Starity

Bieber újra négerekkel viccelődik - videó

2014. június 07. 23:11   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai szupersztár egy néhány évvel ezelőtti videóban a feketéket vette a szájára. Gyerekcsíny vagy rasszista hajlam?

hirdetés
Bieber újra négerekkel viccelődik - videó

Majdnem egy hete szivárgott ki egy jó pár éves videó, amiben Justin Bieber rasszista jellegű viccel szórakoztatta barátait. A felvétel hatalmas botrányt kavart, a kanadai tinisztár pedig nem győzött bocsánatot kérni miatta, mondván akkor még fiatal volt és nem érezte a szavak súlyát. De ki gondolta volna: a 15 éves Justin nem csak egy videóban csillogtatta meg remek humorérzékét.

Június 4-én, alig néhány nappal a néger és a láncfűrész viszonyáról szóló videó megjelenése után ismét kiszivárgott egy felvétel, ami arról tanúskodik, hogy a 15 éves Justin nem csak viccelődött a feketéken, hanem dalra is fakadt. Az énekes a One Less Lonely Girl című dalának egy átköltött verziójával szórakoztatta barátait.

Az átdolgozott dalszövegben a lány ki lett cserélve négerre, illetve néhány igét is átformáltak a dal írói: „There's gonna be one less lonely nigger(...) if I kill you, I'll be the part of KKK, there will be one less lonely nigger

Ugyan a niggeres részek ki vannak sípolva, tisztán leolvasható Bieber szájáról, hogy mit mond. A szupersztár még nem reagált külön erre az éneklős incidensre, de ha válaszolna is, valószínűleg újraidézné önmagát. Arról legalább tanúbizonyságot kaptunk, hogy Justin gyerekként korántsem volt olyan ártatlan, mint amilyennek próbálták beállítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek