Kylie Jenner, Ashley Tisdale és Hayden Panettiere frizurát újított, John Legendék családja újabb jövevénnyel bővült, Siát pedig eljegyezték. Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hat sztori, amiről lemaradhattál
2014. június 12. 22:29
Gratulálok Siának ! Meg vagyok lepve, hogy róla is került ki valami hír.
2014. június 13. 06:43
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Miért nem készítenek egy hajas cikket is, hisz majdnem csak az van benne.
2014. június 13. 06:46
nagyon tenyérbemászó képe van ariana grandenek
nem tehet róla, hogy már ránézésre is ellenszenvet vált ki, de nem kéne még fokoznia az ilyen és ehhez hasonló csücsörítős képekkel.
egy boxzsákra nyugodtan kiragaszthatnák őket
nem tehet róla, hogy már ránézésre is ellenszenvet vált ki, de nem kéne még fokoznia az ilyen és ehhez hasonló csücsörítős képekkel.
egy boxzsákra nyugodtan kiragaszthatnák őket
2014. június 13. 07:28
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline |
Remelem Ari klippet csinalt
2014. június 13. 08:05
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline |
Ariana most irta Twitteren, hogy egy klippen dolgozott az új albumához
2014. június 13. 08:07
elavan2000Bexi |
2014. június 13. 08:09
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 online |
Nekem valahogy Ariana egyre unszimpatikusabb lesz..nemcsak azért,mert 21 éves létére maximum 16nak néz ki,hanem maga a megjelenése miatt is ellenszenves.Nagyon sokszor úgy fest,mint valami nagyra nőtt mignon teleszórva cukordarabkákkal,nyakon öntve valami rózsaszínnel.Kicsit hülye hasonlat,de nekem mindig ez jut eszembe róla.
Kylie pedig...rákerestem pár régebbi képére és nem tudom mit csinálhatott magával,de kezd egyre furábban kinézni.Nem feltétlenül a zöld haja miatt,hanem az arca is..mintha megváltozott volna.Lehet a smink miatt,annyira nem vagyok otthon ezen a téren,de az a benyomásom,h más is van a háttérben.
Ashley haja viszont nagyon tetszik,ahogy Hayden is nagyon jól néz ki(mint mindig ).
Kylie pedig...rákerestem pár régebbi képére és nem tudom mit csinálhatott magával,de kezd egyre furábban kinézni.Nem feltétlenül a zöld haja miatt,hanem az arca is..mintha megváltozott volna.Lehet a smink miatt,annyira nem vagyok otthon ezen a téren,de az a benyomásom,h más is van a háttérben.
Ashley haja viszont nagyon tetszik,ahogy Hayden is nagyon jól néz ki(mint mindig ).
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.