Lana Del Rey: „Bár halott lennék végre”
2014. június 14. 15:35
A riporter akarta,hogy ezt mondja,hogy szenzáció legyen belőle.
2014. június 14. 15:53
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Szerintem nem véletlen az, hogy a zeneiparban milyen zenei műfajt képvisel. Lanát én is csak akkor szoktam hallgatni, ha igen elvont, depizős hangulatom van, mert másképp egyszerűen élvezni sem tudom a dalait, ha nem érzem át. Mi van akkor, ha Lana is az érzelmeit a zenéjén át közvetíti felénk? Ő nem az a tipikus popr*bi, mint a mai énekesnők 99%-a. Napjaink egyik legsikeresebb és legkeresettebb zenésze, és nem igazán azzal hívja fel a figyelmet magára, hogy itt villant meg ott villant. Durva kijelentés volt ez a részéről, bár az is igaz, hogy riporter a 27-esek klubjával erre szeretett volna utalni.
2 felhasználónak tetszik:
tothbianka,
Lizania
2014. június 14. 15:55
Tényleg, a dalai alapján elég depressziósnak tűnik...
2014. június 14. 16:05
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2014.06.14. 15:15)
Én szerettem őt, mert jó zenét csinál, de az egész imidzse akkora kamu a csajnak, hogy az már fáj. Nem akar ő meghalni, nagyon is élvezi ő a sztáréletet, csak játsza az eszét mert az ilyen kijelentések hihetőbbé teszik a depresszív zenéjét...
Szerintem is így van. Végül is hogy adhatná el ezeket a depresszív dalokat, ha nem ilyen nyilatkozatokkal? Ha azt mondaná, hogy minden hiperszuper, nem lenne hiteles (bár nekem így sem az. Soha nem volt az. Mindig is az imidzse tette unszimpatikussá, attól függetlenül, hogy a dalait meg imádom).
A zenéjét szeretem, bár az új albumáról csupán 3 (!) dal tetszik, és nem azért, mert nem vagyok olyan lelkiállapotban, hogy nem bírnám elviselni őket.
2014. június 14. 16:08
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
hát Lana, akárcsak magamat látnám ebben a megszólalásban o.o eddig is tudtam, már a dalaiból leszűrve, hogy az élete nem fenékig tejfel, de azért picit meglepett hogy ezt így szépen ki is mondta o.o mindezenfelül imádom a dalait márcsak a depressziós hozzáállása miatt is *--* erre élő példa a Summertime Sadness... nah az nagyon üt, a klip meg főképp....
2014. június 14. 16:11
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
tényleg... már értem miért ilyenek a dalai
2014. június 14. 16:37
Úgy látszik túlságosan jó dolga van és már nem tudja mit kezdjen magával. Menjen el 16 órában dolgozni, és nem lesz ideje eljátszani a "jaj de rossz nekem meg akarok halni" hisztit.
Mások egy életre hálásak lennének, ha csak negyed olyan jó életük lenne, mint ennek a nőnek. Utálom az ilyen hisztérikákat ...
Mások egy életre hálásak lennének, ha csak negyed olyan jó életük lenne, mint ennek a nőnek. Utálom az ilyen hisztérikákat ...
2 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Szandi0820
2014. június 14. 16:59
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (GreenSpace @ 2014.06.14. 16:37)
Úgy látszik túlságosan jó dolga van és már nem tudja mit kezdjen magával. Menjen el 16 órában dolgozni, és nem lesz ideje eljátszani a "jaj de rossz nekem meg akarok halni" hisztit.
Minden éremnek két oldala van. Szerintem senki sem tudhatja, hogy az ő életében milyen problémák vannak, milyen akadályokkal kell megküzdenie, sőt, hogy egyáltalán milyen lelkiállapotban van. Attól, mert híres és milliárdos, közel sem biztos, hogy jól is érzi magát. Ismerős az a mondat, hogy a pénz nem boldogít?
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2014. június 14. 17:10
Idézet (Beyla @ 2014.06.14. 16:59)
Minden éremnek két oldala van. Szerintem senki sem tudhatja, hogy az ő életében milyen problémák vannak, milyen akadályokkal kell megküzdenie, sőt, hogy egyáltalán milyen lelkiállapotban van. Attól, mert híres és milliárdos, közel sem biztos, hogy jól is érzi magát. Ismerős az a mondat, hogy a pénz nem boldogít?
Nem boldogít, de mivel van pénze, megteheti, hogy kilépjen ebből az egészből és ha valós problémája van megoldást keressen rá. Mindenkinek van problémája, sokaknak komoly(abb), de pénz hiányában sok esetben nem tudják megoldani. Igazad van teljes mértékben, de nem a médiában kell sajnáltatnia magát, hanem a gondok leküzdésével foglalkozni.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni