Starity

Terápiával gyógyítanák a homoszexualitást

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 09. 19:51 #41
GAGAFAN
GAGAFAN
visszatérő vendég

StátuszFree my mind, ARTPOP You make my heart stop
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 241
Csatolások: 0
Azonosító: 219150
amúgy x Maite_Sandra x kb én is így reagáltam
1 felhasználónak tetszik: x Maite_Sandra x
2014. június 09. 19:51 #42
Blaze13
Blaze13
visszatérő vendég

StátuszNem bírom a tudatlan embereket.!!!! Peace and Gaga!:)
Hozzászólás: 282
Azonosító: 158846
Akik utálják a melegeket azokat változtatnám meg nem pedig a normálisokat. Ezt nem lehet megváltoztatni mert ez szívből jön és egy természetes dolog. Undoritó férgek azok akik utálják a homoszexuálisokat.
2014. június 09. 19:52 #43
BigStar
BigStar
visszatérő vendég

StátuszSzavazz+Jelölj!Puxy
Hozzászólás: 267
Azonosító: 154250
Hát ezt sok mindenkinek javasolnám, mert szerintem nem jó hogy ilyen irányba halad a világ!
2014. június 09. 19:54 #44
- törölt felhasználó -    
Nos,ezekután kik fognak ezzel kitűnni az életből?!SENKI!Emberek ilyen emberek is kellenek a Földre.
2014. június 09. 19:57 #45
- törölt felhasználó -    
x Maite_Sandra x egyetértek.
Most mi bajuk azzal, hogy valaki "más"? Nem vagyunk ugyanolyanok! És nem is kell ugyan olyannak lennünk.
2014. június 09. 19:58 #46
Sophia E. Bay
Sophia E. Bay
visszatérő vendég

Státuszlet's just die, I say
Hozzászólás: 401
Azonosító: 196242
Erre már nem tudok mit mondani. fanicsa, egyetértek.
2014. június 09. 19:58 #47
DragonQueen
DragonQueen
visszatérő vendég

StátuszChicken stuffed with mozzarella, wrapped in parma ham with some mash potato~Lou❤
Hozzászólás: 413
Csatolások: 22
Azonosító: 222685
mogyeszka annyira igazad van:) Én is pont így gondolom!!!
2014. június 09. 20:02 #48
- törölt felhasználó -    
Jézusisten.Mintha valami betegségről beszélnénk.Miért szólnak bele kinek mi tetszik? Terápiával? Szerintem ez nagyon nagy baromság biggrin.gif
2014. június 09. 20:12 #49
Muffin00
Muffin00
DEADINSIDE

StátuszTHINK BEFORE YOU SPEAK.!
Hozzászólás: 1246
Csatolások: 5
Azonosító: 184856
ez szerintem nagyon gáz..ez nem egy betegség! semmi rossz nincs abba, hogy ha valaki homoszexuális, ők is ugyan olyan emberek, mint bárki más, nem kell elítélni őket!
2014. június 09. 20:20 #50
AnitaRisz
AnitaRisz
visszatérő vendég

Státusz"A fájdalom tesz minket emberré..."(Scott McCall - Teen Wolf)
Hozzászólás: 250
Csatolások: 25
Azonosító: 202274
x Maite_Sandra x nagyon igazad van.
2014. június 09. 20:21 #51
MachineMagic
MachineMagic
painkiller.
Hozzászólás: 1126
Csatolások: 6
Azonosító: 133664
Ez az identitás pontosan azért forrotta ki magát, már- már betegséggé, mert rengeteg ember annak kezeli és akik homoszexuálisok, szégyenkezniük kell és titkolózniuk. Azt hiszem, hogy ennél a dolognál sokkal rosszabbak is léteznek a világon, például a politikában, megannyi igazságtalanság, amik igencsak szégyenletes dolgok! Na ezért is utálom a politikát. A másik meg, hogy bárki bármit mond a heteroszexuálisok SOHA nem fogják megérteni a leszbikusok, melegek, transz- és biszexuálisok nézeteit, problémáit, DE már azzal segítenek, ha elfogadják őket. Szerintem.

Sok ember annyira utálkozó. Legalább az itteni kommentekben nem nagyon láttam ilyen embereket. Talán a mai fiatalok már elfogadóbbak lesznek. Vagy csak mindenki beveszi a leszarom tablettát és nem is figyelnek a másikra? Talán inkább erre tippelnék... Mostanában nem is érdekli az embereket a másik problémája. Meg amúgy semmije. Ez itt még a nagy probléma.

...

Ha meg igen, akkor legtöbbször rossz értelemben.
2014. június 09. 20:26 #52
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Igazából nem tudom hogyan gyógyítható egész, így nem hangzik túl értelmesnek.
A másik dolog meg: senkinek sincs a génjeibe kódolva ez pontosan, hanem elsősorban a közösség hatására válik azzá (lásd 80-as évek). (na meg mostanában a tömegmédia agymosásának köszönhetően) Lehet egyesekben jobban benne van ez, és fogékonyabbak a dologra, másokban kevésbé. Úgy feltételezem, onnan jöhetett az "így születnek" dolog, hogy könnyebben elfogadják őket, hasonlóan különböző betegségekkel, fogyatékosságokkal küzdő emberekhez.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, xDemonswithRyux
2014. június 09. 20:29 #53
Liliánaa
Liliánaa
új tag

StátuszProfilom szerkesztés alatt áll! :)
Hozzászólás: 77
Azonosító: 225475
Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.09. 19:32)
Itt szakadt el az ékszíj, de nagyon. A homoszexuálisok igenis homoszexuálisnak születnek, nem úgy kelnek fel reggel, hogy "én most akkor ezentúl a fiúk helyett a nőket fogom szeretni, mert az k*rva fain", mert a homoszexualitást (legalábbis tudommal) egy gén mutációja okozza. Ez nem egy betegség, amiből ki lehetne gyógyítani őket. Ráadásul azért "szenvednek" emiatt, mert a világ tele begyöpösödött emberekkel, akik már egyből kígyót-békát kiabálnak rájuk.
Mondjuk én azt megkérdőjelezném, hogy a fent nevezett illető valójában meleg volt, ha tényleg "kigyógyult".

!!! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. június 09. 20:30 #54
Vivien1205
Vivien1205
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 227341
Én nem tudom hogy mit képzel magáról ez a bizonyos Cathy Adams meg az egész banda aki ezt kitalálta. Egyáltalán mi az hogy "homoszexualitásban szenvedők"? Talán azért szenvednek, ha szenvednek mert ilyen intoleráns bunkó emberek (hozzáteszem talán őket kéne kigyógyítani az állandó rögeszméjükből hogy a melegek márpedig nem normálisak) veszik őket körül... néha annyira elképedek az emberek hülyeségein hogy nem igaz.
Ja és az meg a másik, direkt nem nevezem nevén őket, hogy bizonyos sztárok/celebek olyanokat leprodukálnak naponta, a képedbe nyomják minden létező pucér testrészüket meg csinálják a botrányokat de azzal nincs semmi baj mert hát nevelni kell a mai tiniket a "jóra". Ha már ennyire ráérnek az emberek átnevelésére akkor talán azon is el lehetne gondolkozni hogy melyik ártalmasabb, ha valaki a saját neméhez vonzódik de a dolgot a hálószobájában tartja vagy ha nyilvánosan parádézik de ő hetero...
2014. június 09. 20:31 #55
Diomendes
Diomendes

StátuszI'll be needing stitches..
Hozzászólás: 538
Azonosító: 220652
Na, e kellett nekünk. Mire végre kezd csendesülni a homo téma a világban, kavarják fel újra. biggrin.gif Egyesek olyan elfogultak, csak sajnálni tudom őket. biggrin.gif
2014. június 09. 20:33 #56
- törölt felhasználó -    
Hivatalosan már 1974 óta sem a pszichés betegségek között nem találhatjuk és Betegségek Nemzetközi Osztályozásában sem. De tényleg az ilyen "kutatásokra" kell fordítani a pénzt. Egyébként nekem nagyon sok meleg, de leszbikus ismerősöm is van, sosem úgy gondolok rájuk, hogy "a meleg barátom". Sajnálom, hogy a világ arról szól, hogy mit ne csináljunk ahelyett, hogy arról szólna hogyan csináljuk, szeretetben és őszinteségben a dolgainkat. De cuki hogy feleslegesen több ezer "szak"könyvet teleírnak biggrin.gif
2014. június 09. 20:41 #57
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Igenis ez egy betegség! Azért vált azzá, mert sok ilyen hülye tudományos kutatások miatt titkolniuk kell! >:(
2014. június 09. 20:43 #58
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Ezt a cikket képtelen vagyok elolvasni. Már a címétől hányingert kapok...
Mi az, hogy terápiával gyógyítani? Normálisak? Az ember vagy iylen vagy olyan. Ha nem képesek elfogadni, hogy valaki a saját nemét kedveli, akkor annak nem a Föld nevű bolygón van a helye, hanem valahol a Marson vagy távolabb. Senkinek nem ártanak, nem nyíltan teszik, amit tesznek, és még csak egymás kezét sem fogják meg az utcán, nehogy megszólják.
Elmondanám, sokkal értelmesebbek, mint a legtöbb férfi, és jobban megértenek mindent. Másrészt ők is csak emberek. Mindegy milyen a bőre színe, vagy merre húz a szíve, EMBER!

Már nem is csodálom, hogy ott tart a világ, ahol....
2014. június 09. 20:47 #59
Diary
Diary
visszatérő vendég

StátuszSummertime
Hozzászólás: 277
Azonosító: 222791
Igenis vannak a mai világban olyan melegek, akik a nyomás hatására válnak azzá. Ismerek olyat, aki azért lett meleg, mert nem talált párt magának az ellenkező nembeliek közt, kétségbeesett és átpártolt a lányokhoz, majd később, egy fiú hatására visszatért a férfiakhoz. Tényleg léteznek emberek, akik ilyen vagy olyan okokból bebeszélik maguknak, ők azok, közben meg közük nincs hozzá. Na, őket igenis kell gyógyítani!
2014. június 09. 20:47 #60
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
sok a homofób gyökér, erre csak ennyit tudok mondani
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!