A kanadai szupersztár rasszista jellemét most - vagyis egy néhány évvel ezelőtti videóban - énekelve is bizonyítja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bieber újra négerekkel viccelődik - videó
2014. június 07. 23:45
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
2014. június 07. 23:53
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
De ez most megint egy olyan dolog, ami k*rvára nem mai...tényleg nem csípem JB-t, de ha 2 évre elmenne egy lakatlan szigetre, akkor is minden héten találnának róla vmit
2014. június 08. 00:20
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Pfff, még midig utálom.
2014. június 08. 00:22
Anyádszeretúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 14 Azonosító: 227229 offline |
Bírom JB-t de nem értem miért csinál ilyeneket..-.-
2014. június 08. 00:44
Rosszul áll a szénája, de a tudatlanságával csak saját magának okozza a bajt. Vajon ezek megtekintése után hány fekete lenne képes Biebert jól ""felpofozni""? Bele se merek gondolni. A kora nem mentség az alól amiket mond. Elvégre 15 évesen már egy picit be kéne nőni az ember feje lágyának, és tudni mi is a helyzet. Még ha csak egy kicsi sejtés is lenne róla. Persze poénnak indult, de a poén is lehet sértő, gúnyos és megalázó bármely etnikumnak (ez esetben).. Legalább videóra ne vette volna fel. Azt bírom az ilyen "tengerfenekéről" is előkerített videókról, hogy mindig valami botrányt képeznek.. Mintha direkt a népszerűségért, figyelemfelkeltéséért tennék ezt, hogy majd valamikor egyszer fény derüljön arra, hogy és milyen b*lf*szságot tettek.
2014. június 08. 02:13
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Egyetlen baj van ezzel a gyerekkel. Mivel ekkora a felhajtás körülötte, nagyon jól tudja, hogy "akármit" megtehet, mert úgyis szeretni fogják. És ez nem csak erre a videóra igaz, hanem a mostani énjére is, talán még jobban. Amúgy más bajom nem lenne vele.
2014. június 08. 03:20
Egy rakat négerrel mászkál, akkor ez most hogy van, csak azért rasszista mert kimondta az N betűs szót!?
Na és aztán, ennél kilóméterekkel nagyobb bűne is van.
Na és aztán, ennél kilóméterekkel nagyobb bűne is van.
2014. június 08. 04:34
krisztucsávisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 354 Csatolások: 12 Azonosító: 192108 offline |
Szerintem mostmár addig nem állnak meg a különböző múlt béliek felpiszkálásával, amíg bieber be nem fejezi a karrierjét, és sztem ez nemsokára lesz.
2014. június 08. 07:01
Na jó. Azt hiszem, eddig nem foglalkoztatott a sok hülyesége, DE A RASSZIZMUST NEM TŰRÖM. Mindennél jobban lenézem, és elítélem a rasszistákat, és az nam mentség, hogy Bieber még csak gyerek volt. Én 12 éves vagyok, és ezek szerint nagyobb az értelmi szintem mint egy nálam három évvel idősebbnek? Azért az szerintem alap, hogy már gyerekként meg kell tanulni az ilyen dolgoknak a súlyát. De persze, a dárgalátos belieberjei majd kivágják ebből a szituból is... "Végülis csak gyerek volt" (WTF???!!!)
2014. június 08. 07:37
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline |
Mindannyian ugyanúgy emberek vagyunk. Egyik sötétebb a másik világosabb és? Képtelen néhány ember ezt felfogni... Újra kezdődnek a balhék Bieber körül.
2014. június 08. 07:56
ez már régen volt miért kell ezt előszedni újra? és különben is már rég bocsánatot kért na meg szinte csak néger barátai vannak köztük Jaden Smith aki az én második kedvncem és tudodm bizonyítani hogy sok képen vannak együtt mert ha a beírjuk a google-be hogy: "Justin Bieber and Jaden Smith" akkor kiad egy csomó olyan képet emin együtt vannak úgy hogy Justin csak 15 éves szóval nem megbántani akarta a négereket ha pedig meg akarta volna bántani akkor miért áll szinte csak négerekből a baráti köre szánalom
2014. június 08. 07:57
Most várom az aranyos kommenteket, hogy Justinka nem úgy gonodlta,és ez nem gáz,de a RASSZIZMUS nagyon is gáz. Ráadásul az ,hogy nem rég bocsánatot kért egy régi tettérért amikor is"nem érezte a szavak súlyát" hát bebeizonyította,hogy azóta sem változott,és csak egy érzéketlen valaki,aki nem törődik semmivel,de várom a pillanatot amikor fekete barátnője lesz
2014. június 08. 08:20
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Ezek igen kemény vádak, illetve bizonyítékok erre a dologra ezt nem tudja olyanokkal eltussolni hogy nem érezte a szavak súlyát és így tovább. Szeretem Justin-t, de ez tényleg túl megy minden határon.
2014. június 08. 08:23
Idézet (kilari111 @ 2014.06.08. 07:56)
ez már régen volt miért kell ezt előszedni újra? és különben is már rég bocsánatot kért na meg szinte csak néger barátai vannak köztük Jaden Smith aki az én második kedvncem és tudodm bizonyítani hogy sok képen vannak együtt mert ha a beírjuk a google-be hogy: "Justin Bieber and Jaden Smith" akkor kiad egy csomó olyan képet emin együtt vannak úgy hogy Justin csak 15 éves szóval nem megbántani akarta a négereket ha pedig meg akarta volna bántani akkor miért áll szinte csak négerekből a baráti köre szánalom
Lehet ,hogy van afro amerikai barátja ,de ezzel meg viccelni se lehet.A rasszizmus torzította el Amerikát
2014. június 08. 08:26
Mit érezhetnek ilyenkor a sótétbőrű tinilányok milliói akik ezt a taplót bálványozzák. összetört szívek mindenhol.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.