A Home című animációs filmben csendül fel az énekesnő hangja, ám nem egy dal, hanem a főszereplő, Tip életre keltése kapcsán. Partnere pedig az Agymenők Sheldonja lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szinkronhang lett Rihanna
2014. június 14. 12:42
Én Rihanna beszédhangját most hallom először.
Aranyos filmnek néz ki.
Aranyos filmnek néz ki.
2014. június 14. 12:49
Örömmel hallom,de mire eljut hozzánk valószinűleg nem Rihanna lesz a magyar hang:(
Amugy erre a filmre már annyira nem vagyok kiváncsi mert a mostani animációs filmek eléggé a padlón vannak
Amugy erre a filmre már annyira nem vagyok kiváncsi mert a mostani animációs filmek eléggé a padlón vannak
2014. június 14. 13:03
Én imádom az animációkat. Ezen a kis bemutatón is jót nevettem. D
2014. június 14. 13:04
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Nem nagyon bírom Ririt, de a tehetségét tisztelem és értékelem, sőt, a szinkron is tetszik, imádom a kicsit rekedtes hangját, olyan vagány!
A mese aranyos, biztos meg fogom nézni de alapból nem igazán csípem a futurisztikus sci-fi féle történeteket.
A mese aranyos, biztos meg fogom nézni de alapból nem igazán csípem a futurisztikus sci-fi féle történeteket.
2014. június 14. 15:11
Hát nem tudom kicsit furcsa, de mivel két kedvenc mesém a Croodék és az Így neveld a sárkányodat alkotóitól van, adok neki egy esélyt
2014. június 14. 15:34
Nem tudom...nem annyira tetszett de talán megnézem angolul a szinkronhangja miatt
2014. június 14. 15:55
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Dejóó! Cuki a szereplő akit szinkronizál. OLyan RiRis. Azokat a filmeket ahol valami kedvenc sztárom szinkronizál mindig az eredeti nyelven nézem.
2014. június 14. 16:20
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline |
Nagyon tetszik a bemutatója, tuti megnézem
2014. június 14. 18:14
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
a főszereplő személyiségéhez/karakteréhez (a trailer alapján) illik Riri hangja:D
egyébként ezekkel a lila kis szörnyecskékkel nagyon úgy tűnik nekem, hogy a minionok sikerét szeretnék elérni.
egyébként ezekkel a lila kis szörnyecskékkel nagyon úgy tűnik nekem, hogy a minionok sikerét szeretnék elérni.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.