Szuperhősnek állna Selena Gomez
2014. június 06. 13:21
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline |
Nem rossz ötlet, sok sztárnak hozott már sikert a Marvel vagy a "szuperhősélet", szerintem. És igaza van Selenának, senki nem lesz fiatalabb. Ő legalább nem úgy tör ki a Disney-üdvöske címből, mint mások. (És itt nem célzok senkire).
2014. június 06. 13:54
Selena-1D fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 207110 offline |
Szerintem jó,hogy vannak tervei,álmai mert manapság csak az juthat előre aki elképzeli a jövőjét. A másik amit írni szerettem volna, hogy nem kell őt lekritizálni azért mert a Disney indította be a karrierját..... Ha meg akarja próbálni had próbálja. Vagy sikerül neki vagy nem.... Mellesleg én szívesen megnézném egy ilyen "szuperhősös" filmben!!
2014. június 06. 14:02
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline |
Jó, hogy az ember ambiciózus, és magabiztos, de remélem Selena evvel csak viccelt, a hangja elmegy, de a színészi tehetsége (már bocsánat, de) pocsék.. Egyébként is, Selena-t nem tudnám elképzelni egy Marvel, főleg egy DC filmben nem.. egyszerűen nem az ő stílusa..
2014. június 06. 14:11
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Hath nem annyira baromsag most , hogy elolvastam a cikket !
Legalabb nem kellene azt mondanom , hogy nincs egy mese sem amit szivesen nezek !
Minden esetre en drukkolok Selnek , mert tudom , hogy tehetseges es nagyon szep hangja van !
Csak igy tovabb Sel !
Legalabb nem kellene azt mondanom , hogy nincs egy mese sem amit szivesen nezek !
Minden esetre en drukkolok Selnek , mert tudom , hogy tehetseges es nagyon szep hangja van !
Csak igy tovabb Sel !
2014. június 06. 14:41
Ha valaki Marvel filmben is benne van, onnan már simán komoly,szóval hajrá
2014. június 06. 14:52
Kérem, csak ezt ne! Eszem ágában sincs utálkozni, de ezt ő sem gondolhatja komolyan. Remélem, hogy csak egy ostoba vicc. Egy: Selena jobb helyen van bárhol, csak távol legyen a képregényektől. Kettő: Jobban áll neki az éneklés, bár nem vagyok benne biztos, hogy ezt a kifejezést szoktuk-e így használni. Szerintem nem túl jó színész, csak el-el grimaszol a mozivásznon. Akkor lennék a legnyugodtabb, ha visszakanyarodna a zenestúdió felé, távol a(z imádott) képregényektől, mert amíg ő énekel, nekem nem kell hallgatnom, de egy világ omolna bennem össze, ha ő és a Marvel egy lapon lennének említve. Akkor nagyon-nagyon szomorú lennék.
2014. június 06. 15:36
Szerintem ezt ne tegye!Most komolyan tuti,hogy rossz lenne.
2014. június 06. 17:07
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline |
Miért vagytok oda? Sokan azt mondják, hogy nem jó színésznő, meg nem elég tehetséges - sokszor csúnyább kifejezésekkel...- , pont az a célja, hogy jobb legyen, és bizony, ahoz az kell hogy jobb színészekkel játszon komolyabb és nagyobb filmekben...szóval próbálkozzon csak tovább, jól teszi! Hajrá Selena! <3
2014. június 06. 17:35
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Szerintem menne neki. Nagyon jó színésznő, nem tudom, mit fikázzátok. Menjetek már.....
2014. június 06. 17:46
Mesi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 203553 offline |
Szerintem nagy fába vágta a fejszéjét..Egy disney filmben, ahol az érzelmek túljátszása a lényeg hogy vicces legyen. Oké. De nem tudnám elképzelni egy nagy mozifilmben, ráadásul a rohadttehetséges és tapasztalt színészek mellett elég furán hatna.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.