Starity

Britney nem tud lenyomni egy másfél órás élőshow-t

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 16. 18:27 #81
szenya
szenya
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.08.05.
Hozzászólás: 122
Csatolások: 0
Azonosító: 182613
Offline offline
Britney Spears egy énekesnő, tehát ennek megfelelően énekelnie kéne a színpadon és nem mindenféle bonyolult koreográfiát előadni. Egy koncerten nem akrobatika bemutatót akar látni a közönség, hanem a kedvencét énekelni - minden kis intonációs hibával, vagy véletlenül becsúszó lihegéssel együtt. A betanult koreográfiáktól (legalábbis szerintem) elég művé válik egy koncert. nea.gif
Ettől függetlenül elismerem a szakmában elért sikereit, sok nekem is tetsző dala van, és azért nem mindenkit neveznek "a pop hercegnőjének".
2 felhasználónak tetszik: janet7, Szandi0820
2014. június 16. 18:42 #82
Betti The Fan
Betti The Fan
visszatérő vendég
 
StátuszSuliláz
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.14.
Hozzászólás: 280
Csatolások: 0
Azonosító: 211791
Offline offline
Nem érdekel Britney csak uncsizom, de miért kell lehordani?! Nem, hogy mi de még más sztár se lenne erre képes, de azért folytassátok csak a kritizálást, ha ettől érzitek jól magatokat! Mert mis is abban olyan nagy dolog mi? De azért ha egyszer kiállítanának titeket a színpadra és ezt mondanák:
-Énekelj 90 percet itt és közben táncold végig az összes számot megállás nélkül, de nehogy hamis legyen!
Mit szólnátok? Ráadásul senki sem örökéletű így Britney is öregszik. Már gyerekei is vannak. Természetes hogy egy középkorú anyuka nem tudja ezt megtenni. Szóval szerintem inkább hagyjátok békén!
Áh... már nem is unatkozom annira... smileeee.gif
2014. június 16. 18:43 #83
Betti The Fan
Betti The Fan
visszatérő vendég
 
StátuszSuliláz
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.14.
Hozzászólás: 280
Csatolások: 0
Azonosító: 211791
Offline offline
* annyira
bocsesz
2014. június 16. 19:06 #84
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Huh, micsoda érv, hogy nem csak ő csinálja ezt, hanem mások is, ez tényleg sokkal elfogadhatóbbá teszi...MÉG ILYET, MÉG!!!

Az ilyen "popénekesnők 99%-a" jellegű dumákat meg hagyjuk már, mert csak a zenei tájékozatlanságot mutatja, hogy egyeseknek Selena Gomezzel, Rihannával, Lady Gagával meg pár Disney sztárral kimerül a popénekesnő fogalom biggrin.gif
Egyébként látom most épp Britneyt és Katy Perryt utálni a gáz Starityn, Gagust meg szeretni. Uncsi már nagyon. Nem szeretem pl. Gagát semmivel jobban, mint Britneyt, egyik sem a kedvencem, mindkettőnek elismerem az erényeit és a hibáit is, de legyünk már realisták és ne támadjuk le azt, aki azzal mer jönni, hogy Gaga Britneyvel ellentétben tud énekelni. Ha nem elvakult utáló/fan módjára tekintjük a dolgot, akkor ez szimpla tény. Nem kell azzal jönni, hogy Britney tudna énekelni, meg érdekes hangja van csak nem olyan erős, mert amikor nagy ritkán hallhattuk élőben énekelni az egészben ott volt a "csak el ne csesszem", röhejesen egyszerű hangok kiadásánál szenvedett és nem azért, mert annyira átérezte a dalt. Gagának minden próbálkozás meg szenvedés nélkül megy az ének, megy show-val, megy egy zongorával, megy mindennel. Mindenféle rajongói nyáladzás nélkül mondom ezt (az utóbbi két albumáról pl. összvissz ha 5 dal tetszett). Britney neve fogalom, még akkor is, ha tökre nem tartom jogosnak a dolgot, mert sosem mutatott olyat, sem hangban, sem stílusban, sem dalokban, sem előadásmódban, ami különös lett volna és amit más nem, de igen, elismerem, hogy nagyobb alak Gagusnál, legalábbis ami a karrierjét illeti. A tehetség már más kérdés.
Viszont Britney nem énekel, nem ír dalt, a dalai sosem voltak különösek (pedig vannak amiket imádok) de 2007 óta egyre rosszabbak, a show-ra sem lehet már fogni a dolgot és azt mondani, hogy mekkora előadó, mert az már évek óta gyenge, akkor kérdem én, mit tud ő mutatni azon kívül, hogy ő Britney? Nem kezdem el ellentétbe állítani ezzel Gagát, pedig tudnám. (De mondhatnám akár Miley-t, a közutált "r.bancot", aki mondjuk nem tudom mivel szexuálisabb, mint Britney, meg hogy az miért baj, de őt utálni kell oké, vagy Rihannát, a szintén "r.bancot", aki néha playbackel, DE mégis mindkettő tud énekelni, ha akar, pedig nincs Whitney Houston hangterjedelmük. Csak ha már ilyen körökben mozgunk, és csak ezek az énekesnők léteznek, akkor there you go)
Egy dolog, hogy néha playbackkel az ember fáradtság, show, akármi miatt, meg egy dolog, hogy egy énekesnő életében ötször ha állt színpadon élő énekléssel. Ez kicsit gáz, még ha cirkuszi showkat produkálna (amit ugye nem produkál) akkor is. Ne azzal jöjjünk, hogy jaj de mások is, mert mégis lehet találni tömegével olyan előadókat akik show-val, show nélkül, hangszerrel, hangszer nélkül, kiskutyával, piros kalapban, de ÉNEKELNEK, mindig vagy legalább túlnyomó többségben. Össze lehet hangolni a showt és az éneklést, ne találjuk már ki, hogy lehetetlen, főleg ILYEN showk miatt ne.
Azt sem mondta senki, hogy minden előadónak tökéletesen kell tudni énekelni, de VALAMIT azért mutasson már, még ha tökéletlen hanggal, de valami plusszal, akkor is.
7 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, szenya, MadHatter, Névnélküli, hellorl, Szandi0820, menthol
2014. június 16. 19:17 #85
SzimónaDrága
SzimónaDrága
visszatérő vendég
 
Státuszhttp://www.soundofjapan.hu/a-boys-republic-budapesten/
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.28.
Hozzászólás: 400
Csatolások: 1
Azonosító: 204649
Offline offline
Idézet (carly @ 2014.06.16. 08:32)
nem tom miért kell ezen kiakadni és támadni?! naon sok énekes playbackel,csak hát nem vallják be!! Britneyről meg am is tudtuk h sok esetben nem élő. Engem am egyáltalán nem izgat:D Britney ő már csak Britney:P és ennek ellenére h nem élő akkor is elmennek a koncertjeire az emberek... ebben a vegasi showban is mindig teltháza van biggrin.gif és valóban nem lehet elvárni h végig énekeljen tisztán egy 1-2 órás koncertet miközben táncol is közbe. Britney ha playbackel, hanem akkor is a popkirálynője és mindig is ott lesz a szeren:) aki meg ezért támadja hát az kapja be tongue.gif:D


És aki nem szereti az orált az mit csináljon? smileeee.gif blush.gif
2 felhasználónak tetszik: szenya, Szandi0820
2014. június 16. 21:19 #86
mrs.styles93
mrs.styles93
visszatérő vendég
 
StátuszLive while we're young ;))
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.08.28.
Hozzászólás: 351
Csatolások: 0
Azonosító: 184849
Offline offline
Britney-t nagyon tisztelem hiszen tényleg legendának számít a zeneiparban. DE. Énekesnő, és személy szerint úgy gondolom, hogy elsősorban az éneklésre kellene koncentrálni és csak utána a táncra. Össze kéne hangolni a táncot és az éneklést, egyszerűbb koreográfia meg ilyesmi...
2014. június 17. 11:11 #87
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.06.15. 22:58)
Megy itt Britney lehordása így, Britney lehordása úgy, de kérdem én, vajon azok az újdonsült dizni sztárocskák, illetve most már tini sztároknak nevezett kreálmányok is képesek lennének playback nélkül egy ugri-bugri másfél órás turné showt végig nyomni? Tök szép és jó, hogy elő van hozva Pink, Gatyus meg Beyoncé, de kábé ezt a pár nevet fújjátok és annyi. Megjegyzem, a mai popiparban tevékenykedő énekesnők 90%-a képtelen arra, hogy a táncika mellett tisztán, élőben tudjon énekelni. Azért nem kell elfeledni, hogy hány és hány semmirekellő, fele annyi tehetséggel sem rendelkező "énekesnő" tevékenykedik popiparban, akiknek tényleg géppel keverik ki a hangját (Selena Gomez, Bella Thorne és kollégái). Abban igazatok van, hogy Spears részéről ez soha sem volt újdonság, mert tényleg nem az. Többször hallottam tőle élő felvételt, ahol acapella verziókat adott elő és megjegyzem, gyönyörű, lágy hangja van, csak ugye nem olyan terjedelmes, mint mondjuk Christina Aguileráé vagy éppen Kelly Clarksoné. Sosem értettem, hogy miért, de valóban igaz, hogy látványos showval kompenzálják azt a hangot, ami képtelen lenne berezegtetni egy egész arénát. Sosem lehetett arra panaszkodni, hogy unalmas, gagyi show elemekkel van összehányva az egész - lásd Onyx Hotel Tour: a legjobb, leglátványosabb, legszuperebb koncertfelvételét vagy ezerszer láttam, mégis ugyanolyan rohadtul jól szórakoztat, mint előtte. Lehet fikázni, le lehet hordani, sőt, ahogyan látom a monszterek is megjöttek, hogy osszák az észt Alsó Gatyussal kapcsolatban, de Britney mindig is egy ikon fog maradni. Tény, sosem petéztem le a hangjától, ahogyan az is tény, hogy inkább a látványt válassza az éneklés helyett. Ettől függetlenül szerintem az emberek tudják, ismerik Britney fellépései szokásait, így szerintem tisztában is vannak azzal, hogy mire adnak ki több tíz ezer forintot. Aki tudja, hogy playback és utána ezen sír a szája, az megérdemli.

Húha:D majd te megvéded britnit! Senkit ne bántsunk! jó, hogy nem írtad oda, hogy: Hogy lehet bántani valakit?!
Bezzeg akkor nincs ilyen felháborodás, amikor hazugságokat nyomatod itt előszeretettel Gagáról:D Azért sorolják fel Beyoncé-t, Gagát, Pink-et, mert ők jól tudnak énekelni, táncolni is tudnak. Nem véletlenül nincs köztük rihanna, kéti perri, akit előszeretettel védetek itt sokan, hogy hú de király, meg örömtánc van mert 300.000-el több albumot adott el, Gaga meg még így is több mint 10 milliót ver rá eladásban, meg sok minden másban. Senki nem mondta, hogy britni nem ikon, vagy nem sikeres előadó, de neked, aki szerint kéti perri jó énekesnő, hiába is magyaráz valaki arról, hogy mit kéne teljesíteni egy énekesnőnek a színpadon. Elsősorban énekelni,most értem vissza arra, hogy miért az általad említett 3-mat sorolják fel szinte mindig.
2014. június 17. 11:45 #88
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista
 
StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Offline offline
Aki énekes, az énekeljen. A táncos meg táncoljon a háttérben. Lehet mozogni a zenére, de csak annyira, ami nem megy a hang, az ének rovására. Én csak annyit várok el egy énekestől, hogy énekeljen. Ezt tegye élőben. CD-t hallgatni tényleg bárhol lehet, azért nem kell elmenni egy nagy tömeg közepére nyomorogni.

Britney tényleg nagy név a szakmában, de sajnos nem elfogadható indok a show arra, hogy miért tátog. Akkor legyen kisebb show, vagy csinálja más a showt. Ő énekeljen és mozogjon annyit, amennyit bír.

El van rontva az egész zeneipar azzal egyébként, hogy olyan számokat írnak az énekeseknek, amik élőben énekelhetetlenek. Igenis tessék az adott előadó kvalitásait figyelembe venni a dalok keletkezésénél. Ne adjanak olyan dalt valaki szájába, aki élőben nem tud megbirkózni vele. És ez vonatkozik Britneyre, meg mindenki másra.

Plusz ha valaki nem énekel rendszeresen élőben, nem tesz azért, hogy karban tartsa és fejlessze a hangját, az előbb-utóbb "elfelejt" énekelni is. Remek példa erre az egyik kedvenc énekesnőm, Thalía. Sokáig playbackelt ő is, néha pedig, ha rávették egy-egy élő fellépésre, hát, behamisított sok helyen. Aztán egyszer csak összekapta magát, összeszedte maga mellé Céline Dion (azt hiszem az övé volt) énektanárát, nekiveselkedett, készült, és lenyomott egy hosszú, élő koncertet hibátlanul, amiből még DVD is kijött. Azóta pedig jelent meg másik élő DVD-je, ami szintén teljesen rendben van. Szóval csak elhatározás kérdése, no meg bele is kell fektetni némi időt és energiát. De vissza lehet térni és lehet bizonyítani.

Úgyhogy javasolnám minden énekesnek, hogy inkább a minőséget, semmint a látványt helyezze előtérbe. Ennyi a véleményem. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Névnélküli, janet7, Szandi0820
2014. június 17. 11:48 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2014.06.15. 16:55)
Hagyd már Gagust! Miért kell minden cikkbe belekeverni azt a bohócot? Ő is már csak egy paródia. Olcsó showt nyomat a cellulitiszes valagával a félházas turnéjain és már csak imitálja a táncolást a félplaybackelés közben.

Szerintem neked az a nagy bajod, hogy madonna lehet, hogy több koncertjegyet ad el, albumot mondjuk mostmár nem hiszem, hogy fog, de ha megfeszül is, akár fejre is állhat, fele olyan szinten sem fog tudni énekelni mint Gaga.biggrin.gif Aztán nézd meg a bohóc leéneklni minden tekintetben, aztán jöhetsz fájtolni, meg linkelgetni videókat, akárki hozzáértő megmondja, hogy közelében nincs a nagyanyó. És ha már itt tartunk, a megítélése egy énekesnek, nem elsősorban azon múlik, mennyi jegyet ad el, meg hány milliót kapar össze...
és ezzel nem azt mondom, hogy madonna nem jó, mert leszedtem az egész diszkográfiáját. Azt gondoltam, hogy megtalálom Gaga összes számát, aztán igazából teljesen más a két énekesnő munkája. Ezen is megbuktatok, ráadásul rengeteg lapos albuma van madonnának, van 1-2 rihanna-féle, hogy 1-2 szám van rajta ami jó. De az Erotica,Ray of Light, Confessions.., ezek odavágnak tény és valóbiggrin.gif aztán az utolsó kettő meg kuka.meg az american life is, annál retkebb popalbum nagyon nem született ekkora névtől, szóval ebben is rekorder.
2014. június 17. 17:12 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2014.06.17. 11:48)
Szerintem neked az a nagy bajod, hogy madonna lehet, hogy több koncertjegyet ad el, albumot mondjuk mostmár nem hiszem, hogy fog, de ha megfeszül is, akár fejre is állhat, fele olyan szinten sem fog tudni énekelni mint Gaga.biggrin.gif Aztán nézd meg a bohóc leéneklni minden tekintetben, aztán jöhetsz fájtolni, meg linkelgetni videókat, akárki hozzáértő megmondja, hogy közelében nincs a nagyanyó. És ha már itt tartunk, a megítélése egy énekesnek, nem elsősorban azon múlik, mennyi jegyet ad el, meg hány milliót kapar össze...
és ezzel nem azt mondom, hogy madonna nem jó, mert leszedtem az egész diszkográfiáját. Azt gondoltam, hogy megtalálom Gaga összes számát, aztán igazából teljesen más a két énekesnő munkája. Ezen is megbuktatok, ráadásul rengeteg lapos albuma van madonnának, van 1-2 rihanna-féle, hogy 1-2 szám van rajta ami jó. De az Erotica,Ray of Light, Confessions.., ezek odavágnak tény és valóbiggrin.gif aztán az utolsó kettő meg kuka.meg az american life is, annál retkebb popalbum nagyon nem született ekkora névtől, szóval ebben is rekorder.



Az nem jelent semmit, hogy erősebb a hangja. Sokkal ércesebb, de ugyanakkor fahang is. A lassú dalai, balladái ezért is buktak meg sorra, míg Madonnának több tucat balladája lett klasszikus és #1. Az már tényleg egyénfüggő, hogy kinek mi tetszik, de számomra Madonnának 1000x gazdagabb, kellemesebb és kifejezőbb a hangja. Nem vagyok hozzáértő, de számomra Gaga hangilag csak egy mediocre énekesnő. Gaga az, aki ha a feje tetejére állna se tudna ilyen szintű előadást nyújtani, és ilyen kifejezően énekelni, főleg nem egy Oscaron, ahol jelölve is van.
Az Artpoppal pedig megszületett minden idők leggányabb popalbuma.
1 felhasználónak tetszik: hellorl
2014. június 17. 17:19 #91
NoLi2003
NoLi2003
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.05.19.
Hozzászólás: 50
Csatolások: 0
Azonosító: 226344
Offline offline
szerintem nincs azzal semmi gond ha valaki nem tud egyszerre két dolgot csinálni
2014. június 17. 18:17 #92
timi5
timi5
 
StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.13.
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
Offline offline
csodálkozom is, h a sok énekesnő hogy bír végigtáncolni és közben énekelni egy számot vagy többet! mekkora tüdő kell már ahhoz!
én örülök,h nekünk népi énekeseknek csak egyhelyben állva kell énekelni!
2014. június 17. 20:10 #93
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2014.06.17. 11:48)
Szerintem neked az a nagy bajod, hogy madonna lehet, hogy több koncertjegyet ad el, albumot mondjuk mostmár nem hiszem, hogy fog, de ha megfeszül is, akár fejre is állhat, fele olyan szinten sem fog tudni énekelni mint Gaga.biggrin.gif Aztán nézd meg a bohóc leéneklni minden tekintetben, aztán jöhetsz fájtolni, meg linkelgetni videókat, akárki hozzáértő megmondja, hogy közelében nincs a nagyanyó. És ha már itt tartunk, a megítélése egy énekesnek, nem elsősorban azon múlik, mennyi jegyet ad el, meg hány milliót kapar össze...
és ezzel nem azt mondom, hogy madonna nem jó, mert leszedtem az egész diszkográfiáját. Azt gondoltam, hogy megtalálom Gaga összes számát, aztán igazából teljesen más a két énekesnő munkája. Ezen is megbuktatok, ráadásul rengeteg lapos albuma van madonnának, van 1-2 rihanna-féle, hogy 1-2 szám van rajta ami jó. De az Erotica,Ray of Light, Confessions.., ezek odavágnak tény és valóbiggrin.gif aztán az utolsó kettő meg kuka.meg az american life is, annál retkebb popalbum nagyon nem született ekkora névtől, szóval ebben is rekorder.


Jaj ugye ezt te se gondoltad komolyan? blink.gif Madonna eleget bizonyított már a 30 év alatt ! Neki nincs szüksége ahhoz hogy a mai generációnak megfeleljen, mert szinte mindent véghez vitt már ! Érted? Gagát nem érdemes Madonnához hasonlítani. Ég és föld a kettő. Az pedig kész röhej, hogy te Madonna és Gaga jelenlegi álláspontjait veszed alapul. Ennek semmi, de semmi értelme.. Olyan mintha egy újonc Forma 1-es versenyzőt hasonlítanál össze egy xy-szoros világbajnokkal, aki már nem úgy versenyzik mint karrierje csúcsán. Arra mellesleg nem vennék rá mérget, hogy az Artpop felülmúlta volna az MDNA-t.. De tök lényegtelen, mivel az egyiknek a 3. albuma a másiknak meg hát a 12.(!!!) b*sszuskulcs. Madonna lehet nem olyan mint régen, de ahhoz képest még mindig piedesztálon van, bárki bármit mond. Az emberek kíváncsiak rá, mert mindig valami innovatív dologgal áll elő.
Szóval hiába isteníted Gagát, és közben mocskolod be Madonnát, még mindig az utóbbi fényévekkel jóval előtte van. De ezt neked se kéne a szádba rágni, ha nem lennél ennyire elvakult tuskó. smileeee.gif Az albumokról alkotott véleményed pedig szubjektív. Rekorder? Mégis miben? Hogy képes volt a 9.(!) albumából eladni 5 milliót? blush.gif
2 felhasználónak tetszik: baisée, Beyla
2014. június 17. 21:44 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levin @ 2014.06.17. 20:10)
Jaj ugye ezt te se gondoltad komolyan? blink.gif Madonna eleget bizonyított már a 30 év alatt ! Neki nincs szüksége ahhoz hogy a mai generációnak megfeleljen, mert szinte mindent véghez vitt már ! Érted? Gagát nem érdemes Madonnához hasonlítani. Ég és föld a kettő. Az pedig kész röhej, hogy te Madonna és Gaga jelenlegi álláspontjait veszed alapul. Ennek semmi, de semmi értelme.. Olyan mintha egy újonc Forma 1-es versenyzőt hasonlítanál össze egy xy-szoros világbajnokkal, aki már nem úgy versenyzik mint karrierje csúcsán. Arra mellesleg nem vennék rá mérget, hogy az Artpop felülmúlta volna az MDNA-t.. De tök lényegtelen, mivel az egyiknek a 3. albuma a másiknak meg hát a 12.(!!!) b*sszuskulcs. Madonna lehet nem olyan mint régen, de ahhoz képest még mindig piedesztálon van, bárki bármit mond. Az emberek kíváncsiak rá, mert mindig valami innovatív dologgal áll elő. 
Szóval hiába isteníted Gagát, és közben mocskolod be Madonnát, még mindig az utóbbi fényévekkel jóval előtte van. De ezt neked se kéne a szádba rágni, ha nem lennél ennyire elvakult tuskó. smileeee.gif Az albumokról alkotott véleményed pedig szubjektív. Rekorder? Mégis miben? Hogy képes volt a 9.(!) albumából eladni 5 milliót? blush.gif

kár volt fáradozni, ezt most nem olvasom el:D
2014. június 18. 16:59 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2014.06.17. 21:44)
kár volt fáradozni, ezt most nem olvasom el:D


Micsoda kifogás. smileeee.gif A lényeget leszűrtem ebből is. Nem tudsz normális érvekkel visszavágni ! rolleyes.gif Há'.
2014. június 19. 13:03 #96
corny4
corny4
DramaQueen™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.25.
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
Offline offline
Itt már csak ott kezdődik a probléma, hogy az énekesnek nem a táncolás a feladatuk...klipben oké, vagy a Szombat esti lázban, de éneklés közben ...?!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok