Napvilágot látott az American Horror Story új évadából az első fotó, melyen Sarah Paulson karaktere látható.
A teljes cikkhez kattints ide!
American Horror Story: íme a negyedik évad első karaktere
2014. június 13. 17:52
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. június 13. 18:00
Úristen, alig várom már ! Annak pedig örülök, hogy Jessica elvállalta még ezt a szezont - a következőknél is maradhatna - és emellett Kathynek is örülök, hogy marad. A többi visszatérőre is kíváncsi leszek. Sarah pedig nagy fába vágja a fejszét. De biztosan menni fog neki. A történet pedig egyre hajthatatlanná és izgatottabbá tesz. De már "csak" 4 hónap.
2014. június 13. 18:05
elin.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 19 Azonosító: 211858 offline |
Nem bírok már várni!
A harmadik évadtól nem voltam elragadtatva különösebben, remélem az új részek kárpótolnak majd. Ebből a sztoriból szerintem igazán sok mindent ki lehet hozni és ha csak fele annyira is hátborzongató lesz, mint az Asylum volt, akkor már most imádom ezt az évadot.
A harmadik évadtól nem voltam elragadtatva különösebben, remélem az új részek kárpótolnak majd. Ebből a sztoriból szerintem igazán sok mindent ki lehet hozni és ha csak fele annyira is hátborzongató lesz, mint az Asylum volt, akkor már most imádom ezt az évadot.
2014. június 13. 18:08
minnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 227549 offline |
Végre. Nagyon várom már.^^ Az viszont nagyon érdekel,hogy hogy fogja játszani Sarah a karakterét.A 3.évad szerintem sem volt egy nagy durranás viszont az Asylum igazán tetszetős volt,szóval ha tényleg hasonló lesz akkor imádni fogom.
2014. június 13. 18:22
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
alig bírom kivárni, de még annyi vaaaaan addig. nagyon-nagyon örülök, hogy az Asylumhoz hasonló lesz, szeretem a sötét dolgokat. a gyilkos bohócról pedig... gyermekkorom óta utálom a bohócokat, mi lesz mostantól?
2014. június 13. 18:26
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline |
Úristen tegnap már láttam a képet és hát gőzöm nincs mit kezdek magammal sorozat ügyileg a nyáron mert eddig semmim nincs kitűzve. De őszig eleve nem fogom kihúzni normális sorozat nélkül. És mint előttem is írták ha komolyan egy Asylum stílust kapunk (ami a kedvenc évadom volt) akkor imádni fogom...
2014. június 13. 19:09
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline |
Már alig várom Imádom ezt a sorozatot
2014. június 13. 19:21
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
annyira imádom az összes évadot
2014. június 13. 19:50
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Pár napja kezdtem el a harmadik évadot és már az utolsó részeknél járok Már várom a 4. évadot!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.