám közelebb, ennek ellenére mindegyiket ugyanúgy szeretem.
2015. január 01. 01:41
Na mostantol ha valakinek az IQ szintjét akarom felmérni, megkérdezem tőle, hogy milyen házi állata van!
Amugy szerintem ez egy baromság...de mindegy.
Amugy szerintem ez egy baromság...de mindegy.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.