Tegnap debütált napjaink egyik legsikeresebb rapsztárjának a legújabb videója.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt van Nicki Minaj új klipje
2014. június 11. 21:17
2014. június 11. 21:20
Fekete hajjal de furi klipp jó de a szám kevésbé tetszik
2014. június 11. 21:24
Tetszik Nicki új stílusa, a szám is és még a klipp is visszafogott
2014. június 11. 21:28
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
Nicki "fejlődik" a szememben:D
2014. június 11. 21:29
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
*.* Nagyon bejön a szám.
2014. június 11. 21:30
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
1:34 Miley utánzat!!
2014. június 11. 21:33
Idézet (zswaggers @ 2014.06.11. 21:21)
Nah,,Nicki!Még elég visszafogott voltál!
Mikor megláttam a cikk címét már eldöntöttem mit is szeretnék írni : Nem szeretem Minaj kisasszony dalait valószínűleg abból kifolyólag, hogy teljesen más a zenei ízlésem. Viszont a provokatív stílusát /smink, haj, ruhák/ nagyon szeretem.
majd megnéztem a klipet Ki vagy te és mit tettél az igazi Nickivel?! ledöbbentem
2014. június 11. 21:36
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline |
Szerintem fantasztikus! A szám különösen jó lett. Nagyon tetszik ez a visszafogottabb stílus, de én a régit is imádtam, főleg azt, hogy bevállalta azokat a merész ruhákat. De szinte csinálhat bármit, ő mindenhogy tökéletes.
2014. június 11. 21:42
Szerintem a zene az egy semmi, tehát arról nem is írnék, mert kb. ennyit tudok róla.
A videoklip, én imádom őket, sokszor többre becsülöm a kisfilmet, mint magát a zenét, tudom, hogy nem az a lényeg, régen pedig abszolút szinte semmi hangsúlyt nem fektettek bele...
Az a gáz, hogy a videó is gagyi és borzalmas nézni, a feka srác sem dob a látványon, Nicki hiába húzza fel a Gaga-féle hajruhát, meg próbálkozik ezzel a természetes vagyok dologgal, szerintem mellényúlás. Valahogy senkinek nem jött össze a stílusváltás mostanság, kivéve Rihanna, de ő meg már eladta magát szóval mind1, Gaga is elcseszte, Katy pepsiék meg betojtak még ettől is, mondjuk nála aztán az végzetes lenne, ismerve a hangi adottságait,de összelopni úgy is összetudtak volna mindent az elektrotombolós albumként reklámozott altatóalbumon almamaggal.
szóval szerintem Nicki munkái eddig sem voltak nagy eresztések, de részegen lehetett őket énekelni nyáron, ezt a szutykot meg végignézni/hallgatni is időpazarlás xd meg ez a hosszú komment is... na mind1
A videoklip, én imádom őket, sokszor többre becsülöm a kisfilmet, mint magát a zenét, tudom, hogy nem az a lényeg, régen pedig abszolút szinte semmi hangsúlyt nem fektettek bele...
Az a gáz, hogy a videó is gagyi és borzalmas nézni, a feka srác sem dob a látványon, Nicki hiába húzza fel a Gaga-féle hajruhát, meg próbálkozik ezzel a természetes vagyok dologgal, szerintem mellényúlás. Valahogy senkinek nem jött össze a stílusváltás mostanság, kivéve Rihanna, de ő meg már eladta magát szóval mind1, Gaga is elcseszte, Katy pepsiék meg betojtak még ettől is, mondjuk nála aztán az végzetes lenne, ismerve a hangi adottságait,de összelopni úgy is összetudtak volna mindent az elektrotombolós albumként reklámozott altatóalbumon almamaggal.
szóval szerintem Nicki munkái eddig sem voltak nagy eresztések, de részegen lehetett őket énekelni nyáron, ezt a szutykot meg végignézni/hallgatni is időpazarlás xd meg ez a hosszú komment is... na mind1
2014. június 11. 22:00
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Hú, tök hip-hopos Még jó hogy Iggy-t, meg Azealiát szidják vele szemben, mert mit képzelnek, hogy megjelennek, amikor Nicki a hip-hop királynője
Ja, amúgy popdalnak is sz ar.
Megunta Kim levetett stílusát?
Ja, amúgy popdalnak is sz ar.
Megunta Kim levetett stílusát?
2014. június 11. 22:14
Hát ez azért már nagy előre lépést jelent am a stílusát illeti.
2014. június 11. 23:00
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Juj úgy örültem, hogy Game bébi is benne van a klipben. Amúgy nem tetszik a klip, a dal sokadjára megmaradt, és jó lesz a Pink Print...Tetszik az új imidzs, hogy kevesebb a színes cucc, meg Nicki természetesebb megjelenése is bejön.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.