Szuperhősnek állna Selena Gomez
2014. június 06. 13:21
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Nem rossz ötlet, sok sztárnak hozott már sikert a Marvel vagy a "szuperhősélet", szerintem. És igaza van Selenának, senki nem lesz fiatalabb. Ő legalább nem úgy tör ki a Disney-üdvöske címből, mint mások. (És itt nem célzok senkire).
2014. június 06. 13:54
|
|
Selena-1D fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 207110 offline
|
Szerintem jó,hogy vannak tervei,álmai mert manapság csak az juthat előre aki elképzeli a jövőjét. A másik amit írni szerettem volna, hogy nem kell őt lekritizálni azért mert a Disney indította be a karrierját..... Ha meg akarja próbálni had próbálja. Vagy sikerül neki vagy nem.... Mellesleg én szívesen megnézném egy ilyen "szuperhősös" filmben!!
2014. június 06. 14:02
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Jó, hogy az ember ambiciózus, és magabiztos, de remélem Selena evvel csak viccelt, a hangja elmegy, de a színészi tehetsége (már bocsánat, de) pocsék.. Egyébként is, Selena-t nem tudnám elképzelni egy Marvel, főleg egy DC filmben nem.. egyszerűen nem az ő stílusa..
2014. június 06. 14:11
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Hath nem annyira baromsag most , hogy elolvastam a cikket !
Legalabb nem kellene azt mondanom , hogy nincs egy mese sem amit szivesen nezek !
Minden esetre en drukkolok Selnek , mert tudom , hogy tehetseges es nagyon szep hangja van !
Csak igy tovabb Sel !
Legalabb nem kellene azt mondanom , hogy nincs egy mese sem amit szivesen nezek !
Minden esetre en drukkolok Selnek , mert tudom , hogy tehetseges es nagyon szep hangja van !
Csak igy tovabb Sel !
2014. június 06. 14:41
Ha valaki Marvel filmben is benne van, onnan már simán komoly,szóval hajrá
2014. június 06. 14:52
Kérem, csak ezt ne! Eszem ágában sincs utálkozni, de ezt ő sem gondolhatja komolyan. Remélem, hogy csak egy ostoba vicc. Egy: Selena jobb helyen van bárhol, csak távol legyen a képregényektől. Kettő: Jobban áll neki az éneklés, bár nem vagyok benne biztos, hogy ezt a kifejezést szoktuk-e így használni. Szerintem nem túl jó színész, csak el-el grimaszol a mozivásznon. Akkor lennék a legnyugodtabb, ha visszakanyarodna a zenestúdió felé, távol a(z imádott) képregényektől, mert amíg ő énekel, nekem nem kell hallgatnom, de egy világ omolna bennem össze, ha ő és a Marvel egy lapon lennének említve. Akkor nagyon-nagyon szomorú lennék.
2014. június 06. 15:36
Szerintem ezt ne tegye!Most komolyan tuti,hogy rossz lenne.
2014. június 06. 17:07
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Miért vagytok oda?
Sokan azt mondják, hogy nem jó színésznő, meg nem elég tehetséges - sokszor csúnyább kifejezésekkel...- , pont az a célja, hogy jobb legyen, és bizony, ahoz az kell hogy jobb színészekkel játszon komolyabb és nagyobb filmekben...szóval próbálkozzon csak tovább, jól teszi! Hajrá Selena! <3
2014. június 06. 17:35
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Szerintem menne neki. Nagyon jó színésznő, nem tudom, mit fikázzátok. Menjetek már.....
2014. június 06. 17:46
|
|
Mesi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 203553 offline
|
Szerintem nagy fába vágta a fejszéjét..Egy disney filmben, ahol az érzelmek túljátszása a lényeg hogy vicces legyen. Oké. De nem tudnám elképzelni egy nagy mozifilmben, ráadásul a rohadttehetséges és tapasztalt színészek mellett elég furán hatna.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

0 felhasználónak tetszik: