Terápiával gyógyítanák a homoszexualitást
2014. június 09. 19:51
GAGAFANvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 219150 offline |
amúgy x Maite_Sandra x kb én is így reagáltam
1 felhasználónak tetszik:
x Maite_Sandra x
2014. június 09. 19:51
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline |
Akik utálják a melegeket azokat változtatnám meg nem pedig a normálisokat. Ezt nem lehet megváltoztatni mert ez szívből jön és egy természetes dolog. Undoritó férgek azok akik utálják a homoszexuálisokat.
2014. június 09. 19:54
Nos,ezekután kik fognak ezzel kitűnni az életből?!SENKI!Emberek ilyen emberek is kellenek a Földre.
2014. június 09. 19:57
x Maite_Sandra x egyetértek.
Most mi bajuk azzal, hogy valaki "más"? Nem vagyunk ugyanolyanok! És nem is kell ugyan olyannak lennünk.
Most mi bajuk azzal, hogy valaki "más"? Nem vagyunk ugyanolyanok! És nem is kell ugyan olyannak lennünk.
x Maite_Sandra x
2014. június 09. 19:58
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline |
Erre már nem tudok mit mondani. fanicsa, egyetértek.
2014. június 09. 19:58
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline |
mogyeszka annyira igazad van:) Én is pont így gondolom!!!
2014. június 09. 20:02
Jézusisten.Mintha valami betegségről beszélnénk.Miért szólnak bele kinek mi tetszik? Terápiával? Szerintem ez nagyon nagy baromság
2014. június 09. 20:12
Muffin00DEADINSIDE |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1246 Csatolások: 5 Azonosító: 184856 offline |
ez szerintem nagyon gáz..ez nem egy betegség! semmi rossz nincs abba, hogy ha valaki homoszexuális, ők is ugyan olyan emberek, mint bárki más, nem kell elítélni őket!
2014. június 09. 20:20
AnitaRiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 250 Csatolások: 25 Azonosító: 202274 offline |
x Maite_Sandra x nagyon igazad van.
x Maite_Sandra x
2014. június 09. 20:21
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Ez az identitás pontosan azért forrotta ki magát, már- már betegséggé, mert rengeteg ember annak kezeli és akik homoszexuálisok, szégyenkezniük kell és titkolózniuk. Azt hiszem, hogy ennél a dolognál sokkal rosszabbak is léteznek a világon, például a politikában, megannyi igazságtalanság, amik igencsak szégyenletes dolgok! Na ezért is utálom a politikát. A másik meg, hogy bárki bármit mond a heteroszexuálisok SOHA nem fogják megérteni a leszbikusok, melegek, transz- és biszexuálisok nézeteit, problémáit, DE már azzal segítenek, ha elfogadják őket. Szerintem.
Sok ember annyira utálkozó. Legalább az itteni kommentekben nem nagyon láttam ilyen embereket. Talán a mai fiatalok már elfogadóbbak lesznek. Vagy csak mindenki beveszi a leszarom tablettát és nem is figyelnek a másikra? Talán inkább erre tippelnék... Mostanában nem is érdekli az embereket a másik problémája. Meg amúgy semmije. Ez itt még a nagy probléma.
...
Ha meg igen, akkor legtöbbször rossz értelemben.
Sok ember annyira utálkozó. Legalább az itteni kommentekben nem nagyon láttam ilyen embereket. Talán a mai fiatalok már elfogadóbbak lesznek. Vagy csak mindenki beveszi a leszarom tablettát és nem is figyelnek a másikra? Talán inkább erre tippelnék... Mostanában nem is érdekli az embereket a másik problémája. Meg amúgy semmije. Ez itt még a nagy probléma.
...
Ha meg igen, akkor legtöbbször rossz értelemben.
2014. június 09. 20:26
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Igazából nem tudom hogyan gyógyítható egész, így nem hangzik túl értelmesnek.
A másik dolog meg: senkinek sincs a génjeibe kódolva ez pontosan, hanem elsősorban a közösség hatására válik azzá (lásd 80-as évek). (na meg mostanában a tömegmédia agymosásának köszönhetően) Lehet egyesekben jobban benne van ez, és fogékonyabbak a dologra, másokban kevésbé. Úgy feltételezem, onnan jöhetett az "így születnek" dolog, hogy könnyebben elfogadják őket, hasonlóan különböző betegségekkel, fogyatékosságokkal küzdő emberekhez.
A másik dolog meg: senkinek sincs a génjeibe kódolva ez pontosan, hanem elsősorban a közösség hatására válik azzá (lásd 80-as évek). (na meg mostanában a tömegmédia agymosásának köszönhetően) Lehet egyesekben jobban benne van ez, és fogékonyabbak a dologra, másokban kevésbé. Úgy feltételezem, onnan jöhetett az "így születnek" dolog, hogy könnyebben elfogadják őket, hasonlóan különböző betegségekkel, fogyatékosságokkal küzdő emberekhez.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
xDemonswithRyux
2014. június 09. 20:29
Liliánaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 225475 offline |
Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.09. 19:32)
Itt szakadt el az ékszíj, de nagyon. A homoszexuálisok igenis homoszexuálisnak születnek, nem úgy kelnek fel reggel, hogy "én most akkor ezentúl a fiúk helyett a nőket fogom szeretni, mert az k*rva fain", mert a homoszexualitást (legalábbis tudommal) egy gén mutációja okozza. Ez nem egy betegség, amiből ki lehetne gyógyítani őket. Ráadásul azért "szenvednek" emiatt, mert a világ tele begyöpösödött emberekkel, akik már egyből kígyót-békát kiabálnak rájuk.
Mondjuk én azt megkérdőjelezném, hogy a fent nevezett illető valójában meleg volt, ha tényleg "kigyógyult".
Mondjuk én azt megkérdőjelezném, hogy a fent nevezett illető valójában meleg volt, ha tényleg "kigyógyult".
!!!
Szandi0820
2014. június 09. 20:30
Vivien1205új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 227341 offline |
Én nem tudom hogy mit képzel magáról ez a bizonyos Cathy Adams meg az egész banda aki ezt kitalálta. Egyáltalán mi az hogy "homoszexualitásban szenvedők"? Talán azért szenvednek, ha szenvednek mert ilyen intoleráns bunkó emberek (hozzáteszem talán őket kéne kigyógyítani az állandó rögeszméjükből hogy a melegek márpedig nem normálisak) veszik őket körül... néha annyira elképedek az emberek hülyeségein hogy nem igaz.
Ja és az meg a másik, direkt nem nevezem nevén őket, hogy bizonyos sztárok/celebek olyanokat leprodukálnak naponta, a képedbe nyomják minden létező pucér testrészüket meg csinálják a botrányokat de azzal nincs semmi baj mert hát nevelni kell a mai tiniket a "jóra". Ha már ennyire ráérnek az emberek átnevelésére akkor talán azon is el lehetne gondolkozni hogy melyik ártalmasabb, ha valaki a saját neméhez vonzódik de a dolgot a hálószobájában tartja vagy ha nyilvánosan parádézik de ő hetero...
Ja és az meg a másik, direkt nem nevezem nevén őket, hogy bizonyos sztárok/celebek olyanokat leprodukálnak naponta, a képedbe nyomják minden létező pucér testrészüket meg csinálják a botrányokat de azzal nincs semmi baj mert hát nevelni kell a mai tiniket a "jóra". Ha már ennyire ráérnek az emberek átnevelésére akkor talán azon is el lehetne gondolkozni hogy melyik ártalmasabb, ha valaki a saját neméhez vonzódik de a dolgot a hálószobájában tartja vagy ha nyilvánosan parádézik de ő hetero...
2014. június 09. 20:33
Hivatalosan már 1974 óta sem a pszichés betegségek között nem találhatjuk és Betegségek Nemzetközi Osztályozásában sem. De tényleg az ilyen "kutatásokra" kell fordítani a pénzt. Egyébként nekem nagyon sok meleg, de leszbikus ismerősöm is van, sosem úgy gondolok rájuk, hogy "a meleg barátom". Sajnálom, hogy a világ arról szól, hogy mit ne csináljunk ahelyett, hogy arról szólna hogyan csináljuk, szeretetben és őszinteségben a dolgainkat. De cuki hogy feleslegesen több ezer "szak"könyvet teleírnak
2014. június 09. 20:41
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Igenis ez egy betegség! Azért vált azzá, mert sok ilyen hülye tudományos kutatások miatt titkolniuk kell! >:(
2014. június 09. 20:43
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Ezt a cikket képtelen vagyok elolvasni. Már a címétől hányingert kapok...
Mi az, hogy terápiával gyógyítani? Normálisak? Az ember vagy iylen vagy olyan. Ha nem képesek elfogadni, hogy valaki a saját nemét kedveli, akkor annak nem a Föld nevű bolygón van a helye, hanem valahol a Marson vagy távolabb. Senkinek nem ártanak, nem nyíltan teszik, amit tesznek, és még csak egymás kezét sem fogják meg az utcán, nehogy megszólják.
Elmondanám, sokkal értelmesebbek, mint a legtöbb férfi, és jobban megértenek mindent. Másrészt ők is csak emberek. Mindegy milyen a bőre színe, vagy merre húz a szíve, EMBER!
Már nem is csodálom, hogy ott tart a világ, ahol....
Mi az, hogy terápiával gyógyítani? Normálisak? Az ember vagy iylen vagy olyan. Ha nem képesek elfogadni, hogy valaki a saját nemét kedveli, akkor annak nem a Föld nevű bolygón van a helye, hanem valahol a Marson vagy távolabb. Senkinek nem ártanak, nem nyíltan teszik, amit tesznek, és még csak egymás kezét sem fogják meg az utcán, nehogy megszólják.
Elmondanám, sokkal értelmesebbek, mint a legtöbb férfi, és jobban megértenek mindent. Másrészt ők is csak emberek. Mindegy milyen a bőre színe, vagy merre húz a szíve, EMBER!
Már nem is csodálom, hogy ott tart a világ, ahol....
2014. június 09. 20:47
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline |
Igenis vannak a mai világban olyan melegek, akik a nyomás hatására válnak azzá. Ismerek olyat, aki azért lett meleg, mert nem talált párt magának az ellenkező nembeliek közt, kétségbeesett és átpártolt a lányokhoz, majd később, egy fiú hatására visszatért a férfiakhoz. Tényleg léteznek emberek, akik ilyen vagy olyan okokból bebeszélik maguknak, ők azok, közben meg közük nincs hozzá. Na, őket igenis kell gyógyítani!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.