Tinédzserrománc győzte le Tom Cruise új akciófilmjét az észak-amerikai mozikban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tarolt a mozikban a Csillagainkban a hiba
2014. június 09. 21:30
2014. június 09. 21:35
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline |
Istenem imádom a könyvet és minél előbb látni akarom a filmet... áá IMÁDOM
2014. június 09. 21:40
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Komoly? A Demona csak a második lett? .! Többen mentek erre a "romantikus, nyalas" történetre?!. ! Dejó.! Pocsék egy film lett szerintem. ( csillagainkban a hiba)
2014. június 09. 21:44
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
csak shailene miatt néztem meg, az a csaj egy tündér, alapjába véve nem rossz film, bár nem kedvencem különösebben a romantikus filmek többsége, átlagos volt, olyan egyszer nézhető. az viszont kifejezetten nagyon idegesít, hogy akárhova megyek fel (tumblr, weheartit, itteni tagok profilja) mindenhol azt kell látnom, hogy okay?okay. gáz ez a szöveg szerintem, legalább valami kreatívabb jelmondatot is kitalálhattak volna, de amúgy maga ez a betegséges téma nem rossz lenne, ha nem lenne ennyire lebutítva az ilyesmik által. a demonát még nem láttam, de többen ajánlották, majd időt szakítok rá.
2014. június 09. 21:45
Azért nem csodálom, hogy a Csillagainkban a hiba ekkorát tarolt. A könyv elolvasása hatalmas hatással volt rám, talán ennyire könyv nem is volt. Napokig még a történeten gondolkodtam és leginkább azon, hogy hol találjak még egy ilyen csodálatos regényt Valahogy azóta is keresem. Pedig amikor megvettem nem is gondoltam volna, hogy a kedvencem lesz. Hallottam, hogy jó és láttam, hogy rengetegen szeretik, de álmomban sem gondoltam volna, hogy képes kinőni a tiniregényt. Márpedig szerintem valamennyire kinőtte. Szerintem a film sikeréhez köthető, hogy egy elég nagy rajongótábora van egy ideje és, (mint én is készülök) a nagy része beült a moziba megnézni a filmet Woodley meg egy tündér, miatta szerintem megéri minden film...még a Beavatott is...
2014. június 09. 21:46
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Egy újabb film, ami indokolatlanul nagy hype-ot kap. Olvastam a könyvet, nem volt rossz, de nem értem ezt a hisztit miatta. Annyira nem korszakalkotó, ráadásul eléggé sablonos...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. június 09. 21:47
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
A holnap határáért kivételesen kár, mert jó, de van egy olyan érzésem, hogy az emberek ugyanannyi bizalommal indulnak neki egy Tom Cruise akciófilmnek manapság, mint jómagam. Ezért nem kell minden ilyen típusú filmbe mondjuk őt beleerőltetni... Ha meghallom azt, hogy akció és űrlények, rögtön az ő arca ugrik be. Ez a film lehet, hogy konkrétan jobban járt volna valami no-name suhanccal.
2014. június 09. 21:48
Georgina16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 197155 offline |
Én pénteken láttam barátnőmmel A csillagainkban a hiba című filmet és hát én imádtam. Nem olvastam a könyvet előtte,úgyhogy nem tudtam, hogy mi lesz a vége...és hát igaz, hogy szomorú film... de én hosszú idő óta először néztem úgy filmet, hogy nem tudtam, hogy mi lesz a vége! Gyönyörű film, mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet <3
2014. június 09. 21:51
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Olvastam a könyvet és már akkor tudtam hogy a film nagyon népszerű lesz pedig nekem annyira nem tetszett.
2014. június 09. 21:57
Gondoltam, hogy hatalmas siker lesz. Nem lehet rossz film, majd megnézem, és a könyvet is igyekszem elolvasni.
2014. június 09. 22:05
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Nem láttam még és nem is olvastam, de ha tényleg ilyen jó, akkor megnézem (és talán el is olvasom)
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.