Berki Artúr nyerte Az ének iskoláját
2014. június 18. 12:33
Miután az első évadban nem Kurcz Szandit hozták ki győztesnek, utána úgy döntöttem, hogy ez is egy baromság. Ezt nem is néztem végig, csak a felhozatalt néztem meg, és ha tudtam volna, nagyban is tettem volna rá, hogy ezt a gyereket hozzák ki győztesnek.
2014. június 18. 13:15
Huanita Rubinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 227777 offline |
..... istenem ennyi irigy embert tényleg nem láttam..!!!! ez már nevetséges..!!! igen is megérdemelte hogy ő nyerjen attól hogy cigány miért ne nyerhetnee???? úgyan annyi joga van mint egy magyarnak..!!! ha egy cigány nyer egyből már szüksége van az 1 millió-ra hát nem így van ott van pénz higyétek el zenész családoknak mindig van pénzünk:) ezt tapasztalatból tudom mivel apukám is az..!! de mind1 hiába irigykedtek így is úgy is ő a győztes Gratulálok neked Artúr még egyszer és 1000X-is ha kell mindennap:)<3
2014. június 18. 13:19
Huanita Rubinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 227777 offline |
úgyan úgy ő is sokat dolgozott mint a többi 15 gyerek ők is megérdemelték de hát ez van nyertes csak 1 van!!! és az Berki Artúr lett!!!<3<3
2014. június 18. 14:31
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Szerintem volt tőle jobb is!!! Nem azért de tényleg...
2014. június 18. 14:44
Orsikaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 227672 offline |
Hát mit is mondjak jól énekelt , meg minden de én nem neki szavaztam hanem Tóth Kiarának de nem baj mert ő is meg érdemelte mert nagyon jól énekelt úgy hogy én csak gratulálni tudok neki *-*
2014. június 18. 14:55
Idézet (Huanita Rubina @ 2014.06.18. 13:15)
.. istenem ennyi irigy embert tényleg nem láttam..!! ez már nevetséges..!!! igen is megérdemelte hogy ő nyerjen attól hogy cigány miért ne nyerhetnee?? úgyan annyi joga van mint egy magyarnak..!!! ha egy cigány nyer egyből már szüksége van az 1 millió-ra hát nem így van ott van pénz higyétek el zenész családoknak mindig van pénzünk:) ezt tapasztalatból tudom mivel apukám is az..!! de mind1 hiába irigykedtek így is úgy is ő a győztes Gratulálok neked Artúr még egyszer és 1000X-is ha kell mindennap:)<3
És le is írtad a lényeget, le van szärva hogy cigány, akár hupikék törpike is lehetne felölem, a probléma ott van, hogy érezhető, hogy megvásárolják az első helyet, főleg ha egy pénzes csemete nyer, elég ha "kékvérű" Viktor győzelmére gondolunk és a nővérére. A kutya nem ismerte a nővérét, még a Big Brother után kezdett csak ismert lenni a neve, pedig aztán igen csak hallhattuk naponta a beköszöntő zenéjét.
Teszem hozzá Caramelt a kutya nem piszkálta emlékezetem szerint, az egy más kérdés, hogy egy picit pedo, hogy mindig 18 alatti csajokat talál magának.
2014. június 18. 15:52
Úristen!! Mennyi ember van itt aki féltékeny rá vagy ha nem akkor bocsi. De az már gáz hogy mindenki a romákat/ a cigányokat gúnyolja!!
Attól még hogy cigány nem kell gúnyolni!!
Képzeljétek nem csak a magyaroknak van jó hangjuk hanem a cigányoknak is van!
Pl: Oláh Gergő az x nyertese!!!
L.L. Junior
Kis Palika
Lejla
és még egy csomó énekes van!! aki 10033 jobb! Meg amúgy is a cigányok is emberek! Mi is magyarul beszélünk! Nem oroszul!!
Nem kell a cigányokat lenézni hogy buták mert nem !!
Pl: ez csak egy példa nem dicsekvés de a tesóm cigány mint én és kitűnő lett! Úgy hogy nem kéne lenézni mert cigány! Sokan ezt nézitek nem a hangot! Ha valakit megbántottam attól bocsánatot kérek MERT nem volt, szándékos! Én csak megmondtam a magam véleményét amit TI is megmondtatok. Nekem ez a véleményem mondhatok rám bármit akkor is ezt fogom gondolni!!
Attól még hogy cigány nem kell gúnyolni!!
Képzeljétek nem csak a magyaroknak van jó hangjuk hanem a cigányoknak is van!
Pl: Oláh Gergő az x nyertese!!!
L.L. Junior
Kis Palika
Lejla
és még egy csomó énekes van!! aki 10033 jobb! Meg amúgy is a cigányok is emberek! Mi is magyarul beszélünk! Nem oroszul!!
Nem kell a cigányokat lenézni hogy buták mert nem !!
Pl: ez csak egy példa nem dicsekvés de a tesóm cigány mint én és kitűnő lett! Úgy hogy nem kéne lenézni mert cigány! Sokan ezt nézitek nem a hangot! Ha valakit megbántottam attól bocsánatot kérek MERT nem volt, szándékos! Én csak megmondtam a magam véleményét amit TI is megmondtatok. Nekem ez a véleményem mondhatok rám bármit akkor is ezt fogom gondolni!!
2014. június 18. 15:55
Meg azért mert cigány attól szüksége van az 1 millió ft-ra Pff-.-
2014. június 18. 15:56
Meg ő is dolgozott!! 15 gyereken kívül!
De csak 1 győztes lehet ;-)
De csak 1 győztes lehet ;-)
2014. június 18. 21:18
Csajszi1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 223193 offline |
Gratula neki. De én Vanesszának szurkoltam!
2014. június 18. 21:34
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline |
Istenem, még egy ilyen "műmájer", "oda megy a pénz, ahol eddig is volt", "nem jó énekes" stb. komment, és t*k*n szúrom magam (szerencsére nincs mit). IQ teszt kéne a regisztráció mellé, bár akkor aligha lenne itt 25 ember. Nevetséges, sőt, szánalmas. Ez a mentalitás leírja Magyarországot és a lakói 99%-át. Olyan jó, hogy erdélyi vagyok.
2014. június 19. 01:56
Idézet (stellaaa @ 2014.06.18. 21:54)
Hááát ennek a senkinek akkora az arca mintha lenne valaki és közbe meg elmondjam mi?egy hülye,retkes cigány-.-"
Remélem tisztában vagy vele, hogy egy ilyen primitív hozzászólással csak magadat minősítetted
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.