Britney nem tud lenyomni egy másfél órás élőshow-t
2014. június 15. 16:47
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Mindig is tudtam, hogy ennek a nőnek kb semmi hangja, de azt hogy nem élőben énekel ne fogjuk már a bonyolult koreográfiára. Ha már egyszer énekes vagyok, akkor válasszak, hogy vagy énekelek (ha már végülis az a dolgom) vagy táncolok. Számomra mondjuk tök evidens, hogy ha nem megy a kettő együtt, akkor inkább csak éneklek, de azt csináljam tisztességesen.
2014. június 15. 16:49
Én úgy gondolom, hogy mivel ő elsősorban énekes és nem táncos, az élő koncertjein a hangját kellene hangsúlyozni, nem a mozgását.
2014. június 15. 16:51
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Én nem ítélem el mert ha állandóan élőben énekelne már nem is lenne hangja annyira be lenne rekedve.
Táncos,látványos,színes,stílusos,showt ad én elégedett vagyok vele hiszen nem ő az egyetlen előadó aki nem élőben adja elő magát.
Kíváncsi lennénk azokra az emberekre akik elítélik őt hogyha az ő helyében lennének ők is mindig élőben énekelnének???
Mert szerintem nem...ha elcsúszna a hangokkal akkor meg azért támadnák ha lihegne akkor azért ha nem táncolna akkor azért kifogásokat mindig találnak az unatkozó irigy emberek!!!!!!!!!
Britney jó és sokat dolgozott azért hogy idáig eljusson 2 gyerek mellet is helyt áll és nem felejtette el a rajongóit én kiállok érte.
Táncos,látványos,színes,stílusos,showt ad én elégedett vagyok vele hiszen nem ő az egyetlen előadó aki nem élőben adja elő magát.
Kíváncsi lennénk azokra az emberekre akik elítélik őt hogyha az ő helyében lennének ők is mindig élőben énekelnének???
Mert szerintem nem...ha elcsúszna a hangokkal akkor meg azért támadnák ha lihegne akkor azért ha nem táncolna akkor azért kifogásokat mindig találnak az unatkozó irigy emberek!!!!!!!!!
Britney jó és sokat dolgozott azért hogy idáig eljusson 2 gyerek mellet is helyt áll és nem felejtette el a rajongóit én kiállok érte.
2014. június 15. 16:55
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline |
engem meglepedt!
2014. június 15. 16:55
Idézet (Blaze13 @ 2014.06.15. 16:41)
Ezt eddig is lehetett tudni de milyen érdekes h pl. Gaga végigtud ugy tolni egy egész turnét hogy énekel és közben táncol is! Szóval nem kell terelni. Még a 67 éves Chernek is sikerül ez!
Hagyd már Gagust! Miért kell minden cikkbe belekeverni azt a bohócot? Ő is már csak egy paródia. Olcsó showt nyomat a cellulitiszes valagával a félházas turnéjain és már csak imitálja a táncolást a félplaybackelés közben.
2014. június 15. 16:59
Ez nem ért nagy meglepetésként. De a sok tánc helyett jobb lenne ha az énekélésre figyelne oda.
2014. június 15. 17:02
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline |
Ha nem tudja végigcsinálni ne táncoljon!Sokkal jobban értékelné a közönség is.Értem hogy kell a látvány de ott vannak a táncosok,nem?Meg egy idő után ha nem edz folyamatosan mint pl:Madonna nem fogja tudni.Selena Gomez is ilyen.Ő sem tudja,de neki is csak ezt tudom javasolni
2014. június 15. 17:02
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
ez nem okozott meglepetést
2014. június 15. 17:14
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline |
Akkor most ő énekes, vagy táncos? Melyik a fontosabb? Mindenki tudja, hogy a kettő nem megy egyszerre, csak egy bizonyos fokig! Én sem bírnám! De akkor ne táncoljon, csak egy kicsit mozogjon. Amúgy sem azért mennek oda az emberek, hogy lássák táncolni, hanem, hogy hallják énekelni!
2014. június 15. 17:36
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline |
Ez elég érdekes, mert a volt Pussycat Dollsok is nagyon sokat táncoltak, de Nicole szinte mindig élőben énekelt... Pedig azért ők is elég kemény koreográfiát adtak le....
Britney-ről meg sztem, kb. mindegyik rajongója tudja ezt... nem meglepetés, talán egy-két dalt szokott élőben énekelni.
Britney-ről meg sztem, kb. mindegyik rajongója tudja ezt... nem meglepetés, talán egy-két dalt szokott élőben énekelni.
2014. június 15. 17:40
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Persze, enyhítő körülmény LENNE, hogy mindig ráfogják a táncra, de könyörgöm, elsősorban énekes... komolyan hatalmas nagy kérésnek számít, hogy élőben énekeljen?
Ami engem illet, ha rajongó lennék, még azzal is megelégednék, hogy áll a színpadon, mint egy darab fa, csak tisztelje meg a közönséget azzal, hogy nem felvételről megy az ének. De úgy látszik a rajongó a pofátlan, ha ilyet mer kérni. Mert táncol... röhej.
Ami engem illet, ha rajongó lennék, még azzal is megelégednék, hogy áll a színpadon, mint egy darab fa, csak tisztelje meg a közönséget azzal, hogy nem felvételről megy az ének. De úgy látszik a rajongó a pofátlan, ha ilyet mer kérni. Mert táncol... röhej.
2014. június 15. 18:03
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
szerintem ez egy olyan rém gyenge kifogás ,hogy a tánc miatt nem tud ,lehet hogy közre játszik az is de hány énekes nő van aki táncol és énekel is pl Gaga,Madonna Beyoncé és akit nagyon tisztelek az Cher mert ő még 67 évesen is végig táncol és énekel egy egész turnét
2014. június 15. 18:13
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Ez szerintem nagyon béna kifogás!!Én halottam már meg gondolom még sokat láttak olyan videót róla, ahol teljesen playback nélkül énekel, éshát csak annyit mondok hogy nagyon nagyon eltért a stúdióba felvett hangjától!
2014. június 15. 18:13
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
régen biztosan jól bírta, de már van gyereke, lejjebb adta lécét, bár ez így kurvára nem korrekt
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.